Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vlla buyuk rakamlari gormek motive ediyor beni o yuzden ☺

Telefona indirilebilir uygulamalar var ama kipirdasan adim diye sayiyor. 10dk da bana 3000 demisti. Guvenmedim ben. Medikallerdeki farkli bir mantikta mi calisiyor, guvenilir mi bilemiyorum.

Aksamlari aktif oluyor genelde. Sen nasilsin, nasil geciyor bugunun?
Bende aksam giremiyorum malesef gunum harika bgn. Sporu arttirdim uc mile gectm aynura ablann leslie grubunada girecegm burasi bnm icin harika oldu gercekten sorumluluk almayi cok severim sporu ve beslenmeyide size karsi sorumluluk olrk dusunuyorum atlamadn yapiyorum ☺ sizin nasl gcti

Telefonlarda da oluyor canım onları da deneyebilirsin

Telefona indirilebilir uygulamalar var ama kipirdasan adim diye sayiyor. 10dk da bana 3000 demisti. Guvenmedim ben. Medikallerdeki farkli bir mantikta mi calisiyor, guvenilir mi bilemiyorum.
Bendeki ziplayinc bile saymiyor bn guveniyorum cnku ilk aldgmda inanmayip cok ugrasmistim ☺ artk her ilin saglkocklrnda da vr isteyene ucretsiz veriyorlar

aynen bende bi sürü videoyu incele incele bi o program bi bu program bi kac video bi kac gun yapıyorum . sonra baska daha iyi program buluyorum
gerrçi hergun spor yapmış oluyorum ama bi programı bitirmek istiyorum artık ya

Vlla buyuk rakamlari gormek motive ediyor beni o yuzden ☺
en güzeli zaten. yazın işsiz oldugum bi ara sabah akşam yürümüştüm 20 bin adım toplam=) kısa sürdü ama etkisi belirgindi. şimdi buna vaktim yok. işten çıkıncada dışarı yürüyüşe gitmek çok içimden gelmiyor videolarla idare edelim havalar ısınana kadar . ama seni tebrik ediyorum=)

Evet bazıları kımıldamayı bile sayıyor :) Sağlık bakanlığının sağlık ocaklarında verdiği adımsayarlar var bir ara onları kullanıyordum bende :)

telefonlardakını bende sevmemıstım .
medikallerden olanlar ilerlemeden ziyade zıplama gibi bi etkiyle çalışıyo sanırım. tam olarak zıplama m degilde adım attıkca olan sarsıntı=)
aa telde bı uygulama vardı gprs uzerınden hesap yapıyodu bulundugun konumdan ılerledıgın konuma gore adım olarak degıl metre km olarak yorumluyordu o ıyıydı bak ama adını hıc hatırlamıyorum sımdı uygulamanın

Çok teşekkur ederim calissaydim bende oyle olrdum muhtemelen ben nefes almak icin cikiyorum videolarda cok iyi aksamlarida onlrla idare ediyorum ☺

samsunglarda S HEALTH isminde uygulama var benimde kullandığım. Dediğin gibi km hesabı adım sayarı ve kalori hesabı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…