Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar günlük raporum
sabah çeyrek ekmek peynir zeytin 6 tane
öğlen
yayla çorbası
3 kaşık orman kebabı
2 kaşık barbunya pilaki
yarım bardak meyve suyu
arada bir kare bitter cikolata
akşam
yoğurt çorbası çok az
3 tane köfte yarım porsiyon karnaabar yemeği ve yoğurt
10 gibi elma ya da portakal
yarım saat lesli
200 ip atlama

tattos hedefimiz aynı hemen hemen nasıl verdin o kadar kiloyu banada yardım eder misin

İnşallah arzu before fotosu koydm 70lerle de after fotosu koymak nasip olsun inşallah.o değilde 29 yaşında sağlıklı beslenmeyi ve dengelemeyi öğrendiğime seviniyorum geç oldu ama:)

Kızlar sütte terbiye ettiğim tavukları şuan ızgarada yapıyorum ağır mı sizce

Hemen bakiyorum

ayip edion kaptan gorebilirsin simdi.
amannn kız 0 88kiloyu nerene sakladın?hiç gösstermiyorsun.yüzün,saçların çok güzel maşallah...vücudun da iyi aslında,zayıflarsan daha da iyi olacak,ama hakketen maksimum 68 kilo falan veririm ben sana...
teşekkür ederim canım ama göbüş ve basende yağlar var bacaklarım sallanıyo resmen adım atarken
ama ben görememedim....ben de istiyorum...
şuan ebru şallı ile platese başladım cnm
kız yapma demedim mi sana ?yürüyüş yap sadece...
Heyyyyyyy
7.takımın güzellikleri
bayadır giremedim kusura bakmayın geçmişide biraz biraz okuyabildim
biraz problemler vardı çözüme kavuşturmak zaman aldı
unutmadım sizleri canlarım
neredeydin handem?yoksun kaç gündür,bu gün de pazartesi hiç gelmez dedim,ama gelmiş de sohbet etmişsin bile...bizim sorunlarımızın çözülmesi mümkün deyil bence...
o ne kızzzzz?kuruycaksın haaa....
aynur nerde aynur
paralayacak beni habersiz bıraktığım için
ah nasıl bildinnnnn...ortadan kaybolunca haber verin kızlar....
Onu denedim 85kiloydum o zamanlar ama bursi dha iyi gldi sohbet havsinda hem herseyi ogreniyorum hemdr vakit nasl geciyor anlamiyorum sagolsunlar ☺mesela takim kac kisi hala cozemedim ben dort gundur ☺
kızzz ben kaptanım kaç kişiyiz ben bile bilmiyorum...
super kuzummmmmm.....
öğlen çok olmuş sanki kuzum,meyve suyu da içme derim....gerisi iyi canım...
İnşallah arzu before fotosu koydm 70lerle de after fotosu koymak nasip olsun inşallah.o değilde 29 yaşında sağlıklı beslenmeyi ve dengelemeyi öğrendiğime seviniyorum geç oldu ama:)

al benden de o kadar....ben de en çok 1yıldır sağlıklı beslenmeyi öğrendim ya ona mutluyum,arada annemlere gittiyimde falan tozutmalar oluyor ama genel olarak kurallara uyuyorum...

kızlar menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
peynir

Öğle
1 kase mercimek çorbası

17:00
Şimdi 1 poaca yiyeceğim başka seceneğim yok iş çıkışı dişçiye gideceğim aç olmamam gerekiyor.

Su: 2 lt
Spor: Bugün yok.

keşke önceden hazırlıklı olsaydın,badem ve ya ceviz yiyip süt içe bilirdin...puaça hiç ii olmamış...

keşke önceden hazırlıklı olsaydın,badem ve ya ceviz yiyip süt içe bilirdin...puaça hiç ii olmamış...
aynur bu kez sorun çok komik
benim herif beni kıskanmaya başladı iyimi
kiloluyken kimse bakmaz zayıflayınca herkes bakar modunda
ne giydin niye giydin niye topuklu giydin makyajı niye böyle yaptın
ayyy dedim ezikmi oldun sen şimdi
bana dediği lafları tek tek yediriyorum
dün dedimki yavaş yürü hayatım deprem olacak zannediyorum
aman sakın koşma korkuyorum bak zaten kuş kadarım ezilirim Allah korusun kuduruyo kuduruyo
küstü bana
ee ben ne yapayım aylarca şaka niyetine sen de söyledin bu lafları
diyeceğini değil duyacağını bil
canım kocam benim orta yaş sendromuna girdi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına[/QUOTE]
Saol canimmm allah razi olsun =)

aynura okadar degil 88 degilse bile bacaktan popodan 80 gosteriyorum sen benim yanimda normal bir insan varken gor bildigin cam yarmasi gibi duruyorum tek avantaji kilom bi bolgeye asiri yogunlasmamis kesinlikle 70de iyiyim idealim 65 ama o uzak bana:)bugun isyerinde bi iltifat 1 haftada beni gormeyenler aen ne yapiyorsan devam et cok iyi kilo vermissin diyor ozel bisey yapmiyorum saglikli besleniyorum diyorum

Boyun falan da uzun ya ondan öğle görünüyorsun herhalde...neyse güzelsin daha da güzel olacaksın...

Senin bu anlatım şekline bayılıyorum ya...supersin ya...benimki de zayıfladıktan sonra kıskanmaya başladı...

haklısın tatlım:/ bu arada yarın dan itibaren 3 gün pirinç lapası detoksu yapacağım. Detoxları tıkanıklık olmadıkça önermiyorsun ama ben yeni ay ve dolunay zamanlarını eskiden takip eder yapardım çok faydasını görürdüm. yarında yapacağım bakalım. Ek olarak ara öğünde kendi mayaladığım probiyotik yoğurttan yerim. yoğurtsuz çok faydasını görmüştüm ama yoğurtlu etkisi nasıl olcak merak ediyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…