- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Günaydın canımgünaydn kızlarrrr nasılsnz
yağı ve tuzu kesmene gerek yok ki cansucum...şekeri karbonhidratı kesmen yeterli,tatlı ihtiyacın olduğunda meye kuruları da yeye bilirsin,ben dün kendime kaysı kuru kaysı aldım,hurma daola bilir.hurmayla ceviz aynen çokolata gibi tadıyor,hatta daha güzel daha doyurucu oluyor,tavsiye ederim....Canım ben şuan yağ tuz şekelr üçlüsünü tamamen kestim. Canım çok tatlı istediğinde ya artık yatıyorum hemen ya da meyve yiyorum. Şu patates olayı da kalsın madem şimdi :)
48 MİŞuan 61 kg canım. 1 haftadır diyetteyim. 62.8 ile başlamıştım. Hedefim 48 bu arada
hayırdır canım neden kabuslu?Günaydın kızlarr.. Kabuslu geceden sonra merhaba size
patates gi si yüksek diye çok önerilmiyor ama bence vücuda kilo verirken çok destek sağlıyor. Haşla tuzu kullanma baharatlarla tatlandır. lımon sık yağı damlat eğer gün içinde başka yağ tüketmeyeceksen. bence zararı olmaz hatta oldukca sağlıklı arada kesinlikle tüketilmesi taraftarıyım. sıfır karbonhıdrat elbet kilo verdiriyor ama vucutta bir cok sıkıntı cıkarıyor uzun vadede . karbonhıdratı az olcude bu tarz besınlerle almalıyız bence.Öğlen de karnabahar haşlayıp yicem. Aslında dün geceden beri canım patates haşlaması istiyor ama kilo yapar mı sence? Ya ben de 61 den aşağıya inemiyorum. Sabitlendim 61 de şuan
Yarasın güzelimmm...valla uyu rahat rahat.bekarken bende 12.30da falan uyanırdım,şimdi en geç 10da...erken kalkmaya nefret ederim...Gunaydin kizlarrrr
Takimin en gec uyanan uyesi ben miyim
Zaten surda bi hafta sonra kabus gibi bi dönem basliyoYarasın güzelimmm...valla uyu rahat rahat.bekarken bende 12.30da falan uyanırdım,şimdi en geç 10da...erken kalkmaya nefret ederim...
1.55 ti sanirim yanlis hatirlamiyosam :)cansu boyun kac 48 nasıl bir hedef aman tanrım
Gunaydin kizlarrrr
Takimin en gec uyanan uyesi ben miyim
1.55 ti sanirim yanlis hatirlamiyosam :)
Ben sizin yerinize uyuyorumahhh ahh keşke bende uyuyubilsem bu saatlere kadar malesef 06:30 da ayaktayım pazar günüde oğluş 08:00-08:30 arası uyanıyor .
Yok yok yani boyu bu civarlardaydi bende once kilo istegini anormal karsilamistim okuyunca ordan hatirliyorum:)Hım tamam o zaman bende korktum takıntılı zayıflık mı istiyor diye=)
selam kizlar nasilsiniz basil gidiyor..aynura sende bu azim olunca 55 ede dusersin ...
Ben sizin yerinize uyuyorum
bakabilir miyimKızlar bi kaç foto koydum kırmızı renkli olanlar bugunden 88 kiloluk diğerlerinde ortalama 70-75 civarındayımgörmek isteyenler bana yazarsa benim takip ettiklerim görebilecek sadece.Poffff bakın bana eski halime hatta daha da aşşağısına inmek istiyorummmmmm
Canım suan göremiyorsun de mi teyit edelim de fotoların görünmediğini:)ekleyeyim senibakabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?