ooooo sen bunu dedin ben de çok mutlu oldum şimdiiii....supersinnnn....sabırsızlanıyorummmm....
o kızartma hiç olmamış elifim,gerisi iyi....
iyi eylenceler canımmm...özliycez...çabuk gel....
iyi işler kuzu....
tamam gülrucum.iyi menün...
ne oldu kuzum?ne kabusuymuş?
kendin eczane deposunda çaılışıyorsun bi ilaç alsana bitanem...hamile olma ihtimalin var mı peki?Ehh işte idare ederim. Hala regl olmadım 10 gün oldu.
Ne olduğu anlayamadım bile. Herhalde yorgunluktandı canım. Bu sabah 2 tane haşlanmış yumurta 3 tane zeytin 1 tane yağsız tuzsuz üçgen krem peynir yarım çavdar ekmeği yedim yanında da yeşil çay.. Nasıl sence
Hayır canım öyle bişi söz konusu değil.kendin eczane deposunda çaılışıyorsun bi ilaç alsana bitanem...hamile olma ihtimalin var mı peki?
fevkalade....supersin...işte bu diyet deyil.bu sağlıklı beslenmeeee...
Sorma bende 53.1 idim.ben de bu gün regl olmama rağmen 60.2üm...dün 60.8düm...inşallah regl bitince daha iyi olur,inerim artık şu 60dan.ne güzel koruyordum ya 60ı...
kendin eczane deposunda çaılışıyorsun bi ilaç alsana bitanem...hamile olma ihtimalin var mı peki?
fevkalade....supersin...işte bu diyet deyil.bu sağlıklı beslenmeeee...
hayalim olan kilo canım yaaSorma bende 53.1 idim.
Dün akşam tartıldım 54.4 çıktım ya
günaydın canımm hoşgeldinGünaydın kızlar
Benimde hayalim olan ve geçen seneki kilom 50 olmak istiyorum artıkkhayalim olan kilo canım yaa
Günaydın canım..Günaydın kızlar
Benimde hayalim olan ve geçen seneki kilom 50 olmak istiyorum artıkk
Günaydın canım..
ilaç kullanıyorsan gelir bir kaç güne o zaman.sıkma canını...Hayır canım öyle bişi söz konusu değil.
Ecza deposun da çalışıyorum ama depodaki abilerden bana adet söktürücü ilaç verin diyemem ki
Aldım dün zaten adet sökücü ilaç, bir kaç güne regl olursun dedi.
e akşam tartılırsan 2 2.5kilo fazla çıkarım ben,sen de tartılma akşamları...Sorma bende 53.1 idim.
Dün akşam tartıldım 54.4 çıktım ya
kuzum biliyorsun patates diyette önerilmiyor,ama canın çok çekiyorsa 1tanesini haşla ye....karnıbaharın yanında.ben patatesi yumurtayı haşlayım sonra tereyağ tuz ve kararbiber ekleyip ezerek karıştırıyorum....çokkkk nefis oluyor çok...Öğlen de karnabahar haşlayıp yicem. Aslında dün geceden beri canım patates haşlaması istiyor aın yma kilo yapar mı sence? Ya ben de 61 den aşağıya inemiyorum. Sabitlendim 61 de şuan
günaydın kuzu,nasılsın?dün de gelmedin sanırım?Günaydın kızlar
Doğru diyon tartılmıyayım ben artık akşamları sinirlerim bozuluyorilaç kullanıyorsan gelir bir kaç güne o zaman.sıkma canını...
e akşam tartılırsan 2 2.5kilo fazla çıkarım ben,sen de tartılma akşamları...
kuzum biliyorsun patates diyette önerilmiyor,ama canın çok çekiyorsa 1tanesini haşla ye....karnıbaharın yanında.ben patatesi yumurtayı haşlayım sonra tereyağ tuz ve kararbiber ekleyip ezerek karıştırıyorum....çokkkk nefis oluyor çok...
ilaç kullanıyorsan gelir bir kaç güne o zaman.sıkma canını...
e akşam tartılırsan 2 2.5kilo fazla çıkarım ben,sen de tartılma akşamları...
kuzum biliyorsun patates diyette önerilmiyor,ama canın çok çekiyorsa 1tanesini haşla ye....karnıbaharın yanında.ben patatesi yumurtayı haşlayım sonra tereyağ tuz ve kararbiber ekleyip ezerek karıştırıyorum....çokkkk nefis oluyor çok...
İnşallah, senin kilon kaç ve hedefin..Daha kolay işin canım olursun rahat rahat
Şuan 61 kg canım. 1 haftadır diyetteyim. 62.8 ile başlamıştım. Hedefim 48 bu aradaİnşallah, senin kilon kaç ve hedefin..
İyiym abla Sen nasılsıngünaydın kuzu,nasılsın?dün de gelmedin sanırım?
Eveeet kıyafet listesi de var elbette o en güzeel kısmıııCok girebilcek olmana sevindim kuzum
benim kiyafet listem var
bende esim senin azminle kosu bandindan haricinde en azndan 7 bin yaparsam bende super olur
iyi geceler canim esim yarin gorusuruz
Valla cihazı hiç bilmiyorum ama baya azalma oldu hiç etkisi olmadı diyemem ama yinede çok uzun bir süre dediğin gibi :S hatta ilk kez yanık oldu böyle hiç olmamıştı.11 aydir bitmedi mi
Cihazin adi ne ?
Benim arkadasim genital bolgeyi bile 3 ayda bitirtti
Bende de epey azaldı zaten 2 ayda anca çıkıyor. Ama cihazın servisten yeni geldiğini o yüzden acıttığını söylediler yaparken. Ama bu acı acı değil bildiğin işkence gibi oldu :)))Normal değil canım ilkinde kızarıklık ôlur ve 1 saat içinde geçer...zaten 3. Seansta bitmeye yakın azalır ve kızarmada olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?