Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy aman yarabbi
ben eşimi bulmusum
piriç lapası sendemi yiyosun
kızlara öğğğk gelmişti benim lapalardan

Detoksu ne yapacaksin gulum. Saglikli beslen. Sporunu da yapiyorsun zaten. Istikrarli olarak verirsin kilolarini
detox amaçlı degıl aslında ödem atmak diyelim eskiden dolunay ve yeni ay zamanları çok yapardım çok faydası olurdu ama şimdi canım almadı işte=)

dikkat ediyorum arzum ama sanırım şöyle yatak döşek yatırmadan bırakmayacak peşimi

Handecim önerilerini tavsiyelerini bekliyorum en acilinden denetle beni bebişim çok şanslıyım ben sanki
Belirli bi diyet listem yok. Karbonhidratları mümkün olduğunca az kullanacağım protein ağırlıklı olcam. Ama sıfır karbonhidrat değil buna karşıyım
şekeri unu tuzu çıkardım hayatımdan.
bu yönde rahat gider kilolar diye düşünüyorum.
Birde karatay mantığıyla öğünler arası 4-5 saat tutmaya çalışcam ara öğünleri bırakcam leptin salgılanması açısından.
Ben normaldede açlık hissetmem zaten abur cubur krizim gelir beslenmemde hep abur cubur olduğu için rahat rahat bu kiloya çıktım.
Onun dışında tarcınlı yeşil caya bıraktım siyah cayın yerını=) şekersiz cay içemediğim için vedalastım sıyah cayla.
turk kahvesini sekersız ıctıgım ıcın zaten sorun yok.
bitki caylarını da normalde severim zaten. lavanta papatya vazgecılmezlerım. bıde bıberıye eklerım artık oh mıs=)
bu arada bloglardan bırınde ısırgan kurune denk geldım 2 gun sonra ona baslıcam.
ısırgan kuru zayıflamadan zıyade bedenı temızlemek ıcın ama kılo sorunu olanlarda kılo verımıne de yardımcı olmus baslamak ıstersenız ay takvımıne gore bellı bır zaman aralıgında ıcılıyor . dolunaydan yenı aya kada kuculen ay fazında=)
ve 5 subatta baslıyor ıcmek ısteyenlere habercı olayım=)
ne uzun yazdım ya konusasım varmıs meger baya

Form tuttukca daha rahat yaparsin canim. Yaptikca da moral&motivasyonun artar. Daha hizli kilo verirsin
inşallah canım yaaa. ben burda görüyorumm hafta da 1 kilo verenler falan oluo. ben daha o seviyede değilim. üzülüyorum o yüzden. acaba diorum yine çok mu yiyorum ama bence azalttım baya bii. hatta dün gece karnımız acıktı annem kardeşim eşim gece 12 de ekmek arası bişiler yediler ben asla yemedim aç yattım. normalde hiç aç yatmazdım :) inşallah bende zamanla karşılığını alırım. belki ben yavaş kilo verenlerdenimdir, zamanla vücudumu tanıycam bende bakalım.

kac kilosun canım?

Verecek kilon cok olmadigi icin 0.5-1 kg arasi kilo kaybi normal canim. Sen yanlislarini kendin belirledin ve duzelttin zaten. Spora da basladigina gore emeklerinin karsiligini rahat rahat alirsin. Kendini kimseyle mukayese etme. Metabolizma hizlarimiz&hayatlarimiz farkli. Bence gayet iyi gidiyorsun

canım boyum 161 kilom 61,5 belimde simit oluştu göbeek bölgesi ve basenlerden şikayetçiyim ben.
ah bu simitler basenler hepimizin derdi.
Ben simit demiyorum gerçi aşk tutacakları diyorum dalga geçiyorum Sevgilimde benle dalga geçiyo gerçi sevimli gösterme çaban boşa diye
Verirsin sende yeterki kararlı olalım=)

Rapor

Sabah
Klasik kahvltm cvdr ekmgi tos
Bir fincan ihlamr
Yumurta
Peynir

Oglen
Haslanms patatesin icine yarim yumurta ve yesillikten salata yapp yedim

Aksam
Corba

Su suan bir ltre ytana kdr iki olur

Spor

Birbucuk saat tempolu yuruyus10795 adm atmisim
Leslie 3mile
40 mekik

leslie dısında spor grubu açsa keşke birileride=)

kızlar
çok teşekkür ederimmm. benim motivasyonumda senin payın çok büyük gerçektenn. tabi burdaki diğer arkadaşlarımızın ve kaptanımında. iyi ki varsınızzz.

maşallah diyelim=) adıımlarınızı yazıyorsunuz bende kıskandım adım sayarı alayım evden işten donerken yolun bi kısmını yürürüm baklayım kac adım olacak :/ 10 bın olması ımkansız gerçi

hadii inşallahhh. spora tam alıştım artık da. sanırım yemekte biraz daha dikkatli olmam gerekiyor. innşallah hep birlikte halledicezz. bende bütün gün spor videolarına bakıyorum yorumlar falan okuyorum. eşim yanıma gelio. yeter artık kafayı bozdun bunlarla dioo. ama şimdiden ipin ucunu tutmak lazımm. yoksa gitti gidio yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…