Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

detoksdan günlük yemeye ddönmüş menün fena deyil lusicim...
sağol kuzum...inşallah içimdeki daha da denkleştirdiyi yürüme aşkı ile birlikde kızlarla devam ederiz...
4mileni nerden buldunuz ya?menün de iyi bitanem...
akşam salata ve yoğurt da olsa daha iyi olur yağmurcum...
Ben aksamlri giremiyorum ya raporu erken yaziyorum dogal olrak cok arkada kaliyor aynura ablada gormuyor kendi raporunu aksam yzrken bnmkinide alintiliyabilir mi diyecektim ☺
görmez olurmuyum bitanem,bak alıntılamışdım bile...
Hastanıza geçmiş olsun canım
Merak etme tatlım aynuramın gözünden kaçmaz zaten
dimi ama?kaçar mı hiç benim gözümden menü falan?hlele bi de içinde cısss varsa gözüme girer yahu...
Eh işte daha iyi gibiyim cok sağoll
Bu hafta sanırım buraya pek gelemicem arkadaşım 20 günlük bebeğiyle evini taşıdı onun yanına gitcem bu hafta öyle geçer
sporuna,suyuna,yediyine,içtiyine dikkat et elifim...fırsat buldukca gel buraya...cuam da 12.00a kadar bildirmi unutma sakın....
Okuldan ve sonrasında da iş görüşmesinden geldim. Şimdi spora kaçıyoruuuummmmm! Gelince bildirim yaparım :)
nasıl geçti görüşmen mavişim?
Kızlar geziyoruz oğluşla,umarım iyisinizdir :)

ayyy ne güzel,iyi gezmeler hülyam....yakışıklıyı öpüyorum...bu arada pro üyeliyin de hayırlı olsun...

Bugünki menümm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
kavurmalı yumurta (marketten alınan değiillll, özellikle belirtiyorum çünkü çok yağlı oluyorlar.)
domates,salatalık,maydanoz,nane

Akşam:
köri soslu tavuk
salata
yoğurt

2 lt suyumu içtim 5 km yürüdüm. Akşama birde bitki çayı ile bisikletle çalışma eklediğim an tamamdıırr :)

Akşamları gelirim abla :)

Perimmm kız bak aklıma ne geldi sen geçenlerde sezar salata mı yemişdin?ssanki zihnime kazınmış...

Eh ben de nacizane menümü yazayım...

11.00 2yumurta,salata,lor,1dikim ekmek,yeşil çay,yarım elma

17.45 köfte(kızlar köftenize tarçın zencefil koymanızı şiddetle tavsiye ederim,nefis oluyor),salata,ayran

20.00 10badem,2kaysı,1bardak tarçınlı süt

2.52.5litre su 3 olacak ama

Yeşil çay içilecek

Jillian level 3,minimum 500bacak haraketi yapılacak...

Evet tavuklu sezar salataydı :))) hatta dışarda bulabildiğim en sade yemekti :))))
O sezar benim bildiyim sezar mı?mayonezli,kuru ekmekli,kızartılmış tavuklu...Allahım nasıl tansiyonum fırladı şimdiii...kız bak nasıl kalmış aklımda...nasıl bi travma yaratmışsa zihnimde

O sezar benim bildiyim sezar mı?mayonezli,kuru ekmekli,kızartılmış tavuklu...Allahım nasıl tansiyonum fırladı şimdiii...kız bak nasıl kalmış aklımda...nasıl bi travma yaratmışsa zihnimde
Yok öyle değildi bende nette bakınca farklı gördüm şimdi :)))) Tavuklar ızgaraydı. Kuru ekmek vardı ama yemedim. Mayonezi farketmedim valla yoktu galiba Sanırım bunu adı sezar değilmiş yaa

Bugün nerde nu millet?
Elif,garfield,sosyal,mavmav,tuğba,hayat,zeynep.,turtle...

Kızımı uyutursam...güzelce spor yapmak istiyotum.30dakika jillian,30dakikada başka bi şey...sora da güzel bi banyo...ohhh...miss...iiallah uykuya çabuk dalar.bazen 1saatimi alıyor...o geç uyuyunca benim de hevesim kaçıyor,geç oldu diyorum...

evett menü vaktm geldiiii

sabah klasik kahvaltı + 2 dilim kepek ekmek

öğlen yine kahvaltlk ve bir dilim ekmek

akşam daha az önce yedim malesef .. eve anca gelebildim dısarda yemek istemedim .. çiğ köfte yedim ekmeksiz ..

su henüz 1,5 lt
spor : gün boyu alışverş yapıp yürüdüm hiç oturmadım .. daha ne sporu olsun :)

İyi kuzum...suyuni iç ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…