Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar nisanlimla konustum hereey yoluna girdi cok şükür
dayanamadim tlelefonda konustum fkrimi canim esim senin dedgn gbi yaptım onun flrnide ortak karar olarak konustuk oda dugun salonunda daha guzel olur dedi o sekil karar verdik INŞALLAH

İşte bu süper olmuş çok sevindim gerçekten Bak demekki kendini bu kadar sıkmana gerek yokmuş En güzeli her zaman tatlı dille konuşmak

Gerçekten çok sevindim senin adına canım eşimmmm :) Düğün nerede olacak ?

aynen kuzum en guzelii
ALLAHIMA cok sukur kuzum ya icim huzurla doldu
Dugun izmitte olucak kuzum buyrun gelin

aynen kuzum en guzelii
ALLAHIMA cok sukur kuzum ya icim huzurla doldu
Dugun izmitte olucak kuzum buyrun gelin
Yakin olsaydim kacirmazdim yaa
Burda oyle guzel arkadasliklarm varki telefonda da gorustugum birkacinin dugunu olcak senin gibi hepinizinkine gitmek isterdim

tatlibikiz canim ekledim seni bakabilirsin fotolara:)
OoOturtleOoO kusummm yirim seni zaten 88 degilim kiiii azcuk daha asaagsindayim cumaya surpriz olsun die soylemiom:)ay bukadar hava attim 2 den fazla vermezsem tüu bana

tatlibikiz canim ekledim seni bakabilirsin fotolara:)
OoOturtleOoO kusummm yirim seni zaten 88 degilim kiiii azcuk daha asaagsindayim cumaya surpriz olsun die soylemiom:)ay bukadar hava attim 2 den fazla vermezsem tüu bana
Valla canım ben senin fotoğraflarına bayıldım ve 88 deyince şoka uğradım. O ne güzel 88 öyle dedim hatta

Menum

kahvalti
2 adet zeytin
cok az peynir
domates
2 dilim ekmek
Yumurta 1 tane

Oglen
Pirasa yemeği
cacik

aksam
1 kase corba
1 tabak pirasa yemegi
Salata

spor
500 kere ip atladim
yuruyus yolunda yarim saat yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…