Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım

Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri

hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor . kilo vermeye devam ediyormusun en son kaç kilo oldun . amma çok sordum ya :)

hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor . kilo vermeye devam ediyormusun en son kaç kilo oldun . amma çok sordum ya :)
dur biraz gerileyim bi havalanayım
azıcık tadını çıkarıp söyleyeyimmi
şaka nazım şaka
diyet yapmıyorum ancak spor yapıyorum
ha yağlı tatlı hamurlu gıdalar yok artık hayatımda
meyveye biraz daha ağırlık verdim
ve spora başladım spor derken yürüyüşe
şu anda 49,7 kiloyum efenim

new yaptın sen hande 49 kiloda neymiş kız öyle . daha fazla verme bu kiloda kal

Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri

yanlış oldu resim ekleyen arkadaş ekliycekti ya demi
Sonuç itibari ile ekledim canım bakabilirsin:)
97 den 88 e mi indin valla bravo birde su asagidaki kilonu gösteren etiketi nerden yaptin bnde istiyorum da cnm
Canım aslında 102.6dan indim ama 1 yılda 1 ay rejim yaptıysam 4 ay bırakıp 97.5 ile buraya geldim o günden beri tırmalayıp duruyorum işte:)

Ha bu arada o imza olayını kaldırdılar canım ben önceden yapmıştım güncelleyebiliyorum ama yeni ekleyecek yer yok.

Ekledim

keşke kaldırmasalardı orayı ben çizelgeme bakıp inanılmaz motive oluyordum dile kolay 81,2 kg dan 57,9 kiloya düştüm :)

Nye kaldrdlar ya çok hoşmuş aslında

keşke kaldırmasalardı orayı ben çizelgeme bakıp inanılmaz motive oluyordum dile kolay 81,2 kg dan 57,9 kiloya düştüm :)
Valla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…