İnsan fasulyeyi görünce kesin yanında pilav varmış gibi aklına geliyor. Muhteşem ikili :))))
İnsan fasulyeyi görünce kesin yanında pilav varmış gibi aklına geliyor. Muhteşem ikili :))))
Evet valla hedeflerimden birisi de o aslında :) Hedefime ulaşınca neler yapıcam listesi yapmak lazım :)))))Ah kuzum diyette olmasam tabi bembeyaz pirinc pilavla kuru fasulye yerdimmm ohh mis olurdu 50 kilolara inymde yerim napalim sıkıcaz azcik disimizi azmimizle mutlu son olcak canim esim
Kızlar ben çok açım ya
Kesinlikle olur canımKuzu ben okadar adim atamiyorum kosu abndinda yanima almiyorum evde anca 3 4 bin oluyoe kosu bandinda adim sayisi yaziyoda onu tam bilmiyorum yükledim ya tleelfna bende onda 4 bin kusur yazio bende 10 bin olmasi icn yürüyüş yolinda yurucem iui olur dimi
Bence sen direk uyu canım en iyisiKızlar ben çok açım ya
Ben kullanıyorum meyveli olandan onun sayesinde 2 kilo verdim cnmbu arada buiraz önce reklamda gördüm dee ..
şu nesfit kahvaltlk gevrekler hakknda ne düşünüyosunuzz ??
Süt kalmamış evde. Yoğurt da yiyesim yok. En iyisi savaşmak şuan :)Bu durumda en iyisi ılık tarçınlı süt bence.=)
Ya da yarım kase yoğurt içine bi kaç baharat ekleyip=)
Yatağıma geçtim :) direneceğim!Bence sen direk uyu canım en iyisi
annemde de aynı sorun var dizler bitmiş halde gezmeyi çok severdi şimdi abim olmadan çıkamıyor.Ins canim doktor yarim saat 40 dk dan fazla yurume dedi
Evet valla hedeflerden birisi de o aslında :) Hedefime ulaşınca neler yapıcam listesi yapmak lazım :)))))
Kesinlikle olur canımBen bu aralar fena gaza geldim yürüyüş sayım 10000 adımı aşıyor sürekli rekor kırıyorum telefon bile şaşkın bu halime
Bende ufak ufak kaçacağım müsadenizle.. Yarın daha rahat şekilde gelirim evde olacağım muhtemelen (son dakikada karar değiştirmezsem tabii)
Azıcık dinleneyim kaç günün yorgunluğu var üzerimde. Zaten yanıklarımla uğraşıyorum birde yarın hastaneyi basıcam nerdeyse o dereceye geldim yanii :) Sınavlarımda bittiğine göre artık rahaaatt rahaatt girebilirim
Ben kullanıyorum meyveli olandan onun sayesinde 2 kilo verdim cnm
11 aydir bitmedi miİyi geceler canım
Bu arada kızlar size önemli birşey soracağım. Sabahta gören arkadaşlar yanıtlarsa çook sevinirim. Ben neredeyse 11 aydır lazer epilasyona gidiyorum koltuk altı bölgesi için. Bu ikincidir koltuk altımda yanıklar oldu. Bildiğiniz morartı şeklinde ve koltum altım full morluklarla dolu. Giden deneyen var mı acaba ? Normal mi bu ?
Çünkü şuan bile inanılmaz acıyor neredeyse kollarım açık gezicem o derece
aa gercektn mii ??Ben kullanıyorum meyveli olandan onun sayesinde 2 kilo verdim cnm
Normal değil canım ilkinde kızarıklık ôlur ve 1 saat içinde geçer...zaten 3. Seansta bitmeye yakın azalır ve kızarmada olmaz...İyi geceler canım
Bu arada kızlar size önemli birşey soracağım. Sabahta gören arkadaşlar yanıtlarsa çook sevinirim. Ben neredeyse 11 aydır lazer epilasyona gidiyorum koltuk altı bölgesi için. Bu ikincidir koltuk altımda yanıklar oldu. Bildiğiniz morartı şeklinde ve koltum altım full morluklarla dolu. Giden deneyen var mı acaba ? Normal mi bu ?
Çünkü şuan bile inanılmaz acıyor neredeyse kollarım açık gezicem o derece
Bomba gibi geliyorummYENİ YARIŞMAMIZ 3 ŞUBAT 2015 DE BAŞLIYOR !
Sagol canm benim ☺rica ederimmya çavdar ekmeğinden bir şey olmaz zaten menün de güzeldi ekstra bir şeyler yemedin canım böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?