- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
detoksdan günlük yemeye ddönmüş menün fena deyil lusicim...Menumü gururla paylaşayım.
Kahvaltı:
1 yk pirinç lapası (acelem vardı çıktım evden)
Ara: Şekersiz bir çay kaşığı balla tatlandırılmış ev limonatası
Öğle:
1 tatlı kaşığı pirinç lapası
kuşbaşılı pide(hamurunu hiç yemedim etlerini topladım)
Ara:
portakal suyu
Akşam:
1 kase tarhana
1 paket sade activia
Su: 2 lt
Spor: turbo fire
sağol kuzum...inşallah içimdeki daha da denkleştirdiyi yürüme aşkı ile birlikde kızlarla devam ederiz...SelamlarSporumu yaptim, dusumu aldim. Ne yapiyor citir fistiklar bir bakayim dedim
Naz aman dikkat et hasta olma canim.
Ezgi iyi eglencelerDers isini ne yaptin canim sen?
Aynura o tarz havaya kapali diyoruzLeslie grubun hayirli olsun. Bol uyeli olur insallah
4mileni nerden buldunuz ya?menün de iyi bitanem...kızlarr slm bugün ilk defa yazıyorum işler çok yoğundu yazamadımm.
dün menümü yazmıştım leslie 30 dk yapcam demiştim 3 mil yaptım 47 dk yanı.
bugün ki menü sabah klasik kahvaltı
öğlen kuru fasulye yoğurt turşu(az)
akşam fırın tavuk mercimek çorbası yoğurt
ve yine 3 mil leslie
leslie ye ilk başladığım günü hatırlıyorum da allahım ilk 10 dksında yorulmuştum. ama şimdi rahat 3 mil yapabiliyorum. eşim 4 mil olanını da indirmiş ona da başlıcam.
kaptanımızın leslie grubuna da katılcam inşallah.
akşam salata ve yoğurt da olsa daha iyi olur yağmurcum...Rapor
Sabah
Klasik kahvltm cvdr ekmgi tos
Bir fincan ihlamr
Yumurta
Peynir
Oglen
Haslanms patatesin icine yarim yumurta ve yesillikten salata yapp yedim
Aksam
Corba
Su suan bir ltre ytana kdr iki olur
Spor
Birbucuk saat tempolu yuruyus10795 adm atmisim
Leslie 3mile
40 mekik
görmez olurmuyum bitanem,bak alıntılamışdım bile...Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺
dimi ama?kaçar mı hiç benim gözümden menü falan?hlele bi de içinde cısss varsa gözüme girer yahu...Hastanıza geçmiş olsun canım
Merak etme tatlım aynuramın gözünden kaçmaz zaten
sporuna,suyuna,yediyine,içtiyine dikkat et elifim...fırsat buldukca gel buraya...cuam da 12.00a kadar bildirmi unutma sakın....Eh işte daha iyi gibiyim cok sağoll
Bu hafta sanırım buraya pek gelemicem arkadaşım 20 günlük bebeğiyle evini taşıdı onun yanına gitcem bu hafta öyle geçer
nasıl geçti görüşmen mavişim?Okuldan ve sonrasında da iş görüşmesinden geldim. Şimdi spora kaçıyoruuuummmmm! Gelince bildirim yaparım :)
Kızlar geziyoruz oğluşla,umarım iyisinizdir :)
ayyy ne güzel,iyi gezmeler hülyam....yakışıklıyı öpüyorum...bu arada pro üyeliyin de hayırlı olsun...