- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Vlla buyuk rakamlari gormek motive ediyor beni o yuzden ☺maşallah diyelim=) adıımlarınızı yazıyorsunuz bende kıskandım adım sayarı alayım evden işten donerken yolun bi kısmını yürürüm baklayım kac adım olacak :/ 10 bın olması ımkansız gerçi
maşallah diyelim=) adıımlarınızı yazıyorsunuz bende kıskandım adım sayarı alayım evden işten donerken yolun bi kısmını yürürüm baklayım kac adım olacak :/ 10 bın olması ımkansız gerçi
Bende aksam giremiyorum malesefAksamlari aktif oluyor genelde. Sen nasilsin, nasil geciyor bugunun?
Telefonlarda da oluyor canım onları da deneyebilirsinmaşallah diyelim=) adıımlarınızı yazıyorsunuz bende kıskandım adım sayarı alayım evden işten donerken yolun bi kısmını yürürüm baklayım kac adım olacak :/ 10 bın olması ımkansız gerçi
Hoşgeldin canımSelamlarr
Bendeki ziplayinc bile saymiyor bn guveniyorum cnku ilk aldgmda inanmayip cok ugrasmistim ☺ artk her ilin saglkocklrnda da vr isteyene ucretsiz veriyorlarTelefona indirilebilir uygulamalar var ama kipirdasan adim diye sayiyor. 10dk da bana 3000 demisti. Guvenmedim ben. Medikallerdeki farkli bir mantikta mi calisiyor, guvenilir mi bilemiyorum.
aynen bende bi sürü videoyu incele incele bi o program bi bu program bi kac video bi kac gun yapıyorum . sonra baska daha iyi program buluyorumhadii inşallahhh. spora tam alıştım artık da. sanırım yemekte biraz daha dikkatli olmam gerekiyor. innşallah hep birlikte halledicezz. bende bütün gün spor videolarına bakıyorum yorumlar falan okuyorum. eşim yanıma gelio. yeter artık kafayı bozdun bunlarla dioo. ama şimdiden ipin ucunu tutmak lazımm. yoksa gitti gidio yaniii...
en güzeli zaten. yazın işsiz oldugum bi ara sabah akşam yürümüştüm 20 bin adım toplam=) kısa sürdü ama etkisi belirgindi. şimdi buna vaktim yok. işten çıkıncada dışarı yürüyüşe gitmek çok içimden gelmiyor videolarla idare edelim havalar ısınana kadar . ama seni tebrik ediyorum=)Vlla buyuk rakamlari gormek motive ediyor beni o yuzden ☺
Evet bazıları kımıldamayı bile sayıyor :) Sağlık bakanlığının sağlık ocaklarında verdiği adımsayarlar var bir ara onları kullanıyordum bende :)Telefona indirilebilir uygulamalar var ama kipirdasan adim diye sayiyor. 10dk da bana 3000 demisti. Guvenmedim ben. Medikallerdeki farkli bir mantikta mi calisiyor, guvenilir mi bilemiyorum.
HoşbuldukHoşgeldin canımNaber ?
telefonlardakını bende sevmemıstım .Telefona indirilebilir uygulamalar var ama kipirdasan adim diye sayiyor. 10dk da bana 3000 demisti. Guvenmedim ben. Medikallerdeki farkli bir mantikta mi calisiyor, guvenilir mi bilemiyorum.
Çok teşekkur ederim calissaydim bende oyle olrdum muhtemelen ben nefes almak icin cikiyorum videolarda cok iyi aksamlarida onlrla idare ediyorum ☺aynen bende bi sürü videoyu incele incele bi o program bi bu program bi kac video bi kac gun yapıyorum . sonra baska daha iyi program buluyorum
gerrçi hergun spor yapmış oluyorum ama bi programı bitirmek istiyorum artık ya
en güzeli zaten. yazın işsiz oldugum bi ara sabah akşam yürümüştüm 20 bin adım toplam=) kısa sürdü ama etkisi belirgindi. şimdi buna vaktim yok. işten çıkıncada dışarı yürüyüşe gitmek çok içimden gelmiyor videolarla idare edelim havalar ısınana kadar . ama seni tebrik ediyorum=)
Bende iyiyim canım sağolHoşbulduk
İyiymm sen nasılsın. :)
samsunglarda S HEALTH isminde uygulama var benimde kullandığım. Dediğin gibi km hesabı adım sayarı ve kalori hesabı var.telefonlardakını bende sevmemıstım .
medikallerden olanlar ilerlemeden ziyade zıplama gibi bi etkiyle çalışıyo sanırım. tam olarak zıplama m degilde adım attıkca olan sarsıntı=)
aa telde bı uygulama vardı gprs uzerınden hesap yapıyodu bulundugun konumdan ılerledıgın konuma gore adım olarak degıl metre km olarak yorumluyordu o ıyıydı bak ama adını hıc hatırlamıyorum sımdı uygulamanın
kurcalayım bi =)samsunglarda S HEALTH isminde uygulama var benimde kullandığım. Dediğin gibi km hesabı adım sayarı ve kalori hesabı var.
Ben bugün evde dğildim hasta ziyaretine gittim ewe daha yeni geldim sporumu yaptım şimdi buraya geldim ama az sonra markete gitcem :)Bende iyiyim canım sağolNasıl gidiyor bakalım günün ?
Bugün baya sakiniz ya :))) Yada ben mi çok konuşuyorum
leslie den başka yaptıgın video var mı?Çok teşekkur ederim calissaydim bende oyle olrdum muhtemelen ben nefes almak icin cikiyorum videolarda cok iyi aksamlarida onlrla idare ediyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?