Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bir yontem buldum sizinlede paylasaym canim ne istiyosa (gecende yaptigim profiterol,gibi-)alip buzluga koyuyorum nefsimi kandiriyorum 4 kilo verince bunu yiyebilirsin diyorum
İyi yalpıyorsun canım.düşünsene 4kilo verip 60ları göreceksin nihayet.emziriyormuydun sen kuzum?

Kizlar bir yontem buldum sizinlede paylasaym canim ne istiyosa (gecende yaptigim profiterol,gibi-)alip buzluga koyuyorum nefsimi kandiriyorum 4 kilo verince bunu yiyebilirsin diyorum
Güzel yöntwmmiş :)
Bende yaparım ama dayanabilirmiyim ki yemeden duramam heralde :)

Mrb kızlar ben geldim
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarlak ekmeğe beyaz peynirli tost
1kutu süt
Öğlen 13:30
1borek ( olmadı biliyorum ama mecburiyetten)
Çay şekersiz
Akşam19:00
1kase yoğurtlu brokoli karnabahar
1.5 lt şu içtim plates yapcam simdi

Benim sizlere danışmak istediğim bir konu var. Aslında diyetle alakalı değil ama sorsam sorsam nereye sorsam diye düşünüp aklıma ilk siz geliyorsunuz :)

Saçlarım ve tırnaklarım çok yavaş uzuyor. Ne yapmam lazım sizce ? Fikri olan yada deneyen var mı ?

Evet canım o börek hiç olmamış

Benim kadar bu konudan muzdarip biri daha yoktur gitmedigim cildiyeci kalmadı ne ilaçlar sampuanlar kullandım be tırnak cilalri kullandm nerdeyse tüm paramı döktüm iştah açmak dışında bi ise yaramadı en son 1hafta önce bir kuaför bi bakım önerdi ona başladım sanki etki edecek gibi bakalım en az 4 seans dedi bakalım ise yarayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…