Kızlar Allah mı söyletiyor sizi yaa Ay hadi inşallah yaaa :) Nolur Allahım inşallah olur yaa :)
Çok sağol canım.Oy sanada geçmiş olsun canım. 20 likler apayrı dert . Biri sağlamdı ama 3 unden çok çektiğim için onu da çektirtirdim =) İnş çok acı çektirmeden sana kurtulursun. Gömülü diş falan mı yoksa çıktı da mı ağrı yapıyo?
o zaman ben gene beslenmeme dikkat ediyorum yanında da sadece yürüyüşcanım benim inş kalırsın bi an önce =) ama hamile kalmaya çalışıyorsun diye dikkat et diyorum süpriz haberi aldığında ay keşke dikkat etseydim deme diye=)
aman olmasın ağrı sızı =)Çok sağol canım.
Gömülü değil ya, çıkıyor ama yavaş yavaş çıkıyor. Bi dönem ağrıyo sonra uzun bi dönem duruyo ağrısı falan.. O şekilde ilerliyo şimdilik
=) en güzeli bu şekilde gözüküyor senin için tatlım=)o zaman ben gene beslenmeme dikkat ediyorum yanında da sadece yürüyüş
Keşke olmasa :) ama bakalım çok zorlarsa doktora giderim. Sağol canım ilgilendiğin için :*aman olmasın ağrı sızı =)
Fena deyil kuzum...menüüü saatii :)
sabah klasik kHValtıı
öğlen : bişe yemediim :) azck kefir içtim ama meyveli aldm pek sevmediim .. sade alsaydm keşke ..
akşam iki kaşık pirinç pilavı . 4 piliç nugget ve salata
su pek içmedim
1 saat yürüyüş yaptm :)
şimdi de 7 tanecik çörek otu serptiğim koca bi bardak sütümü içecem uyuyacam :)
( niye çörek otu diyeceksiniz migren ağrılarına şifa oluyormuş o yüzden .. her gün 7 tane yemek iyi geliyomuş çoğu hastalığa .. ben de tadını sevmediğim için sütüme atıyorum çok rahat tüketiyorum o sayede ...
tesekkürlerr :)Fena deyil kuzum...
Hmmm.her topiye lazım ama bana daha çok lazımmış...bigün mavişle konuşurum mutlaka...Iyi aksamlar
Elif hayirli olsun bebegin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. 2 gun once esini bogazlayacaktin, bak bugun ne sevincli haber aldiniz
Esma sen mezun olmadin mi guzelim. Ne diyeti yapiyorsun?
Aynura aksamlari et, salata ve ayran seklinde yap canim. Faydasini gorursun. Bugun hic yemek yememissin.
Dis sikintisi cekem herkese gecmis olsun. Benim 20 lik dislerim de ara sira agriyarak 1-2 yilda cikmisti. Cektirmedim, duruyorlar
Mavi ne guzel bir meslegin var. Her topige lazim aile danismani
Hmmm.her topiye lazım ama bana daha çok lazımmış...bigün mavişle konuşurum mutlaka...
Onu maviş bilemez diyosun yani?hmmm...umutsuz vaka işte..Sana kv&gelin danismani lazimEsinle bir sikintin yok cok sukur. Allah yuvanizi daim etsin guzelim.
bu arada buiraz önce reklamda gördüm dee ..
şu nesfit kahvaltlk gevrekler hakknda ne düşünüyosunuzz ??
Onu maviş bilemez diyosun yani?hmmm...umutsuz vaka işte..
Ins canim doktor yarim saat 40 dk dan fazla yurume dedisosyalcim sorune cevap vereyim canım. Koşu bandı ile olmamıştır. Tam tersi hareket yenilenmeyi sağlarmış.
evet yaa az da olsa gittiler .. ablamın evine geçti bi kısmı .. ben de ablama yardma gidiyorum gün içinde..... hamile çünkü :)Ne yaptin canim, dagildi mi kalabaliginiz?
Güldürdün beni ya...Sen dahil oldugun bir sorunun mutlaka bir cozumu vardir da, senin kv umutsuz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?