- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Güldürdün beni ya...
evet yaa az da olsa gittiler .. ablamın evine geçti bi kısmı .. ben de ablama yardma gidiyorum gün içinde..... hamile çünkü :)
Oo masallah. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Zeynep yok bu hafta, goz kulak olalim sana
Çok umutluydum ondan.vaz geçti her halde...diskalifiye olmaz ama kilo verdikden sonra listeye girmek en iyisi.Izin konusunda cogu kaptan hemfikir sanirim Aynura. Ama diskalifiye agir bir ceza gercekten. Caydirici olur insallah.
Bahar da gelmedi 2 haftadir. Vaz mi gecti acaba.
Kaptanim menunde neden yemek yok hep atistirmalikMenümü yazayim bende...açımmmm yine...
11.00 2yumurta,yeşillik salata,lor,1dilim ekmek
16.30 1elma,1çay bardağı tarçınlı süt
17.30 yeşillik,llor,ayran
20.00 10 badem,3kayısı 1kaşık lor
3litre su,3kupa yeşil çay,1kare bitter,leslie 2mile aerobik
Canim ozellikle benim menulere yorum bekliyorum senden tanlusimi hemen duzelt lutfenGozumuz uzerinde tatlim
teşekkkürlerr :)Gozumuz uzerinde tatlim
Canim ozellikle benim menulere yorum bekliyorum senden tanlusimi hemen duzelt lutfen
Bugun elif ugramadi heral bende yakalayamadim netten alayim canmPasalarin annesi Elif ugramadi mi bugun, ben mi kacirdim mesajini acaba?
Sosyal kikirdak erimen varsa kosu bandini tavsiye etmem canim. Illa kullanacaksan da kosu bandi minderi al mutlaka.
Yaninda salata yogurt vardi icine pirincte koymustum ondn az yrdimHmm hatirladigim kadariyla pazi dolmasi yemistin. Yaninda baska yemek var miydi unuttum. Ben 6 tane dolma ile hayatta doymazdim. Dolma yiyecegin zaman sade etli yap. Hem istedigin kadar yer doyarsin, hem de protein oldugundan kilo vermene yardimci olur gulum.
Bugun elif ugramadi heral bende yakalayamadim netten alayim canm
Yaninda salata yogurt vardi icine pirincte koymustum ondn az yrdim
Bugünü böğle hafif tuttum canım.Kaptanim menunde neden yemek yok hep atistirmalik
Bu arada pazi yapragiyla dolmayi sariyon bence asma yapragindan guzel oluyo
Menum
kahvalti
peynirli domatesli kepek ekmekle tost
ayran
öğlen
tarhana corbasi 1 kase
Semiz otlu yogurt
aksam 1.bucuk kucuk kepce kurufasulye yicem
yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Spor
1 saat yürüyüş hizli yurudum arada kosarak
500 kere ip atladim
Birazdan yarim saat bisiklet surucem
Suyumuda ictim
Benimki de geçen seneden beri böyle ara ara yokluyor. Muhtemelen seninki gibi olacak.Dis sikintisi cekem herkese gecmis olsun. Benim 20 lik dislerim de ara sira agriyarak 1-2 yilda cikmisti. Cektirmedim, duruyorlar
Mavi ne guzel bir meslegin var. Her topige lazim aile danismani
Her zaman beklerim Aynuram. Ne zaman istersen kapımı çalabilirsin. Belki kv'den dolayı net bi çözüme ulaşamayız ama dinlerim her zaman.Hmmm.her topiye lazım ama bana daha çok lazımmış...bigün mavişle konuşurum mutlaka...
Tabiiki benim eşim her zamanki gibi herşeyiyle süpeerrKuru fasulye yenilir mi yenilmez mi bilemiyorum açıkcası ne söyleyesem yalan olur.
Dut yapragi demedin mi?
Tabiiki benim eşim her zamanki gibi herşeyiyle süpeerrKuru fasulye yenilir mi yenilmez mi bilemiyorum açıkcası ne söyleyesem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?