Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

düğün salonunda daha hoş olur zaten bence ..

eger atama gibi bi durum yoksa tabi ..

nie ayrı yapacaktın kı ?

Düğün babasının calisttigi yerde olcak memletindedde nikah yapalim demislerdi bende önceden sicak bakmistim ama simdi farkli düşünüyorum en guzeli duugn salonu kuzum

Neden onceden kiyma kararini degistirdin bitanem

Kuzum düğün salonunda daha guzel olur gelinlikle fln bide heyecan azalr die korktum birazda is nedeniyle kiycaktik erkenden ama o cozuldu banka sinavyla.ilgliydi artik onadda gerek kalamdi

Kuzum biraz Kafam karisik

Hayrlisi artik nisanlimla aram bozuk oyuzden telefonda değilde yuz yuze bu nikah olayini konusiyim diyorum nikah dugun salonunda daha guzel hakkimzda hayrlisii sagolun canlar

Hayrlisi artik nisanlimla aram bozuk oyuzden telefonda değilde yuz yuze bu nikah olayini konusiyim diyorum nikah dugun salonunda daha guzel hakkimzda hayrlisii sagolun canlar
Canım belki bu konuda bir durum yaşamadım ama şahsi fikrim şu yönde. Ben böyle istiyorum demek yerine ikiniz beraber karar verelim diyerek sanki fikrini soruyormuş gibi yaparsan daha iyi olur.
Çünkü bir an düşünüyorumda ben olsam tek taraflı nasıl karar verebiliyor evlenen bende değil miyim diye düşünürüm.

Evet perim haklı hayatcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…