- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Bugün bayaa yürümeme rağmen enerjik hissediyorumNasılsınız kızlar
Bende iyiyim sadece çok uykum var :)Bugün bayaa yürümeme rağmen enerjik hissediyorumSen nasılsın tatlım
Ne oldu uykucu rapunzel?neden?Bende iyiyim sadece çok uykum var :)
İşte bu süper olmuş çok sevindim gerçektenCanlar nisanlimla konustum hereey yoluna girdi cok şükür
dayanamadim tlelefonda konustum fkrimi canim esim senin dedgn gbi yaptım onun flrnide ortak karar olarak konustuk oda dugun salonunda daha guzel olur dedi o sekil karar verdik INŞALLAH
Bişey olmadı uykum geldi baya erken uyandım bugün erken uyanmaya pek alışkın değilimNe oldu uykucu rapunzel?neden?
bnce artk girersin tam tarih kaçtıı ???Bu hafta kesin listeye gircem mi ben ?
İki hafta geçti bu üçüncü haftabnce artk girersin tam tarih kaçtıı ???
bence olur artk yaaa . menünü paylaş da bakaym biii ..İki hafta geçti bu üçüncü hafta
3. cumaya geldiysen eğer muhtemelen listeye girersin ama tabiiki kaptanımız ne derse oİki hafta geçti bu üçüncü hafta
İşte bu süper olmuş çok sevindim gerçektenBak demekki kendini bu kadar sıkmana gerek yokmuş En güzeli her zaman tatlı dille konuşmak
Gerçekten çok sevindim senin adına canım eşimmmm :) Düğün nerede olacak ?
Aaa yakınmış ya gerçekten :) Nerde oturacaksınız peki ? İzmitte mi ?aynen kuzum en guzelii
ALLAHIMA cok sukur kuzum ya icim huzurla doldu
Dugun izmitte olucak kuzum buyrun gelin
Yakin olsaydim kacirmazdim yaaaynen kuzum en guzelii
ALLAHIMA cok sukur kuzum ya icim huzurla doldu
Dugun izmitte olucak kuzum buyrun gelin
Ayneen öyle valla canım.. Hatta ben seni yazın tanımış olsaydım gaziantepe gelmiştim muhakkak seni de görürdüm :)Yakin olsaydim kacirmazdim yaa
Burda oyle guzel arkadasliklarm varki telefonda da gorustugum birkacinin dugunu olcak senin gibi hepinizinkine gitmek isterdim
Valla canım ben senin fotoğraflarına bayıldım ve 88 deyince şoka uğradım. O ne güzel 88 öyle dedim hattatatlibikiz canim ekledim seni bakabilirsin fotolara:)
OoOturtleOoO kusummm yirim seni zaten 88 degilim kiiii azcuk daha asaagsindayim cumaya surpriz olsun die soylemiom:)ay bukadar hava attim 2 den fazla vermezsem tüu bana
Genelde yazin turlar oluyo antep urfa falan bir daha gelirsen beklerim canm benm:)Ayneen öyle valla canım.. Hatta ben seni yazın tanımış olsaydım gaziantepe gelmiştim muhakkak seni de görürdüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?