Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Izin konusunda cogu kaptan hemfikir sanirim Aynura. Ama diskalifiye agir bir ceza gercekten. Caydirici olur insallah.

Bahar da gelmedi 2 haftadir. Vaz mi gecti acaba.

Izin konusunda cogu kaptan hemfikir sanirim Aynura. Ama diskalifiye agir bir ceza gercekten. Caydirici olur insallah.

Bahar da gelmedi 2 haftadir. Vaz mi gecti acaba.
Çok umutluydum ondan.vaz geçti her halde...diskalifiye olmaz ama kilo verdikden sonra listeye girmek en iyisi.

Kaptanim menunde neden yemek yok hep atistirmalik

Canim ozellikle benim menulere yorum bekliyorum senden tanlusimi hemen duzelt lutfen

Hmm hatirladigim kadariyla pazi dolmasi yemistin. Yaninda baska yemek var miydi unuttum. Ben 6 tane dolma ile hayatta doymazdim. Dolma yiyecegin zaman sade etli yap. Hem istedigin kadar yer doyarsin, hem de protein oldugundan kilo vermene yardimci olur gulum.

Pasalarin annesi Elif ugramadi mi bugun, ben mi kacirdim mesajini acaba?

Sosyal kikirdak erimen varsa kosu bandini tavsiye etmem canim. Illa kullanacaksan da kosu bandi minderi al mutlaka.
Bugun elif ugramadi heral bende yakalayamadim netten alayim canm
Yaninda salata yogurt vardi icine pirincte koymustum ondn az yrdim

Tabiiki benim eşim her zamanki gibi herşeyiyle süpeerr Kuru fasulye yenilir mi yenilmez mi bilemiyorum açıkcası ne söyleyesem yalan olur.

Dis sikintisi cekem herkese gecmis olsun. Benim 20 lik dislerim de ara sira agriyarak 1-2 yilda cikmisti. Cektirmedim, duruyorlar

Mavi ne guzel bir meslegin var. Her topige lazim aile danismani
Benimki de geçen seneden beri böyle ara ara yokluyor. Muhtemelen seninki gibi olacak.
Mesleğimi çok seviyorum ben de :) her zaman açık kapım isteyene :)

Hmmm.her topiye lazım ama bana daha çok lazımmış...bigün mavişle konuşurum mutlaka...
Her zaman beklerim Aynuram. Ne zaman istersen kapımı çalabilirsin. Belki kv'den dolayı net bi çözüme ulaşamayız ama dinlerim her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…