Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
menüm
kahvaltı 8:00
1 yumurta
yarım kk kadar beyaz peynir
1 yuvarlak ekmek
1 kutu süt
ara
2 kayısı
2 ceviz
3 badem
öğlen 14:00
karışık ızgara
2 bardak ayran
akşam bişey yemedim acıkmadım da belki bi kase çorba içerim birazdan kalkıp plates yapcam 1lt anca su içtim sporda daha fazla içerim

Canım sen napiyon maşallah iyi kilo vermissin.nedir bunun sırrı
Ben akupunkturada gidiyorum canım doktorumun verdiği listeden çıkmamaya gayret ediyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Muhakkak her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum olmazsa evde bisiklet var onunla çalışıyorum. Birde 3 öğün yemiyorum pek genelde. Yiyorsam bile öğlen menüm genelde special k nın krakerleri yada yoğurt falan oluyor. Kalkıp normal bir yemek yemiyorum ama bu tercihten ziyade biraz mecburiyetten oluyor aslında. işteyken zaten yemek götürebilme şansım olmuyo çünkü kahvaltımı işe götürüp yapıyorum yolum uzun olduğu için. Birde öğle yemeği götürmek çok zor olur benim için.

Aaa birde su var elbette. Elimden geldiğince canım istemediği zamanlarda bile su içmeye çalışıyorum. Hani bizler boş kalınca yada sıkılınca yemeğe saldırırız ya bende suya saldırmaya çalışıyorum :)

doktorun beslenmen konusunda ne dedi akapunkturu bende düşündüm bi ara nasıl işe yarıyor mu birde çıkarınca iştahda artma falan oluyor mu acaba ?
maşallah iyi yürüyorsun sen kaç kilon kaldı vereceğin

Bende aslında böyle yapıyorum protein ağırlıklı beslenip,bol su iciyorum ama spor a vaktim oldukça yapıyorum iki haftadır durmuş ama ya

doktorun beslenmen konusunda ne dedi akapunkturu bende düşündüm bi ara nasıl işe yarıyor mu birde çıkarınca iştahda artma falan oluyor mu acaba ?
maşallah iyi yürüyorsun sen kaç kilon kaldı vereceğin
Ben bi ara bir hafta kadar doktora gidememiştim iğnelerimi de çıkardım ama hiç fark görmedim kendimde. Çünkü bence bir süre aynı şekilde beslenince midende bünyende o tempoya alışıyor. Mesela eskide 30 dk zor yürürdüm sıkılır yorulurdum şimdi öyle alıştım ki kesintisiz 2 saat yürüyebiliyorum.

Kesinlikle inanılmaz faydasını gördüm. Doktorunda etkisi var elbette benim devam etmemde ve azimle bırakmamamda. Artık günlük yemek yerken spor yaparken bile amaan kızlara ne dicem menüm iyi olmadı ve kilo vermeliyim amaan doktora muhakkak eksi çıkmalıyım diye düşünüyorum hep :)
Bende aslında böyle yapıyorum protein ağırlıklı beslenip,bol su iciyorum ama spor a vaktim oldukça yapıyorum iki haftadır durmuş ama ya
Belki vücudunda bir durulma dönemi yaşıyor olabilirsin canım. Bu konuda elbette profesyonel değilim ama vücudunu şaşırtmakta fayda var. Mesela sporu biraz daha dahil edip hayatına en azından günlük bir limit belirleyebilirsin Biraz olsun sporu arttırsan farklı fazlasıyla oluyor. Bugün mesela yolda giderken bir vitrin camında bi baktım kendime eskiden bacağımın kalınlığıyla şuan bile inanılmaz fark var tayt giydiğim için daha çok belli oluyor.

Merhaba kızlar aklim biraz karisik canim skkın oyuzden bugun sohbete cok gelemedim umarım iyisinizdir

Merhaba tatlım nasılsın ? Bir sorun yoktur umarım

Canim nisanlimla aram bira bozuk oda canimi skyor
bide nikahi önce yapcaktim nisanin sonu nikah dugun 1 agustos vazgectm sanriim dugun salonunda nikah yapmayi dusunuyorum kafam karsij biraz

düğün salonunda daha hoş olur zaten bence ..

eger atama gibi bi durum yoksa tabi ..

nie ayrı yapacaktın kı ?

Sagolun arkdaslar iyiki varsiniz beni düşünüp sordugunuz icin cok sagolun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…