- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
yani arzum eşim ve kv dem hasetimizden çatlıcaz lafını dolaylı yollardan aktarmaya çalışıyorlar
o lafları tek tek yediler bu yeter bana
canmDaha önce sanki başkasına da sormuştum ama unuttum :) karatay kahvaltısı ne oluyor :))
Daha önce sanki başkasına da sormuştum ama unuttum :) karatay kahvaltısı ne oluyor :))
Süpermiş bencecanm
haşlanmış yumurta .. bir avuç peynır .. bir avuç cevz ya da fındıkk . bol yeşillik 3 tane kuru kayısı 8-10 tane zeytin .
şekersz çay
aslında eger köy yumurtası ise 2 tane yiyin diyo ama ben maelesef marketten alıyrm yumurtamı .. o yüzden bi taneSüpermiş benceGerçekten sabahları yumurta yesem yetiyo nerdeyse :)
Hu huuuu ben geldim
Hosbuldukkk canımın içicaaannnnnnııııııııııııııııımmnnmm benmmmm hoooş geldnnn
nasılsın nerelerdesssin çok özledm seni )Hosbuldukkk canımın içi
Doğru diyorsun valla şehirde köy yumurtası bulmak imkansız maalesef. Yoksa dediğin gibi köy yumurtası olsa hiç değilse daha sağlıklı şeyler yemiş oluruz.aslında eger köy yumurtası ise 2 tane yiyin diyo ama ben maelesef marketten alıyrm yumurtamı .. o yüzden bi tane
Netim yoktu canım ya yoksa öyle istiyorum ki burda olmayı.eşimin tel.inden baglandim Şuan da.EE sen neler yapiyon kaç kilo verdinnasılsın nerelerdesssin çok özledm seni )
aynen öylee ..Doğru diyorsun valla şehirde köy yumurtası bulmak imkansız maalesef. Yoksa dediğin gibi köy yumurtası olsa hiç değilse daha sağlıklı şeyler yemiş oluruz.
Canım sen napiyon maşallah iyi kilo vermissin.nedir bunun sırrıDoğru diyorsun valla şehirde köy yumurtası bulmak imkansız maalesef. Yoksa dediğin gibi köy yumurtası olsa hiç değilse daha sağlıklı şeyler yemiş oluruz.
tatlm gecen hafta sabittim malesef veremedim ama bu hafta umutluyum :)Netim yoktu canım ya yoksa öyle istiyorum ki burda olmayı.eşimin tel.inden baglandim Şuan da.EE sen neler yapiyon kaç kilo verdin
Benim kilo vermem durdu ya nedendir bilmiyorumtatlm gecen hafta sabittim malesef veremedim ama bu hafta umutluyum :)
akşam yiyor musun ?? ben 5 ten sonra hiç bişe yemiyorum faydasını çok görüyorummBenim kilo vermem durdu ya nedendir bilmiyorum
Gec mi kaldimmCanım 88 kiloyum kollarım bacaklarım popom gınaa geldi artık.Bu arada mavi gömlekli ve beyazlı 70li olanlar
Sınırım 18-19 en son bu saatlerde yemeği bırakıyorum.erken de yedim ama ayniakşam yiyor musun ?? ben 5 ten sonra hiç bişe yemiyorum faydasını çok görüyorumm
yaa o çok güzel bişeyyy canım çekti resmen:))Dut yapragi demedin mi?
aa ilginç ben de deneyeyim güzeldir heralde tadı
ayy güldüm ya çok tatlısınız Allah nazardan saklasın:))aynur bu kez sorun çok komik
benim herif beni kıskanmaya başladı iyimi
kiloluyken kimse bakmaz zayıflayınca herkes bakar modunda
ne giydin niye giydin niye topuklu giydin makyajı niye böyle yaptın
ayyy dedim ezikmi oldun sen şimdi
bana dediği lafları tek tek yediriyorum
dün dedimki yavaş yürü hayatım deprem olacak zannediyorum
aman sakın koşma korkuyorum bak zaten kuş kadarım ezilirim Allah korusun kuduruyo kuduruyo
küstü bana
ee ben ne yapayım aylarca şaka niyetine sen de söyledin bu lafları
diyeceğini değil duyacağını bil
canım kocam benim orta yaş sendromuna girdi
ehehehhe bencede hiç 88 falan değilsinaynura okadar degil 88 degilse bile bacaktan popodan 80 gosteriyorum sen benim yanimda normal bir insan varken gor bildigin cam yarmasi gibi duruyorum tek avantaji kilom bi bolgeye asiri yogunlasmamis kesinlikle 70de iyiyim idealim 65 ama o uzak bana:)bugun isyerinde bi iltifat 1 haftada beni gormeyenler aen ne yapiyorsan devam et cok iyi kilo vermissin diyor ozel bisey yapmiyorum saglikli besleniyorum diyorum
gün içinde bol bol hareket yapıyor msusn ?Sınırım 18-19 en son bu saatlerde yemeği bırakıyorum.erken de yedim ama ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?