ayyy aman yarabbiben menümü yazmıstım ki sen cevap yamışsın bana=)
tatlım 59 olmak istiyorum ama 59 bende çok iyi durmayacak benimde tahminim 62-63 iyi olur yönündeydi ama 59 u göresim var
ne güzel ideal kilona ulaşmışsın heralde artık daha vermeyeceksindir sanırım=) boyun kaç?
spor olarak turbo fire programını ve t 25 videolarını karışık yapıyordum ama düzenli bir şekilde ikisinden birine başlayacağım. Lesli uygulaması en kolay egzersiz belki ama o kadını sevemedim sıkılıyorum onunla.
Havalar ısınsa yürüyüşten ziyade koşuya başlamak hedefim ama soğukta cesaretişm yok şimdilik=)
ayyy aman yarabbi
ben eşimi bulmusum
piriç lapası sendemi yiyosun
kızlara öğğğk gelmişti benim lapalardan
detox amaçlı degıl aslında ödem atmak diyelim eskiden dolunay ve yeni ay zamanları çok yapardım çok faydası olurdu ama şimdi canım almadı işte=)Detoksu ne yapacaksin gulum. Saglikli beslen. Sporunu da yapiyorsun zaten. Istikrarli olarak verirsin kilolarini
SelamlarSporumu yaptim, dusumu aldim. Ne yapiyor citir fistiklar bir bakayim dedim
Naz aman dikkat et hasta olma canim.
Ezgi iyi eglencelerDers isini ne yaptin canim sen?
Aynura o tarz havaya kapali diyoruzLeslie grubun hayirli olsun. Bol uyeli olur insallah
ayyy aman yarabbi
ben eşimi bulmusum
piriç lapası sendemi yiyosun
kızlara öğğğk gelmişti benim lapalardan
dikkat ediyorum arzum ama sanırım şöyle yatak döşek yatırmadan bırakmayacak peşimi
inşallah canım yaaa. ben burda görüyorumm hafta da 1 kilo verenler falan oluo. ben daha o seviyede değilim. üzülüyorum o yüzden. acaba diorum yine çok mu yiyorum ama bence azalttım baya bii. hatta dün gece karnımız acıktı annem kardeşim eşim gece 12 de ekmek arası bişiler yediler ben asla yemedim aç yattım. normalde hiç aç yatmazdım :) inşallah bende zamanla karşılığını alırım. belki ben yavaş kilo verenlerdenimdir, zamanla vücudumu tanıycam bende bakalım.Form tuttukca daha rahat yaparsin canim. Yaptikca da moral&motivasyonun artar. Daha hizli kilo verirsin
kac kilosun canım?inşallah canım yaaa. ben burda görüyorumm hafta da 1 kilo verenler falan oluo. ben daha o seviyede değilim. üzülüyorum o yüzden. acaba diorum yine çok mu yiyorum ama bence azalttım baya bii. hatta dün gece karnımız acıktı annem kardeşim eşim gece 12 de ekmek arası bişiler yediler ben asla yemedim aç yattım. normalde hiç aç yatmazdım :) inşallah bende zamanla karşılığını alırım. belki ben yavaş kilo verenlerdenimdir, zamanla vücudumu tanıycam bende bakalım.
canım boyum 161 kilom 61,5 belimde simit oluştu göbeek bölgesi ve basenlerden şikayetçiyim ben.kac kilosun canım?
inşallah canım yaaa. ben burda görüyorumm hafta da 1 kilo verenler falan oluo. ben daha o seviyede değilim. üzülüyorum o yüzden. acaba diorum yine çok mu yiyorum ama bence azalttım baya bii. hatta dün gece karnımız acıktı annem kardeşim eşim gece 12 de ekmek arası bişiler yediler ben asla yemedim aç yattım. normalde hiç aç yatmazdım :) inşallah bende zamanla karşılığını alırım. belki ben yavaş kilo verenlerdenimdir, zamanla vücudumu tanıycam bende bakalım.
Bugun benm eş hic ugramadi galiba hic goremedm kendsni
ah bu simitler basenler hepimizin derdi.canım boyum 161 kilom 61,5 belimde simit oluştu göbeek bölgesi ve basenlerden şikayetçiyim ben.
çok teşekkür ederimmm. benim motivasyonumda senin payın çok büyük gerçektenn. tabi burdaki diğer arkadaşlarımızın ve kaptanımında. iyi ki varsınızzz.Verecek kilon cok olmadigi icin 0.5-1 kg arasi kilo kaybi normal canim. Sen yanlislarini kendin belirledin ve duzelttin zaten. Spora da basladigina gore emeklerinin karsiligini rahat rahat alirsin. Kendini kimseyle mukayese etme. Metabolizma hizlarimiz&hayatlarimiz farkli. Bence gayet iyi gidiyorsun
maşallah diyelim=) adıımlarınızı yazıyorsunuz bende kıskandım adım sayarı alayım evden işten donerken yolun bi kısmını yürürüm baklayım kac adım olacak :/ 10 bın olması ımkansız gerçiRapor
Sabah
Klasik kahvltm cvdr ekmgi tos
Bir fincan ihlamr
Yumurta
Peynir
Oglen
Haslanms patatesin icine yarim yumurta ve yesillikten salata yapp yedim
Aksam
Corba
Su suan bir ltre ytana kdr iki olur
Spor
Birbucuk saat tempolu yuruyus10795 adm atmisim
Leslie 3mile
40 mekik
hadii inşallahhh. spora tam alıştım artık da. sanırım yemekte biraz daha dikkatli olmam gerekiyor. innşallah hep birlikte halledicezz. bende bütün gün spor videolarına bakıyorum yorumlar falan okuyorum. eşim yanıma gelio. yeter artık kafayı bozdun bunlarla dioo. ama şimdiden ipin ucunu tutmak lazımm. yoksa gitti gidio yaniii...ah bu simitler basenler hepimizin derdi.
Ben simit demiyorum gerçi aşk tutacakları diyorum dalga geçiyorum Sevgilimde benle dalga geçiyo gerçi sevimli gösterme çaban boşa diye
Verirsin sende yeterki kararlı olalım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?