düğün salonunda daha hoş olur zaten bence ..
eger atama gibi bi durum yoksa tabi ..
nie ayrı yapacaktın kı ?
Neden onceden kiyma kararini degistirdin bitanemKuzum ya icim sklio nikahi önceden kiymama karari aldim nidankima daha söylemedim ama ben dugun saunda nikahm kylsn istiom kafam karsti bide cok tartisoz
Gözün aydın tubişşş...zeynuş geldiii...neyin vatrr canm ??
Neden onceden kiyma kararini degistirdin bitanem
Öğle bozukluklar olur canım,sıkma o tatlı canını..
E konussana kuzum nisanlinlaKuzum düğün salonunda daha guzel olur gelinlikle fln bide heyecan azalr die korktum birazda is nedeniyle kiycaktik erkenden ama o cozuldu banka sinavyla.ilgliydi artik onadda gerek kalamdi
Hayırlısı bitanemmm...Kuzum düğün salonunda daha guzel olur gelinlikle fln bide heyecan azalr die korktum birazda is nedeniyle kiycaktik erkenden ama o cozuldu banka sinavyla.ilgliydi artik onadda gerek kalamdi
E konussana kuzum nisanlinla
Bebegimnne istiyorsan soyle gelin sensin:) bende dugunde olsun isterdim nikahimiYakinda gelicek yuz yuze konusym dedim konjsmadan ince kesin kararimi verym istiyorum kuzum
Ben bi ara bir hafta kadar doktora gidememiştim iğnelerimi de çıkardım ama hiç fark görmedim kendimde. Çünkü bence bir süre aynı şekilde beslenince midende bünyende o tempoya alışıyor. Mesela eskide 30 dk zor yürürdüm sıkılır yorulurdum şimdi öyle alıştım ki kesintisiz 2 saat yürüyebiliyorum.
Kesinlikle inanılmaz faydasını gördüm. Doktorunda etkisi var elbette benim devam etmemde ve azimle bırakmamamda. Artık günlük yemek yerken spor yaparken bile amaan kızlara ne dicem menüm iyi olmadı ve kilo vermeliyim amaan doktora muhakkak eksi çıkmalıyım diye düşünüyorum hep :)
Belki vücudunda bir durulma dönemi yaşıyor olabilirsin canım. Bu konuda elbette profesyonel değilim ama vücudunu şaşırtmakta fayda var. Mesela sporu biraz daha dahil edip hayatına en azından günlük bir limit belirleyebilirsinBiraz olsun sporu arttırsan farklı fazlasıyla oluyor. Bugün mesela yolda giderken bir vitrin camında bi baktım kendime eskiden bacağımın kalınlığıyla şuan bile inanılmaz fark var tayt giydiğim için daha çok belli oluyor.
Merhaba tatlım nasılsın ? Bir sorun yoktur umarım
Bebegimnne istiyorsan soyle gelin sensin:) bende dugunde olsun isterdim nikahimi
Herşey çözülür canım sen sıkma canınıKuzum düğün salonunda daha guzel olur gelinlikle fln bide heyecan azalr die korktum birazda is nedeniyle kiycaktik erkenden ama o cozuldu banka sinavyla.ilgliydi artik onadda gerek kalamdi
Yuz yuze konus tatlim hakkinda hayirlisi olsunHayrlisi artik nisanlimla aram bozuk oyuzden telefonda değilde yuz yuze bu nikah olayini konusiyim diyorum nikah dugun salonunda daha guzel hakkimzda hayrlisii sagolun canlar
Canım belki bu konuda bir durum yaşamadım ama şahsi fikrim şu yönde. Ben böyle istiyorum demek yerine ikiniz beraber karar verelim diyerek sanki fikrini soruyormuş gibi yaparsan daha iyi olur.Hayrlisi artik nisanlimla aram bozuk oyuzden telefonda değilde yuz yuze bu nikah olayini konusiyim diyorum nikah dugun salonunda daha guzel hakkimzda hayrlisii sagolun canlar
Evet perim haklı hayatcım...Canım belki bu konuda bir durum yaşamadım ama şahsi fikrim şu yönde. Ben böyle istiyorum demek yerine ikiniz beraber karar verelim diyerek sanki fikrini soruyormuş gibi yaparsan daha iyi olur.
Çünkü bir an düşünüyorumda ben olsam tek taraflı nasıl karar verebiliyor evlenen bende değil miyim diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?