Y canım ben hala adını bilmiyorum seninBende şimdi sade türk kahvemi yaptım. Tüm stresim azalıyor bi anda kokusuyla=)
Spor yapasım var ama dişimden dolayı cesaretim yok
Harikasın! Emeğini alacaksın bu "hayır"ların canım.Haklısın canım. Hiç olmadığım kadar disiplinli davranmaya çalışıyorum bu dönemde. Çoook çook sevdiğim gül şerbetini bile elimin tersiyle ittim az önce
Kahve gibisi var mı ya, miss misss! Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zor. Benim de iki gündür 20lik dişim çok zorluyor..Bende şimdi sade türk kahvemi yaptım. Tüm stresim azalıyor bi anda kokusuyla=)
Spor yapasım var ama dişimden dolayı cesaretim yok
almaya başladım bile canım. Göbeğim tam 8 cm inceldi. Şuan 81 cm. Eşimden owww sözlerini duymaya başladım. Bacaklarım hem kremin hem sporun etkisiyle yavaş yavaş sıkılaşıyor. Bugün kot ve bluzla gezdim alışveriş merkezinde ve göbeğim olmadan harika bir duyguyduHarikasın! Emeğini alacaksın bu "hayır"ların canım.
supersin havvacım,nihayet güzel cıssssız bi menü çıkardın kuzum...Menum
Kahvaltı 8:30
2yumurta
1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
Öğlen13:30
1kase sebze çorba
1haslanmis tavuk but
2kasik yoğurt
Ara
1yesil elma
Akşam
1kase sebze çorba
1kase yoğurtlu karnabahar ve brokoli
45 dk step yaptım birazdan plates yapabilirim
2-2.5 lt de su içtim
pazı dolma ne bilmiyorum ama eminim ki cıss bir şey deyildir....Menum sabah mantarli omlet salata biraz peynir
Ogle sutlu turk kahvesi avuc ici kadar siyah uzum 1 incir
Aksam pazi dolma 6 tane salata yogurt 1 greyfurt aksam 5:30dan sonra bise yemiycem bakalim yarin tarti ne diycek
Spor yarim saat yuruyus 70 mekik yarim sa leslie
yani türkçesini nasıl anlatırım bilemedim,ama göğüs altından genişleyen modeller,her türlü potluğu örtüyor,o elbiselerin uzun modelleri de çok iyi duruyor...bak resim atayım sanabalık denedim çok kötüydü ama uzun kıyafetler de genel de balık bu hafta almak zorundayım
canım ben de o iş üstünde düşünüyorum,ben leslie yapıcam ve duyurucam kim isterse katılır.sen de mesela istediyin bi sporu seçip rehberlik ede bilirsin o gruba...._AYNURA_ canım iyi akşamlar nasılsın?
Jillian grubu ne zaman açılacak ya da farklı açılacaksa ne zaman?
Şimdilik ben kafama göre yapıyorum ama bana uyacak bişey yoksa zaman kaybetmeden bir programa başlayacağım. Sizin ne yapcağınız ne zaman kesinleşir şubat demişsiniz ya o yüzden soruyorum=)
super o zaman....şekersiz canım hiç şeker kullanmıyorum 2 si 1 arada içiyorum teşekkür ederim
akşamı iyiki yememişsin canım....duygusallığın hamile ola bilirmisin peki?İyi akşamlar kızlar.. Sabahtan beri giremedim ama aklım buradaydı hep. Çocukları bugün kartopu oynamaya erciyese götürdük ben de orda karda iyice kalori harcadığımı düşünüyorum. Menü mü yazıyorum:
Sabah: İki dilim çavdar ekmeğine yağsız peynirle ve 2 tane salamla tost yapmış eşim. Onu yedim küçük kutu portakal suyu ile
Öğle yemeği: Kızlar İskender yedim ama üstüne tereyağ almadım. Altta ki pidesinden de 5 tane felan yedim 1 kase mercimek çorbası ve salata.
Akşam yemeği: YOK! yemedim çünkü tokum kızlar.
Ama acayip duygusalım kızlar. Öyle böyle değil. Herşeye ağladım bugün. Eşim diyete bağlıyo sizce olabilir mi?
ben diyet yapmıyorum gerçekten sağlıklı besleniyorum....Kilo verme sürecini gözünde büyüttüysen ondan kaynaklanıyor olabilir canım. Çünkü, katı bi şekilde kilo vermeye çalışıldığında ve bu süreçte kaçamak falan yapıldığında insan kendine sinir oluyor. Mesela ben çok aykırı ve ağır bir şey yesem yediğimi ve hedefimi düşündüğümde midem bulanıyor.
O yüzden lucia'nın da dediği gibi, gözünde büyütme ve beynine "diyet" değil de "sağlıklı beslenme" komutunu ver.
