Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
Problemler çözümlendiyse gerisi teferruat :) 7. takımın fıstıklarından birisin bence eee zayıfladın nede olsa biz henüz tombul fıstıklarız

new yaptın sen hande 49 kiloda neymiş kız öyle . daha fazla verme bu kiloda kal
nazım yürüyüşten kaynaklı bu verme olayı yoksa diyet yaptığım falan yok dikkat ediyorum ama böyle kendimi çok iyi hissediyorum

esmam zayıflık iyi bişey beeee

özellikle kv çatlasın hasetinden
ortadan ayrılacak neredeyse
gittim dolabı baştan aşağı yeniledim ohh olsun

Valla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)
Tuh bilsem önceden yapardim,bu arada harika gorunuyorsun hep fit ince ve zarif kalman dileğiyle
(Darisi basima)

Valla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)
gubsej nasıl güzelsin kız maşallah
saçların ah ah yarama bastın şimdi bak
senin sacının 4te biri bende yok be ya

keşke kaldırmasalardı orayı ben çizelgeme bakıp inanılmaz motive oluyordum dile kolay 81,2 kg dan 57,9 kiloya düştüm :)
nazım sen ne zaman mezun olavcaksın kız
arzu oldu demi esma da olacaktı sanki ama yanlış hatırlamıyorsam

Tuh bilsem önceden yapardim,bu arada harika gorunuyorsun hep fit ince ve zarif kalman dileğiyle
(Darisi basima)
Canım daha yeni başladım yaaaa kırmızı olan şimdiki halim88 kiloyumm
Kilodan önce söylemem gerekenler var. Saçların muhteşeeem bayıldım resmeeen :)

Ayrıca şuan kaç kilosun canım ? İnanılmaz güzeeeel :)
88 kiloyum teşekkürler iltifatlar için.saçlarım çok daha uzun ve gürdü toka tutmuyordu desem.Son 1 yıldır yarısı döküldü resmen kestirdim bende toparlansın diye.

N Naz bacim diyet yapmiyorum hayatim boyunca yapamiycami biliyorum once kendimi dennk istedim tika basa yiyorum sonuc bni mutlu ediyor biraz kilo aldim ama cok degil o kilolarda fazlasiyla gidecek ins.

aynur nerde aynur
paralayacak beni habersiz bıraktığım için

nazım sen ne zaman mezun olavcaksın kız
arzu oldu demi esma da olacaktı sanki ama yanlış hatırlamıyorsam

benim hedefe 2,9 kilo kaldı ama ben 55 gördüğümde hedefimi 50 ye çekicem canım arzuda esmada mezun oldular geçen hafta

gubsej nasıl güzelsin kız maşallah
saçların ah ah yarama bastın şimdi bak
senin sacının 4te biri bende yok be ya
Ya valla ben bu gazla nerelere gidem ruhumu okşadınız teşekkür ederim.Valla eski haline göre okadar döküldü ki anlatamam saçlarım herşeyimmm ne yaptıysam durduramıyorum bende akışına bıraktım artık.
bende görebilir miyimmmm :)
Ekledim canım.

sende hoşgeldin
ben 2 hafta önce mezun olan hande
1 haftaya yakındır giremedim takip edemedim sizleri
ama tanıycam yavaş yavaş
Tesekkurler bende gecen cuma katldm ismm yagmur yolu uzun olanlardan biriyim inşAllah deneme suresini basariyla tamamlarsam hep buradayim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…