Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yorgun hos geldin canim. Nasilsin, nasil gidiyor?

Adimsayar daha iyi o zaman ay&lucia. Telefonda da adim guvenilir degil ama kilometre hesabi yapan varsa guzel olur. Kosede bandi mantigi, katedilen mesafeyi gorebiliriz.

Ben gecen hafta mezun oldum ay (ismini bilmiyorum canim). Guzel gidiyor. Istedigimi yiyorum. Hemen hergun yuruyorum. 300gr daha vermisim ama dengelenecek zamanla

olabilir tabi gerçi ben çok huysuzum her videoyu sevmiyorum

Hoşbulduk cnm iyiyim iyi gidiyor canim sen nasılsın

Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺
olur tabi ama aynuru etiketleyerek menunu ve sporunu yazabılırsın gormus olur boylece dılersen yanı=)

Ben bugün evde dğildim hasta ziyaretine gittim ewe daha yeni geldim sporumu yaptım şimdi buraya geldim ama az sonra markete gitcem :)
Hastanıza geçmiş olsun canım

Kizlar sizden bir ricam var aksamlari brda olnlrdan :)

Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺

Merak etme tatlım aynuramın gözünden kaçmaz zaten

Adm yagmur ☺ unarim o guzel zamanlara bende yaklasirim ☺☺

Yagmur, esinin adi da yagmur yanilmiyorsam Bu topikte zaman hizli geciyor. Cumalari beklerken bir bakiyorsun hedefine ulasmissin. Gule oynaya zayifliyoruz canim

Arkadasinin gozu aydin Elif. Saglikla buyutsun insallah.

Pasalarin annesi Elif. Pc tamir olmadi sanirim daha.

Okuldan ve sonrasında da iş görüşmesinden geldim. Şimdi spora kaçıyoruuuummmmm! Gelince bildirim yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…