Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar Allah mı söyletiyor sizi yaa Ay hadi inşallah yaaa :) Nolur Allahım inşallah olur yaa :)

canım benim inş kalırsın bi an önce =) ama hamile kalmaya çalışıyorsun diye dikkat et diyorum süpriz haberi aldığında ay keşke dikkat etseydim deme diye=)

Çok sağol canım.
Gömülü değil ya, çıkıyor ama yavaş yavaş çıkıyor. Bi dönem ağrıyo sonra uzun bi dönem duruyo ağrısı falan.. O şekilde ilerliyo şimdilik

Çok sağol canım.
Gömülü değil ya, çıkıyor ama yavaş yavaş çıkıyor. Bi dönem ağrıyo sonra uzun bi dönem duruyo ağrısı falan.. O şekilde ilerliyo şimdilik
aman olmasın ağrı sızı =)
o zaman ben gene beslenmeme dikkat ediyorum yanında da sadece yürüyüş
=) en güzeli bu şekilde gözüküyor senin için tatlım=)

Menümü yazayim bende...açımmmm yine...

11.00 2yumurta,yeşillik salata,lor,1dilim ekmek

16.30 1elma,1çay bardağı tarçınlı süt

17.30 yeşillik,llor,ayran

20.00 10 badem,3kayısı 1kaşık lor

3litre su,3kupa yeşil çay,1kare bitter,leslie 2mile aerobik

menüüü saatii :)

sabah klasik kHValtıı

öğlen : bişe yemediim :) azck kefir içtim ama meyveli aldm pek sevmediim .. sade alsaydm keşke ..

akşam iki kaşık pirinç pilavı . 4 piliç nugget ve salata

su pek içmedim

1 saat yürüyüş yaptm :)

şimdi de 7 tanecik çörek otu serptiğim koca bi bardak sütümü içecem uyuyacam :)

( niye çörek otu diyeceksiniz migren ağrılarına şifa oluyormuş o yüzden .. her gün 7 tane yemek iyi geliyomuş çoğu hastalığa .. ben de tadını sevmediğim için sütüme atıyorum çok rahat tüketiyorum o sayede ...

bu arada buiraz önce reklamda gördüm dee ..

şu nesfit kahvaltlk gevrekler hakknda ne düşünüyosunuzz ??

Fena deyil kuzum...

Iyi aksamlar

Elif hayirli olsun bebegin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. 2 gun once esini bogazlayacaktin, bak bugun ne sevincli haber aldiniz

Esma sen mezun olmadin mi guzelim. Ne diyeti yapiyorsun?

Aynura aksamlari et, salata ve ayran seklinde yap canim. Faydasini gorursun. Bugun hic yemek yememissin.

Dis sikintisi cekem herkese gecmis olsun. Benim 20 lik dislerim de ara sira agriyarak 1-2 yilda cikmisti. Cektirmedim, duruyorlar

Mavi ne guzel bir meslegin var. Her topige lazim aile danismani

Pasalarin annesi Elif ugramadi mi bugun, ben mi kacirdim mesajini acaba?

Sosyal kikirdak erimen varsa kosu bandini tavsiye etmem canim. Illa kullanacaksan da kosu bandi minderi al mutlaka.

Hmmm.her topiye lazım ama bana daha çok lazımmış...bigün mavişle konuşurum mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…