Y canım ben hala adını bilmiyorum senin
tatlım isim belirtmek tercihim değil affına sığınıyorum bu noktada=)Y canım ben hala adını bilmiyorum senin
Oy sanada geçmiş olsun canım. 20 likler apayrı dert . Biri sağlamdı ama 3 unden çok çektiğim için onu da çektirtirdim =) İnş çok acı çektirmeden sana kurtulursun. Gömülü diş falan mı yoksa çıktı da mı ağrı yapıyo?Kahve gibisi var mı ya, miss misss! Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zor. Benim de iki gündür 20lik dişim çok zorluyor..
supersin havvacım,nihayet güzel cıssssız bi menü çıkardın kuzum...
pazı dolma ne bilmiyorum ama eminim ki cıss bir şey deyildir....
yani türkçesini nasıl anlatırım bilemedim,ama göğüs altından genişleyen modeller,her türlü potluğu örtüyor,o elbiselerin uzun modelleri de çok iyi duruyor...bak resim atayım sanaEki Görüntüle 1397210
canım ben de o iş üstünde düşünüyorum,ben leslie yapıcam ve duyurucam kim isterse katılır.sen de mesela istediyin bi sporu seçip rehberlik ede bilirsin o gruba....
super o zaman....
akşamı iyiki yememişsin canım....duygusallığın hamile ola bilirmisin peki?
ben diyet yapmıyorum gerçekten sağlıklı besleniyorum....
senin ismin ne kızzz?
tamam o zaman canım sen nasıl rahat olacaksantatlım isim belirtmek tercihim değil affına sığınıyorum bu noktada=)
Oy sanada geçmiş olsun canım. 20 likler apayrı dert . Biri sağlamdı ama 3 unden çok çektiğim için onu da çektirtirdim =) İnş çok acı çektirmeden sana kurtulursun. Gömülü diş falan mı yoksa çıktı da mı ağrı yapıyo?
Oy Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hem sizin hemde dileyen herkesin.Cansu benim adım canım :) Hamile olabilir miyim bilmiyorum ki canım? Heves edincede hayal kırıklığı oluyor ama onu düşünmeden diyet ve spora devam edicem ben.
söğledim ya kuzum,onun üzerinde düşünülüyor,haberdar edicem buradan...haftaya malum olur...Hg aynur=) leslie yi hiç sevemiyorum yoksa kesin katılırdım sana.
Ben pek beceremem kaptanlığı. Bazen yoğun oluyorum takip edemem yapılanı yapılmayanı. Ama başkaları inş güzel bi egzersiz grubu kurar da ona katılırım.senden başka kurulacak egzersiz programı var mı peki
Cansu benim adım canım :) Hamile olabilir miyim bilmiyorum ki canım? Heves edincede hayal kırıklığı oluyor ama onu düşünmeden diyet ve spora devam edicem ben.
İnşallah canım sağol iyi dileklerin için ama aylardır öyle çabaladım öyle beklentiler içine girdim ki her adet döneminde adet olunca eşim benim üzülmeme benden çok üzüldü. Artık onu düşünmeden devam ediyorum daha çok gencim hem yeni evliyim illaki olur diyorum ama bugünki duygusallık tuhaftıOy Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hem sizin hemde dileyen herkesin.
Öyle bi beklentin varsa yinede spor konusunda temkinli ol. Ne olur ne olmaz.
Geçen buraya bi video koydum zumba ile ilgili onu yapıyorum cnm. Bir de yürüyüş mekik sence ağır mısöğledim ya kuzum,onun üzerinde düşünülüyor,haberdar edicem buradan...haftaya malum olur...
canım benim hamile olma ihtimalin varsa sakın ağır sporlar yapma sadece yürüyüş yap,hem bu kadar isterken dikkatli ol bir az....
tabiki ağır mekik ne?zumba ne?sadece yürüyüş yap canım....Geçen buraya bi video koydum zumba ile ilgili onu yapıyorum cnm. Bir de yürüyüş mekik sence ağır mı
Haklısın düşünmemek en güzeli sen takıntı yaptıkca vücudun oluşuma izin vermez zaten. Stresin yok olduğunda müjdeni alırız hep beraber inş=)İnşallah canım sağol iyi dileklerin için ama aylardır öyle çabaladım öyle beklentiler içine girdim ki her adet döneminde adet olunca eşim benim üzülmeme benden çok üzüldü. Artık onu düşünmeden devam ediyorum daha çok gencim hem yeni evliyim illaki olur diyorum ama bugünki duygusallık tuhaftı
Canım iki tane pırıl pırıl çok tatlı abileri var. Aralarında fazla yaş farkı olmasın istiyorum ben.Haklısın düşünmemek en güzeli sen takıntı yaptıkca vücudun oluşuma izin vermez zaten. Stresin yok olduğunda müjdeni alırız hep beraber inş=)
Hm gerçekten çok yeni evlisiniz ne aceleniz var ya=) tadını çıkarın herşeyin. Gençsin daha bol bol zamanın var =)
Tamam canım ama hamile değilim ki şuantabiki ağır mekik ne?zumba ne?sadece yürüyüş yap canım....
Kızlar Allah mı söyletiyor sizi yaa Ay hadi inşallah yaaa :) Nolur Allahım inşallah olur yaa :)hoplamalı zıplamalı olan şeyler ağır sayılır gebelik başlangıcında. Düşünsene oluşacak tutunmaya çalışcak sen haplayıp zıplayıp tutunmasını engelliyorsun=) mekikte ağır sayılır çünkü alt karın kaslarını da etkileyeceksin. Aynuranın dediği gibi yürüyüş en güzeli ve risksiz. Hemde stres atıp hava alırsın oh daha ne=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?