Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkurler bende gecen cuma katldm ismm yagmur yolu uzun olanlardan biriyim inşAllah deneme suresini basariyla tamamlarsam hep buradayim ☺
güven kendine tamamlarsın
ben 27 ekimde 65,8 ile başladım bugün 49,7 yim
bak gitti bile
kendin inan önce tatlım olurmu
diyet bittikten sonra zaten yiyeceksin

Simdi yolundan dondrmek gibi olmasnda bna gore oldkca iyisin dhada iyi olrsn umarm sen birde beni gorsen

bak gitti bile
Ben diyet dglde sglkla beslenmeyi ogrenmek istiyorm yolum uzun cnku 98kiloyum bu yasima ragmen.bnca kilo iki uc ayda gitmez onu kastettm canm ☺tesekkrler o tatli sozler icin ☺

Ben diyet dglde sglkla beslenmeyi ogrenmek istiyorm yolum uzun cnku 98kiloyum bu yasima ragmen.bnca kilo iki uc ayda gitmez onu kastettm canm ☺tesekkrler o tatli sozler icin ☺
tabiki sağlıklı beslen tatlım
kalıcı olsun verdiğin kilolar
uzman yardımı alıyormusun
hoş bizim kızlar uzmana fark atar ama

plates yap canım inanılmaz sıkılaştırıyor plates . senin verecek kilonda kalmadı platesle çok güzel sonuçlar alacağına eminim
aslında bir ara yaptım nazım
en güzel etkisi sırt kaslarım açıldımı ne dik duruyordum

Simdi yolundan dondrmek gibi olmasnda bna gore oldkca iyisin dhada iyi olrsn umarm sen birde beni gorsen
Yooooo asla iyi değilim üzerimdekiler 98lilerden kalma bol duruyor biraz ve kamufule var siyahlar giymişim felan:)Sen bi zayıfla bak hedeflerini nasıl aşşağıya çekiyorsun bundan adım gibi eminim.Ve ben bebiş istiyorum tatlım bu kiloyla yapamam onu kendime ne kadar aşşağıda okdar iyi benim için.

tabiki sağlıklı beslen tatlım
kalıcı olsun verdiğin kilolar
uzman yardımı alıyormusun
hoş bizim kızlar uzmana fark atar ama
Onu denedim 85kiloydum o zamanlar ama bursi dha iyi gldi sohbet havsinda hem herseyi ogreniyorum hemdr vakit nasl geciyor anlamiyorum sagolsunlar ☺mesela takim kac kisi hala cozemedim ben dort gundur ☺

aslında bir ara yaptım nazım
en güzel etkisi sırt kaslarım açıldımı ne dik duruyordum

hatta platesle boy uzadığı bile söylenir . omurlarının arası açıldığı için daha uzun gözüküyormuşuz. plates sayesinde bende dik duranlardanım o etkiside var

Oy umarim nasip olur ☺☺ ben bir olayi oturtayim duzene simdiki hedefe ulasayim gerisi glr zaten bliyorum.birde siyah ortyor herseyi dogru bn guzelliginizi soylmk istedm ☺☺

bak gitti bile
ooooo baya vermişsin maşallahhhh darısı bize inşallahhhhh.ne olmuşssundur sen şimdi ya boyunuz kaç acaba 49 çoook az geliyor bana:)

gubsejj maşallah çok güzellsinnn. albümünün ismi sana hiç yakışmıyor bencee.

Selamlar. Sporumu da yapip geldim Keyifler nasil?

Buket yanlis hatirlamisim o zaman canim. Fasulyenin bir zarari yok. Kaliteli karbohidrat almissin. Afiyet olsun.

Kimdi hatirlayamadim. Patatesten korkmayin canim. Kizartma olmadiktan sonra canin cektiginde yiyebilirsin. Zeytinyagi ve tereyagini da rahat tuketin

Esma :) Spor yapmak icin aynurayi neden bekliyorsun canim. Ac begendigin bir programa basla guzelim.

Hande hos geldin

Hulya abla iyi yolculuklar/eglenceler

Funda bu topikte cumalari beklerken zamanin nasil gectigini anlamayacaksin. Bir bakmissin hedef kilona gelmissin

Rapor
Sabah
Bir fincan ihlamur
Tereyaginda iki adet yumurta
Bir domates
Yesillik
6adet zeytin
İki dilim peynir
Bir dilim cvdar ekmegi

Oglen
Bir kase corba
İki dlm cvdr ekmgi
Kibrit kutusu kdr peynir

Aksam
Kirmizi et
Ayran
Salata
Su 2lt

Spor
Sbah bir saat tempolu yuruyus
Sabah 20 aksam20 mekik
Leslie bir mile
5dk isinma hareketi
60 ip atlma

Yarn iki mile e gecicem bu kdr @Aynura88 ve caliskangarfield Honey_ball

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…