naz nasıl sıkılaşıcam ben yabenim hedefe 2,9 kilo kaldı ama ben 55 gördüğümde hedefimi 50 ye çekicem canım arzuda esmada mezun oldular geçen hafta
güven kendine tamamlarsınTesekkurler bende gecen cuma katldm ismm yagmur yolu uzun olanlardan biriyim inşAllah deneme suresini basariyla tamamlarsam hep buradayim ☺
Simdi yolundan dondrmek gibi olmasnda bna gore oldkca iyisin dhada iyi olrsn umarm sen birde beni gorsenCanım daha yeni başladım yaaaa kırmızı olan şimdiki halim88 kiloyumm
88 kiloyum teşekkürler iltifatlar için.saçlarım çok daha uzun ve gürdü toka tutmuyordu desem.Son 1 yıldır yarısı döküldü resmen kestirdim bende toparlansın diye.
Ben diyet dglde sglkla beslenmeyi ogrenmek istiyorm yolum uzun cnku 98kiloyum bu yasima ragmen.bnca kilo iki uc ayda gitmez onu kastettm canm ☺tesekkrler o tatli sozler icin ☺güven kendine tamamlarsın
ben 27 ekimde 65,8 ile başladım bugün 49,7 yim
bak gitti bile
kendin inan önce tatlım olurmu
diyet bittikten sonra zaten yiyeceksin
naz nasıl sıkılaşıcam ben ya
tabiki sağlıklı beslen tatlımBen diyet dglde sglkla beslenmeyi ogrenmek istiyorm yolum uzun cnku 98kiloyum bu yasima ragmen.bnca kilo iki uc ayda gitmez onu kastettm canm ☺tesekkrler o tatli sozler icin ☺
aslında bir ara yaptım nazımplates yap canım inanılmaz sıkılaştırıyor plates . senin verecek kilonda kalmadı platesle çok güzel sonuçlar alacağına eminim
Yooooo asla iyi değilim üzerimdekiler 98lilerden kalma bol duruyor biraz ve kamufule var siyahlar giymişim felan:)Sen bi zayıfla bak hedeflerini nasıl aşşağıya çekiyorsun bundan adım gibi eminim.Ve ben bebiş istiyorum tatlım bu kiloyla yapamam onu kendime ne kadar aşşağıda okdar iyi benim için.Simdi yolundan dondrmek gibi olmasnda bna gore oldkca iyisin dhada iyi olrsn umarm sen birde beni gorsen
Onu denedim 85kiloydum o zamanlar ama bursi dha iyi gldi sohbet havsinda hem herseyi ogreniyorum hemdr vakit nasl geciyor anlamiyorum sagolsunlar ☺mesela takim kac kisi hala cozemedim ben dort gundur ☺tabiki sağlıklı beslen tatlım
kalıcı olsun verdiğin kilolar
uzman yardımı alıyormusun
hoş bizim kızlar uzmana fark atar ama
aslında bir ara yaptım nazım
en güzel etkisi sırt kaslarım açıldımı ne dik duruyordum
Oy umarim nasip olur ☺☺ ben bir olayi oturtayim duzene simdiki hedefe ulasayim gerisi glr zaten bliyorum.birde siyah ortyor herseyi dogru bn guzelliginizi soylmk istedm ☺☺Yooooo asla iyi değilim üzerimdekiler 98lilerden kalma bol duruyor biraz ve kamufule var siyahlar giymişim felan:)Sen bi zayıfla bak hedeflerini nasıl aşşağıya çekiyorsun bundan adım gibi eminim.Ve ben bebiş istiyorum tatlım bu kiloyla yapamam onu kendime ne kadar aşşağıda okdar iyi benim için.
ooooo baya vermişsin maşallahhhh darısı bize inşallahhhhh.ne olmuşssundur sen şimdi ya boyunuz kaç acaba 49 çoook az geliyor bana:)güven kendine tamamlarsın
ben 27 ekimde 65,8 ile başladım bugün 49,7 yim
bak gitti bile
kendin inan önce tatlım olurmu
diyet bittikten sonra zaten yiyeceksin
ole yapiyorum istedigim gbi gidiyor sppra basliyalim aynura Leslie grubu acsin...yeni kilolar çabuk gider esma 1 gün çok ye diğer günler dengele bişey kalmaz o zaman
1,53ooooo baya vermişsin maşallahhhh darısı bize inşallahhhhh.ne olmuşssundur sen şimdi ya boyunuz kaç acaba 49 çoook az geliyor bana:)
70i görene kadar bir şişko kız:)çok sağol canım.gubsejj maşallah çok güzellsinnn. albümünün ismi sana hiç yakışmıyor bencee.
ideal ozaman kilon maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?