- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
krema var canım evet ama şekersiz olanı içiyorum türk kahvesi de çok acı geliyor aslında en güzeli bırakmak selülit de yapıyor sanırım nasıl olur o da bilemedim canım şimdi :)en iyisi içmemek aslında içindeki krema ve şeker de diyet için uygun değil diye biliyorum ve 3'ü bir aradalar da aşırı şekerli geliyor bana en iyisi Türk kahvesi geçen burda bir arkadaş tarçın ekliyormuş tavsiye etmişti ama ben deneyemedim dene istersen canım :)
Menümü yazayim bende...açımmmm yine...
11.00 2yumurta,yeşillik salata,lor,1dilim ekmek
16.30 1elma,1çay bardağı tarçınlı süt
17.30 yeşillik,llor,ayran
20.00 10 badem,3kayısı 1kaşık lor
3litre su,3kupa yeşil çay,1kare bitter,leslie 2mile aerobik
Kuzum kuru fasulye zarar mi bi kucuk kepce
canım siyah renk al üst kısmı dantelli olsun ya da normal dantelsiz de olur uzun olmak zorunda değil ama siyah olsunbalık denedim çok kötüydü ama uzun kıyafetler de genel de balık bu hafta almak zorundayım
krema var canım evet ama şekersiz olanı içiyorum türk kahvesi de çok acı geliyor aslında en güzeli bırakmak selülit de yapıyor sanırım nasıl olur o da bilemedim canım şimdi :)
aa ilginç ben de deneyeyim güzeldir heralde tadıSpordan hemen sonra spor hocam önerdi terleyerek atilanlari yerine koymak ve kas yıkımını önlemek için zayiflatmaya etkisi var mi bilmiyorum
okudumhttp://www.ikizanneleriyiz.biz/forum/topic/18841-sut-tozunun-zararlari/
Canim sade aci geliyorsa sut isit koy icine. Sut tozu kullanmayin ne olur.
dün bende aynı hatayı yapmıştım ama öğrendim artık bir daha yapmam umarımFasulyenin yalniz bir zarari yok. Hele etliyse, oldukca doyurucu olur. Ama sen yaninda pirinc pilavi da yemistin. O olmadi guzelim. Pilav seviyorsan bulgur tercih et. Onu da ogle yemeginde et ve salata/yogurt ile tuket. Bakliyat ve pilav bir arada degil canim
İyi geceler canım.Iyi geceler, tatli ruyalar canlar
iyi gecelerIyi geceler, tatli ruyalar canlar
Fasulyenin yalniz bir zarari yok. Hele etliyse, oldukca doyurucu olur. Ama sen yaninda pirinc pilavi da yemistin. O olmadi guzelim. Pilav seviyorsan bulgur tercih et. Onu da ogle yemeginde et ve salata/yogurt ile tuket. Bakliyat ve pilav bir arada degil canim
Bugün sabahtan akşama kadar sınavlarla uğraştım ama çok şükür bitti inşallah geçebilirim hepsindende senem uzamaz hiç :)
Menüm ayneen şöyle
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
kavurmalı yumurta (marketten alınan değil)
1 dilim tb ekmeği
domates, salatalık, maydanoz
Öğlen:
Bol bol şekersiz çay 2 3 tane olmuştur herhalde
1 tanede muzlu süt içtim (sade istedim ama yoktu mecburen aç durmamak için içtim)
Akşam:
Karışık ızgara (ızgara tavuk, et)
Çoban salata
Göz hakkı diyeeee sadece 2 tanecik elma dilim patates yedim.
1 lt kadar su içebildim yalnızca18956 adım yaniii 12,3 km ediyor
İyi geceler canım
Bu arada kızlar size önemli birşey soracağım. Sabahta gören arkadaşlar yanıtlarsa çook sevinirim. Ben neredeyse 11 aydır lazer epilasyona gidiyorum koltuk altı bölgesi için. Bu ikincidir koltuk altımda yanıklar oldu. Bildiğiniz morartı şeklinde ve koltum altım full morluklarla dolu. Giden deneyen var mı acaba ? Normal mi bu ?
Çünkü şuan bile inanılmaz acıyor neredeyse kollarım açık gezicem o derece
İnsan fasulyeyi görünce kesin yanında pilav varmış gibi aklına geliyor. Muhteşem ikili :))))Canim ben pirinc pilavı yemedim ki canim karistrdin sanirim sadece etli kuru fasulye yanindada yogurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?