göremiyorum canımCanım suan göremiyorsun de mi teyit edelim de fotoların görünmediğini:)ekleyeyim seni
Canım suan göremiyorsun de mi teyit edelim de fotoların görünmediğini:)ekleyeyim seni
göremiyorum canım
ekledim kızlarbende göremedim fotoları benide eklermisin canım
gubsej canım çok tatlısın maşallah yüzün felan çok hoş :)
ekledim kızlar
ühüüüü işte en duymak istemediğim söz yüzün güzel ama tombiksingidecek inşallahhhhhh
Evet evet evet:)Ama istemiyorum artık ya balık etli olmakda istemiyorum yüzü güzel ama tombik olmak istemiyorum hele şu koca popoyu kapatacak şey bulmakta okdar zorlanıyorum kiiiikız allah iyiliğini versin O tombiklik bende de var ben de ekleyim istersen gör
Ben de istiyorummmm...Canım 88 kiloyum kollarım bacaklarım popom gınaa geldi artık.Bu arada mavi gömlekli ve beyazlı 70li olanlar
Hemen bakiyorumekledim canım
ayip edion kaptan gorebilirsin simdi.Ben de istiyorummmm...
Kızlar bi kaç foto koydum kırmızı renkli olanlar bugunden 88 kiloluk diğerlerinde ortalama 70-75 civarındayımgörmek isteyenler bana yazarsa benim takip ettiklerim görebilecek sadece.Poffff bakın bana eski halime hatta daha da aşşağısına inmek istiyorummmmmm
tamamdir efem.bende lutfen :))
boyun uzun sanirimben 71 kiloyla senden daha kilolu duruyorum inanir misintamamdir efem.
Canım maşallah bu ne güzellik senin de okadar fazlan görünmüyor.ekledim canım
Spor geçmişim var ondan biraz sıkıyım eskiden voleybolcuydum ergenlik dönemi diyelim ilkokul ortaokul lise de oynardım sonra sınav mınav bu hale geldim.Teşekkür ederim 70lerde ideal durdugumu düşünüyorum bakalım hayırlısı:)boyun uzun sanirimben 71 kiloyla senden daha kilolu duruyorum inanir misin
yuzun cok tatli masallah
Bu arada 1.73 boyum.boyun uzun sanirimben 71 kiloyla senden daha kilolu duruyorum inanir misin
yuzun cok tatli masallah
teşekkür ederim canım ama göbüş ve basende yağlar var bacaklarım sallanıyo resmen adım atarkenCanım maşallah bu ne güzellik senin de okadar fazlan görünmüyor.
Ahhh spor işte sporrrteşekkür ederim canım ama göbüş ve basende yağlar var bacaklarım sallanıyo resmen adım atarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?