Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende şimdi sade türk kahvemi yaptım. Tüm stresim azalıyor bi anda kokusuyla=)
Spor yapasım var ama dişimden dolayı cesaretim yok

Bende şimdi sade türk kahvemi yaptım. Tüm stresim azalıyor bi anda kokusuyla=)
Spor yapasım var ama dişimden dolayı cesaretim yok
Kahve gibisi var mı ya, miss misss! Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zor. Benim de iki gündür 20lik dişim çok zorluyor..

Harikasın! Emeğini alacaksın bu "hayır"ların canım.
almaya başladım bile canım. Göbeğim tam 8 cm inceldi. Şuan 81 cm. Eşimden owww sözlerini duymaya başladım. Bacaklarım hem kremin hem sporun etkisiyle yavaş yavaş sıkılaşıyor. Bugün kot ve bluzla gezdim alışveriş merkezinde ve göbeğim olmadan harika bir duyguydu

supersin havvacım,nihayet güzel cıssssız bi menü çıkardın kuzum...
pazı dolma ne bilmiyorum ama eminim ki cıss bir şey deyildir....
balık denedim çok kötüydü ama uzun kıyafetler de genel de balık bu hafta almak zorundayım
yani türkçesini nasıl anlatırım bilemedim,ama göğüs altından genişleyen modeller,her türlü potluğu örtüyor,o elbiselerin uzun modelleri de çok iyi duruyor...bak resim atayım sana
canım ben de o iş üstünde düşünüyorum,ben leslie yapıcam ve duyurucam kim isterse katılır.sen de mesela istediyin bi sporu seçip rehberlik ede bilirsin o gruba....
şekersiz canım hiç şeker kullanmıyorum 2 si 1 arada içiyorum teşekkür ederim
super o zaman....
akşamı iyiki yememişsin canım....duygusallığın hamile ola bilirmisin peki?
ben diyet yapmıyorum gerçekten sağlıklı besleniyorum....
Y canım ben hala adını bilmiyorum senin

senin ismin ne kızzz?

Y canım ben hala adını bilmiyorum senin
tatlım isim belirtmek tercihim değil affına sığınıyorum bu noktada=)
Kahve gibisi var mı ya, miss misss! Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zor. Benim de iki gündür 20lik dişim çok zorluyor..
Oy sanada geçmiş olsun canım. 20 likler apayrı dert . Biri sağlamdı ama 3 unden çok çektiğim için onu da çektirtirdim =) İnş çok acı çektirmeden sana kurtulursun. Gömülü diş falan mı yoksa çıktı da mı ağrı yapıyo?

Hg aynur=) leslie yi hiç sevemiyorum yoksa kesin katılırdım sana.
Ben pek beceremem kaptanlığı. Bazen yoğun oluyorum takip edemem yapılanı yapılmayanı. Ama başkaları inş güzel bi egzersiz grubu kurar da ona katılırım.senden başka kurulacak egzersiz programı var mı peki

Cansu benim adım canım :) Hamile olabilir miyim bilmiyorum ki canım? Heves edincede hayal kırıklığı oluyor ama onu düşünmeden diyet ve spora devam edicem ben.

tamam o zaman canım sen nasıl rahat olacaksan

Cansu benim adım canım :) Hamile olabilir miyim bilmiyorum ki canım? Heves edincede hayal kırıklığı oluyor ama onu düşünmeden diyet ve spora devam edicem ben.
Oy Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hem sizin hemde dileyen herkesin.
Öyle bi beklentin varsa yinede spor konusunda temkinli ol. Ne olur ne olmaz.

söğledim ya kuzum,onun üzerinde düşünülüyor,haberdar edicem buradan...haftaya malum olur...

canım benim hamile olma ihtimalin varsa sakın ağır sporlar yapma sadece yürüyüş yap,hem bu kadar isterken dikkatli ol bir az....

Oy Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hem sizin hemde dileyen herkesin.
Öyle bi beklentin varsa yinede spor konusunda temkinli ol. Ne olur ne olmaz.
İnşallah canım sağol iyi dileklerin için ama aylardır öyle çabaladım öyle beklentiler içine girdim ki her adet döneminde adet olunca eşim benim üzülmeme benden çok üzüldü. Artık onu düşünmeden devam ediyorum daha çok gencim hem yeni evliyim illaki olur diyorum ama bugünki duygusallık tuhaftı

Geçen buraya bi video koydum zumba ile ilgili onu yapıyorum cnm. Bir de yürüyüş mekik sence ağır mı

Haklısın düşünmemek en güzeli sen takıntı yaptıkca vücudun oluşuma izin vermez zaten. Stresin yok olduğunda müjdeni alırız hep beraber inş=)
Hm gerçekten çok yeni evlisiniz ne aceleniz var ya=) tadını çıkarın herşeyin. Gençsin daha bol bol zamanın var =)

Canım iki tane pırıl pırıl çok tatlı abileri var. Aralarında fazla yaş farkı olmasın istiyorum ben.

hoplamalı zıplamalı olan şeyler ağır sayılır gebelik başlangıcında. Düşünsene oluşacak tutunmaya çalışcak sen haplayıp zıplayıp tutunmasını engelliyorsun=) mekikte ağır sayılır çünkü alt karın kaslarını da etkileyeceksin. Aynuranın dediği gibi yürüyüş en güzeli ve risksiz. Hemde stres atıp hava alırsın oh daha ne=)

Kızlar Allah mı söyletiyor sizi yaa Ay hadi inşallah yaaa :) Nolur Allahım inşallah olur yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…