Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben şuan yağ tuz şekelr üçlüsünü tamamen kestim. Canım çok tatlı istediğinde ya artık yatıyorum hemen ya da meyve yiyorum. Şu patates olayı da kalsın madem şimdi :)
yağı ve tuzu kesmene gerek yok ki cansucum...şekeri karbonhidratı kesmen yeterli,tatlı ihtiyacın olduğunda meye kuruları da yeye bilirsin,ben dün kendime kaysı kuru kaysı aldım,hurma daola bilir.hurmayla ceviz aynen çokolata gibi tadıyor,hatta daha güzel daha doyurucu oluyor,tavsiye ederim....

Günaydın kızlarr.. Kabuslu geceden sonra merhaba size
hayırdır canım neden kabuslu?
Öğlen de karnabahar haşlayıp yicem. Aslında dün geceden beri canım patates haşlaması istiyor ama kilo yapar mı sence? Ya ben de 61 den aşağıya inemiyorum. Sabitlendim 61 de şuan
patates gi si yüksek diye çok önerilmiyor ama bence vücuda kilo verirken çok destek sağlıyor. Haşla tuzu kullanma baharatlarla tatlandır. lımon sık yağı damlat eğer gün içinde başka yağ tüketmeyeceksen. bence zararı olmaz hatta oldukca sağlıklı arada kesinlikle tüketilmesi taraftarıyım. sıfır karbonhıdrat elbet kilo verdiriyor ama vucutta bir cok sıkıntı cıkarıyor uzun vadede . karbonhıdratı az olcude bu tarz besınlerle almalıyız bence.

Selam kızlar ben geri geldimm :) Patates ihtiyacım şuan geçti ama dün nasıl koktu burnuma anlatamam. 48 kilo olmak istiyorum çünkü dedim ya gebeliğe hazırlanıyorum. 48 ile hamile kalsam en fazla 60 ile doğururum inşallah diye düşünüyorum ama tabi ki rabbim bilir neyin ne olacağını. Ben şuan hem kendi sağlığımı hem doğacak bebeğimin sağlığını düşünmye çalışıyorum. Allah korusun kilodan dolayı karnımda şeker hastası olsun istemiyorum. Ya da ben tansiyon hastası olmak istemiyorum. Hem doğumdan sonrada kolayca gider o 5-6 kilo da inşallah tabi ki.. Boyum 1.55 sevgili eşim. Aslında 50 kilo olmak istiyordum ama eşimle hesaplayınca şuan net kilomun 48 olması lazımmış onu gördük. Durmadan çalışıyorum bu arada. 500 metre daha yürüdüm kendimi yormadan birazda hareket çalıştım. Öğle yemeği olarak 5 tane çiğ badem yedim ve günlük 1.5 lt suyumdan içmeye devam ediyorum. Bugün ki kahvaltı şekli beni çok tok tuttu.

Kızlar bi kaç foto koydum kırmızı renkli olanlar bugunden 88 kiloluk diğerlerinde ortalama 70-75 civarındayım görmek isteyenler bana yazarsa benim takip ettiklerim görebilecek sadece.Poffff bakın bana eski halime hatta daha da aşşağısına inmek istiyorummmmmm

bakabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…