şuan ebru şallı ile platese başladım cnmAhhh spor işte sporrr
Hemen bakiyorum
ayip edion kaptan gorebilirsin simdi.
yanlış oldu resim ekleyen arkadaş ekliycekti ya demigubsej benide ekleeee
97 den 88 e mi indin valla bravoAhhh spor işte sporrr
Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
dur biraz gerileyim bi havalanayımhoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor . kilo vermeye devam ediyormusun en son kaç kilo oldun . amma çok sordum ya :)
bildiğimiz ince hatunlardan oldumhoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor . kilo vermeye devam ediyormusun en son kaç kilo oldun . amma çok sordum ya :)
dur biraz gerileyim bi havalanayım
azıcık tadını çıkarıp söyleyeyimmi
şaka nazım şaka
diyet yapmıyorum ancak spor yapıyorum
ha yağlı tatlı hamurlu gıdalar yok artık hayatımda
meyveye biraz daha ağırlık verdim
ve spora başladım spor derken yürüyüşe
şu anda 49,7 kiloyum efenim
Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
Sonuç itibari ile ekledim canım bakabilirsin:)yanlış oldu resim ekleyen arkadaş ekliycekti ya demi
Canım aslında 102.6dan indim ama 1 yılda 1 ay rejim yaptıysam 4 ay bırakıp 97.5 ile buraya geldim o günden beri tırmalayıp duruyorum işte:)97 den 88 e mi indin valla bravobirde su asagidaki kilonu gösteren etiketi nerden yaptin bnde istiyorum da cnm
harikasinbildiğimiz ince hatunlardan oldum
evdekiler çatlaya çatlaya ortadan ayrılacaklar
bildiğimiz ince hatunlardan oldum
evdekiler çatlaya çatlaya ortadan ayrılacaklar
Ha bu arada o imza olayını kaldırdılar canım ben önceden yapmıştım güncelleyebiliyorum ama yeni ekleyecek yer yok.97 den 88 e mi indin valla bravobirde su asagidaki kilonu gösteren etiketi nerden yaptin bnde istiyorum da cnm
Ekledimbnde gormk istiyprum
Nye kaldrdlar ya çok hoşmuş aslındaHa bu arada o imza olayını kaldırdılar canım ben önceden yapmıştım güncelleyebiliyorum ama yeni ekleyecek yer yok.
Ekledim
Ha bu arada o imza olayını kaldırdılar canım ben önceden yapmıştım güncelleyebiliyorum ama yeni ekleyecek yer yok.
Ekledim
Bende boyle olmak istiyorum ya BN yeni basladim dört guncuk oldu dahaHa bu arada o imza olayını kaldırdılar canım ben önceden yapmıştım güncelleyebiliyorum ama yeni ekleyecek yer yok.
Ekledim
Nye kaldrdlar ya çok hoşmuş aslında
Valla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)keşke kaldırmasalardı orayı ben çizelgeme bakıp inanılmaz motive oluyordum dile kolay 81,2 kg dan 57,9 kiloya düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?