- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
şekersiz canım hiç şeker kullanmıyorum 2 si 1 arada içiyorum teşekkür ederimGüzel bitanem,super hatta...neskafeyi de şekersiz olanını kullansan daha iyi olur..
iyi akşamlar canımmİyi akşamlar kızlar=)
tatlım nutella kaçamağın dışında gayet iyisin. Sende tatlıya dayanamıyorsun madem çaylarına tarçın ekle. Ben yeşil çayın içine cubuk tarcın atıyorum. Başlarda çok kesmemişti tatlı isteğimi ama bir hafta sonra fark ettim ki eskisi gibi tatlı hayallerim yok=) karşıma çıkan her türlü tatlıya hayır demem daha kolaylaşmış=) Regl dönemleride dahil bu duruma=)Günün bildirimi!
Sabah (12-12.30)
1 haşlanmış yumurta
1/2 kırmızı biber
Birkaç ceviz
Yarım armut
! 1 dilim salam
!!nutella
Akşam (18-18.30)
1 kase mercimek çorbası
Bol pul biberli yoğurt
Salata
Spor
Mari Winsor - Pilates Buns & Thighs
30 sumo squat (30 günlük squat programına başlamak istiyorum, o yüzden kendimi alıştırıyorum)
Su
1.5 lt (şimdilik)
+ Türk kahvesi (sade)
+ Çay (normal siyah çay)
++ Birazdan yeşil çay içeceğim.
Canımm, yapmayacaktım o kaçamağı ama masada öyle tatlı tatlı bana bakıyodu, dayanamadım :)tatlım nutella kaçamağın dışında gayet iyisin. Sende tatlıya dayanamıyorsun madem çaylarına tarçın ekle. Ben yeşil çayın içine cubuk tarcın atıyorum. Başlarda çok kesmemişti tatlı isteğimi ama bir hafta sonra fark ettim ki eskisi gibi tatlı hayallerim yok=) karşıma çıkan her türlü tatlıya hayır demem daha kolaylaşmış=) Regl dönemleride dahil bu duruma=)
Canımm, yapmayacaktım o kaçamağı ama masada öyle tatlı tatlı bana bakıyodu, dayanamadım :)
Çikolatanın hastasıyım, dayanamıyorum ah ah..
Ama ben ne yaptım bugün? Çay saatinde önümde duran çikolatalı keke, sütlü çikolataya, cipse HAYIR!dedim ve yemedim.
Regl döneminde bile mi? Ciddi misin?Ben regl döneminde tam bir çikolata canavarı oluyorum.
Tarçını kullanıyodum bi ara ama ara ara yani sırf çayıma farklı bi renk farklı bi tat eklensin diye :) Çay içtiğimde çubuk tarçını da ekleyeyim birazdan ve böylece açılışı yapmış olayım.
Yarasın valla, en azından ilk hedefime ulaşana kadarben tarçınla bütünleştim çikolata zaafıma yenik düşmemek için işe yarıcaktır sendede =)
eşim sorma bugün ne haldeyim gözlerim şişti ağlamaktanEşim sessiz sezsiz geziniyorsun nerdesin sen bugün=)
Regl dönemin yakın mı? Belki ondan olabilir.Ama acayip duygusalım kızlar. Öyle böyle değil. Herşeye ağladım bugün. Eşim diyete bağlıyo sizce olabilir mi?
Diyet pskolojisi insanı huzursuz ve mutsuz ediyor. Diyet olarak düşünmeyi bırak bence. Sağlıklı beslenme kararı al ve sağlıklı besleniyorum de. Mümkün olduğunca kaçamak yapma. insanız zaaflarımız olabilir kaçamağımız olabilir ama dengelemenin yolu var . ertesi gün daha sağlıklı beslenerek kaloriyi biraz düşürebilirsin .İyi akşamlar kızlar.. Sabahtan beri giremedim ama aklım buradaydı hep. Çocukları bugün kartopu oynamaya erciyese götürdük ben de orda karda iyice kalori harcadığımı düşünüyorum. Menü mü yazıyorum:
Sabah: İki dilim çavdar ekmeğine yağsız peynirle ve 2 tane salamla tost yapmış eşim. Onu yedim küçük kutu portakal suyu ile
Öğle yemeği: Kızlar İskender yedim ama üstüne tereyağ almadım. Altta ki pidesinden de 5 tane felan yedim 1 kase mercimek çorbası ve salata.
Akşam yemeği: YOK! yemedim çünkü tokum kızlar.
Ama acayip duygusalım kızlar. Öyle böyle değil. Herşeye ağladım bugün. Eşim diyete bağlıyo sizce olabilir mi?
Regl dönemin yakın mı? Belki ondan olabilir.
Diyet pskolojisi insanı huzursuz ve mutsuz ediyor. Diyet olarak düşünmeyi bırak bence. Sağlıklı beslenme kararı al ve sağlıklı besleniyorum de. Mümkün olduğunca kaçamak yapma. insanız zaaflarımız olabilir kaçamağımız olabilir ama dengelemenin yolu var . ertesi gün daha sağlıklı beslenerek kaloriyi biraz düşürebilirsin .
Kilo verme sürecini gözünde büyüttüysen ondan kaynaklanıyor olabilir canım. Çünkü, katı bi şekilde kilo vermeye çalışıldığında ve bu süreçte kaçamak falan yapıldığında insan kendine sinir oluyor. Mesela ben çok aykırı ve ağır bir şey yesem yediğimi ve hedefimi düşündüğümde midem bulanıyor.Yok canım daha 2 hafta var. 3 gün kala başlar ağlamalarım benim.
Kilo verme sürecini gözünde büyüttüysen ondan kaynaklanıyor olabilir canım. Çünkü, katı bi şekilde kilo vermeye çalışıldığında ve bu süreçte kaçamak falan yapıldığında insan kendine sinir oluyor. Mesela ben çok aykırı ve ağır bir şey yesem yediğimi ve hedefimi düşündüğümde midem bulanıyor.
O yüzden lucia'nın da dediği gibi, gözünde büyütme ve beynine "diyet" değil de "sağlıklı beslenme" komutunu ver.
Of pazartesi stresi şimdiden sardı beni.
Normal pazartesiler gibi olmayacağı için daha bi gerginim. Merkezden genel müdür gelecek. Bi yığın stres.. Şube müdürü gerdikçe gerer artık :/ yarın bitsin ya:/
Bi yandan dişim hala için için sızlıyor. Ne ağrı kesici ne de antibiyotik kar etmiyor. Yarın akşam gidip çektireceğim. O zamana kadar çek acısını Lucia
Haklısın canım. Hiç olmadığım kadar disiplinli davranmaya çalışıyorum bu dönemde. Çoook çook sevdiğim gül şerbetini bile elimin tersiyle ittim az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?