Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnsan fasulyeyi görünce kesin yanında pilav varmış gibi aklına geliyor. Muhteşem ikili :))))

Ah kuzum diyette olmasam tabi bembeyaz pirinc pilavla kuru fasulye yerdimmm ohh mis olurdu 50 kilolara inymde yerim napalim sıkıcaz azcik disimizi azmimizle mutlu son olcak canim esim

İnsan fasulyeyi görünce kesin yanında pilav varmış gibi aklına geliyor. Muhteşem ikili :))))

Kuzu ben okadar adim atamiyorum kosu abndinda yanima almiyorum evde anca 3 4 bin oluyoe kosu bandinda adim sayisi yaziyoda onu tam bilmiyorum yükledim ya tleelfna bende onda 4 bin kusur yazio bende 10 bin olmasi icn yürüyüş yolinda yurucem iui olur dimi

Ah kuzum diyette olmasam tabi bembeyaz pirinc pilavla kuru fasulye yerdimmm ohh mis olurdu 50 kilolara inymde yerim napalim sıkıcaz azcik disimizi azmimizle mutlu son olcak canim esim
Evet valla hedeflerimden birisi de o aslında :) Hedefime ulaşınca neler yapıcam listesi yapmak lazım :)))))

Kesinlikle olur canım Ben bu aralar fena gaza geldim yürüyüş sayım 10000 adımı aşıyor sürekli rekor kırıyorum telefon bile şaşkın bu halime

Bende ufak ufak kaçacağım müsadenizle.. Yarın daha rahat şekilde gelirim evde olacağım muhtemelen (son dakikada karar değiştirmezsem tabii )
Azıcık dinleneyim kaç günün yorgunluğu var üzerimde. Zaten yanıklarımla uğraşıyorum birde yarın hastaneyi basıcam nerdeyse o dereceye geldim yanii :) Sınavlarımda bittiğine göre artık rahaaatt rahaatt girebilirim

Evet valla hedeflerden birisi de o aslında :) Hedefime ulaşınca neler yapıcam listesi yapmak lazım :)))))

Kesinlikle olur canım Ben bu aralar fena gaza geldim yürüyüş sayım 10000 adımı aşıyor sürekli rekor kırıyorum telefon bile şaşkın bu halime

Cok girebilcek olmana sevindim kuzum

benim kiyafet listem var

bende esim senin azminle kosu bandindan haricinde en azndan 7 bin yaparsam bende super olur

iyi geceler canim esim yarin gorusuruz

11 aydir bitmedi mi
Cihazin adi ne ?
Benim arkadasim genital bolgeyi bile 3 ayda bitirtti

Ben kullanıyorum meyveli olandan onun sayesinde 2 kilo verdim cnm
aa gercektn mii ??

benim öğlen bişeyler yemem gerekiyo muhakkak ..

ama meyve cevz fln paklamıyo.. illaa doyurucu olacak ..

sabah kahvaltsyla müsli yiyecem iki üç kasık artk .. ya da öğlen nesft yiyeym diyrm

Normal değil canım ilkinde kızarıklık ôlur ve 1 saat içinde geçer...zaten 3. Seansta bitmeye yakın azalır ve kızarmada olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…