- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
aaa bende merak ettimmm :)Sonuç itibari ile ekledim canım bakabilirsin:)
Canım aslında 102.6dan indim ama 1 yılda 1 ay rejim yaptıysam 4 ay bırakıp 97.5 ile buraya geldim o günden beri tırmalayıp duruyorum işte:)
He hehehehe bugun sayfayı ben işgal ettim yaauuw ekliyorum hemen:)aaa bende merak ettimmm :)
Problemler çözümlendiyse gerisi teferruat :) 7. takımın fıstıklarından birisin bence eee zayıfladın nede olsa biz henüz tombul fıstıklarızHeyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
nazım yürüyüşten kaynaklı bu verme olayı yoksa diyet yaptığım falan yok dikkat ediyorum ama böyle kendimi çok iyi hissediyorumnew yaptın sen hande 49 kiloda neymiş kız öyle . daha fazla verme bu kiloda kal
esmam zayıflık iyi bişey beeeeharikasin
ortadan ayrılacak neredeyseözellikle kv çatlasın hasetinden
Tuh bilsem önceden yapardim,bu arada harika gorunuyorsun hep fit ince ve zarif kalman dileğiyleValla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)
Kilodan önce söylemem gerekenler var. Saçların muhteşeeem bayıldım resmeeen :)He hehehehe bugun sayfayı ben işgal ettim yaauuw ekliyorum hemen:)
zaman ve irade kuzum benimProblemler çözümlendiyse gerisi teferruat :) 7. takımın fıstıklarından birisin bence eee zayıfladın nede olsa biz henüz tombul fıstıklarız
Merhaba hoşgeldinizHeyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
gubsej nasıl güzelsin kız maşallahValla yanlış hatırlamıyorsan forumda bi yerde okumuştum pro üyler yararlansın diye bişeler mi yapıolarmış ne Ben yaptım bi gün sonra kaldırdılar şanslıymışım:)
sende hoşgeldinMerhaba hoşgeldiniz
bende görebilir miyimmmm :)He hehehehe bugun sayfayı ben işgal ettim yaauuw ekliyorum hemen:)
nazım sen ne zaman mezun olavcaksın kızkeşke kaldırmasalardı orayı ben çizelgeme bakıp inanılmaz motive oluyordum dile kolay 81,2 kg dan 57,9 kiloya düştüm :)
Canım daha yeni başladım yaaaa kırmızı olan şimdiki halimTuh bilsem önceden yapardim,bu arada harika gorunuyorsun hep fit ince ve zarif kalman dileğiyle
(Darisi basima)
88 kiloyum teşekkürler iltifatlar için.saçlarım çok daha uzun ve gürdü toka tutmuyordu desem.Son 1 yıldır yarısı döküldü resmen kestirdim bende toparlansın diye.Kilodan önce söylemem gerekenler var. Saçların muhteşeeem bayıldım resmeeen :)
Ayrıca şuan kaç kilosun canım ? İnanılmaz güzeeeel :)
nazım sen ne zaman mezun olavcaksın kız
arzu oldu demi esma da olacaktı sanki ama yanlış hatırlamıyorsam
arzu ve sen mezundun bu hafta yanlış hatırlamamışım esmambende karnemi aldim
Ya valla ben bu gazla nerelere gidem ruhumu okşadınız teşekkür ederim.Valla eski haline göre okadar döküldü ki anlatamam saçlarım herşeyimmm ne yaptıysam durduramıyorum bende akışına bıraktım artık.gubsej nasıl güzelsin kız maşallah
saçların ah ah yarama bastın şimdi bak
senin sacının 4te biri bende yok be ya
Ekledim canım.bende görebilir miyimmmm :)
Tesekkurler bende gecen cuma katldm ismm yagmur yolu uzun olanlardan biriyim inşAllah deneme suresini basariyla tamamlarsam hep buradayim ☺sende hoşgeldin
ben 2 hafta önce mezun olan hande
1 haftaya yakındır giremedim takip edemedim sizleri
ama tanıycam yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?