Hayir yok aksam sabah yuru mekik cek ip atla leslie yap derken canm ckior vaktm kalmiyor ki ☺ama birz kilo verince platese baslicmleslie den başka yaptıgın video var mı?
ip atlamak ta çok güzel daha ne olsun canım=) akşamcılardan ne istiyorsun bakimHayir yok aksam sabah yuru mekik cek ip atla leslie yap derken cam ckior vaktm kalmiyor ki ☺
Ama istersen takip ettigim konulrdan bir video vrdi dans ederken yag yaktiran onun linkini atablrm eglenceliydileslie den başka yaptıgın video var mı?
Ben genelde burda oluyorum canım ne istiyorsun ?Kizlar sizden bir ricam var aksamlari brda olnlrdan :)
Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺ip atlamak ta çok güzel daha ne olsun canım=) akşamcılardan ne istiyorsun bakim
Hoşbulduk cnm iyiyim iyi gidiyor canim sen nasılsınYorgun hos geldin canim. Nasilsin, nasil gidiyor?
Adimsayar daha iyi o zaman ay&lucia. Telefonda da adim guvenilir degil ama kilometre hesabi yapan varsa guzel olur. Kosede bandi mantigi, katedilen mesafeyi gorebiliriz.
Ben gecen hafta mezun oldum ay (ismini bilmiyorum canim). Guzel gidiyor. Istedigimi yiyorum. Hemen hergun yuruyorum. 300gr daha vermisim ama dengelenecek zamanla
olur tabi ama aynuru etiketleyerek menunu ve sporunu yazabılırsın gormus olur boylece dılersen yanı=)Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺
Bn aksamlri bnm rapor cok altta kliyor aynura abla gormuyor bnmkni de alintlyabilir misiniz diyecektm ☺Ben genelde burda oluyorum canım ne istiyorsun ?
Hoşbulduk cnm iyiyim iyi gidiyor canim sen nasılsın
Olur o zaman oyle yapyim ☺olur tabi ama aynuru etiketleyerek menunu ve sporunu yazabılırsın gormus olur boylece dılersen yanı=)
Hastanıza geçmiş olsun canımBen bugün evde dğildim hasta ziyaretine gittim ewe daha yeni geldim sporumu yaptım şimdi buraya geldim ama az sonra markete gitcem :)
Kizlar sizden bir ricam var aksamlari brda olnlrdan :)
Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺
Adm yagmur ☺ unarim o guzel zamanlara bende yaklasirim ☺☺Yorgun hos geldin canim. Nasilsin, nasil gidiyor?
Adimsayar daha iyi o zaman ay&lucia. Telefonda da adim guvenilir degil ama kilometre hesabi yapan varsa guzel olur. Kosede bandi mantigi, katedilen mesafeyi gorebiliriz.
Ben gecen hafta mezun oldum ay (ismini bilmiyorum canim). Guzel gidiyor. Istedigimi yiyorum. Hemen hergun yuruyorum. 300gr daha vermisim ama dengelenecek zamanla
Eh işte daha iyi gibiyim cok sağollIyiyim tatlim. Cok yazmiyorsun bu ara. Moral&motivasyon nasil?
Teşekkür ederim canimHastanıza geçmiş olsun canım
Merak etme tatlım aynuramın gözünden kaçmaz zaten
ne okuyorsun? iş görüşmen inş olumlu sonuçlanır=)Okuldan ve sonrasında da iş görüşmesinden geldim. Şimdi spora kaçıyoruuuummmmm! Gelince bildirim yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?