Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne olduğu anlayamadım bile. Herhalde yorgunluktandı canım. Bu sabah 2 tane haşlanmış yumurta 3 tane zeytin 1 tane yağsız tuzsuz üçgen krem peynir yarım çavdar ekmeği yedim yanında da yeşil çay.. Nasıl sence

Ehh işte idare ederim. Hala regl olmadım 10 gün oldu.
kendin eczane deposunda çaılışıyorsun bi ilaç alsana bitanem...hamile olma ihtimalin var mı peki?

fevkalade....supersin...işte bu diyet deyil.bu sağlıklı beslenmeeee...

ben de bu gün regl olmama rağmen 60.2üm...dün 60.8düm...inşallah regl bitince daha iyi olur,inerim artık şu 60dan.ne güzel koruyordum ya 60ı...

kendin eczane deposunda çaılışıyorsun bi ilaç alsana bitanem...hamile olma ihtimalin var mı peki?

Hayır canım öyle bişi söz konusu değil.
Ecza deposun da çalışıyorum ama depodaki abilerden bana adet söktürücü ilaç verin diyemem ki
Aldım dün zaten adet sökücü ilaç, bir kaç güne regl olursun dedi.

Öğlen de karnabahar haşlayıp yicem. Aslında dün geceden beri canım patates haşlaması istiyor ama kilo yapar mı sence? Ya ben de 61 den aşağıya inemiyorum. Sabitlendim 61 de şuan

ilaç kullanıyorsan gelir bir kaç güne o zaman.sıkma canını...
Sorma bende 53.1 idim.
Dün akşam tartıldım 54.4 çıktım ya
e akşam tartılırsan 2 2.5kilo fazla çıkarım ben,sen de tartılma akşamları...
Öğlen de karnabahar haşlayıp yicem. Aslında dün geceden beri canım patates haşlaması istiyor aın yma kilo yapar mı sence? Ya ben de 61 den aşağıya inemiyorum. Sabitlendim 61 de şuan
kuzum biliyorsun patates diyette önerilmiyor,ama canın çok çekiyorsa 1tanesini haşla ye....karnıbaharın yanında.ben patatesi yumurtayı haşlayım sonra tereyağ tuz ve kararbiber ekleyip ezerek karıştırıyorum....çokkkk nefis oluyor çok...

Doğru diyon tartılmıyayım ben artık akşamları sinirlerim bozuluyor

Canım ben şuan yağ tuz şeker üçlüsünü tamamen kestim. Canım çok tatlı istediğinde ya artık yatıyorum hemen ya da meyve yiyorum. Şu patates olayı da kalsın madem şimdi :)

Cok girebilcek olmana sevindim kuzum

benim kiyafet listem var

bende esim senin azminle kosu bandindan haricinde en azndan 7 bin yaparsam bende super olur

iyi geceler canim esim yarin gorusuruz
Eveeet kıyafet listesi de var elbette o en güzeel kısmııı 7000 adım atsan ve koşu bandıda olursa zaten çooktaaan geçmiş olursun

11 aydir bitmedi mi
Cihazin adi ne ?
Benim arkadasim genital bolgeyi bile 3 ayda bitirtti
Valla cihazı hiç bilmiyorum ama baya azalma oldu hiç etkisi olmadı diyemem ama yinede çok uzun bir süre dediğin gibi :S hatta ilk kez yanık oldu böyle hiç olmamıştı.
Normal değil canım ilkinde kızarıklık ôlur ve 1 saat içinde geçer...zaten 3. Seansta bitmeye yakın azalır ve kızarmada olmaz...
Bende de epey azaldı zaten 2 ayda anca çıkıyor. Ama cihazın servisten yeni geldiğini o yüzden acıttığını söylediler yaparken. Ama bu acı acı değil bildiğin işkence gibi oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…