İyi yalpıyorsun canım.düşünsene 4kilo verip 60ları göreceksin nihayet.emziriyormuydun sen kuzum?Kizlar bir yontem buldum sizinlede paylasaym canim ne istiyosa (gecende yaptigim profiterol,gibi-)alip buzluga koyuyorum nefsimi kandiriyorum 4 kilo verince bunu yiyebilirsin diyorum
içecegm inşİyi kuzum...suyuni iç ama...
Yok canım gelmedi. ..
Güzel yöntwmmiş :)Kizlar bir yontem buldum sizinlede paylasaym canim ne istiyosa (gecende yaptigim profiterol,gibi-)alip buzluga koyuyorum nefsimi kandiriyorum 4 kilo verince bunu yiyebilirsin diyorum
Evet canim honey balin dediklerini harfiyen uygulamaya calisiyorum bugun ilk kez ekmek yedim ins bidaha yemmİyi yalpıyorsun canım.düşünsene 4kilo verip 60ları göreceksin nihayet.emziriyormuydun sen kuzum?
Yok kiz dayaniesin birde nasil olsa dolapta su kiloyu bir vereyim yerim diyosunGüzel yöntwmmiş :)
Bende yaparım ama dayanabilirmiyim ki yemeden duramam heralde :)
tabiki vereceksin sosyalim iyi gidiyorsun...Kizlar tartilan varmi hic kilo verdinizmi ben dun tartildim vermistim
Aman masallah de canim ben bu zayiflamama nazar degmesi isine inanir oldum dun bir yere gittim ne kadar zayifladin dediler bugun istahimi kibtrol etmk icin 40 takla attimtabiki vereceksin sosyalim iyi gidiyorsun...
Evet canım o börek hiç olmamışMrb kızlar ben geldim
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarlak ekmeğe beyaz peynirli tost
1kutu süt
Öğlen 13:30
1borek ( olmadı biliyorum ama mecburiyetten)
Çay şekersiz
Akşam19:00
1kase yoğurtlu brokoli karnabahar
1.5 lt şu içtim plates yapcam simdi
Benim kadar bu konudan muzdarip biri daha yoktur gitmedigim cildiyeci kalmadı ne ilaçlar sampuanlar kullandım be tırnak cilalri kullandm nerdeyse tüm paramı döktüm iştah açmak dışında bi ise yaramadı en son 1hafta önce bir kuaför bi bakım önerdi ona başladım sanki etki edecek gibi bakalım en az 4 seans dedi bakalım ise yarayacak miBenim sizlere danışmak istediğim bir konu var. Aslında diyetle alakalı değil ama sorsam sorsam nereye sorsam diye düşünüp aklıma ilk siz geliyorsunuz :)
Saçlarım ve tırnaklarım çok yavaş uzuyor. Ne yapmam lazım sizce ? Fikri olan yada deneyen var mı ?
Evet olmadı da mecburen yedim şekerim düşmeye başladı ağzıma attılar bayılacaktım gibi oldum öğlen yemeğim oldu aksamida hafif tuttum o yüzden inşallah telafi edebilirimEvet canım o börek hiç olmamış
Aslında uzaması demeyeyimde çabuk kırılıyor kırılıncada etime kadar geliyor nerdeyse can acıtıyo birazCanim saci anladimda tirnaklarinin neden cabuk uzamasini istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?