- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Sporu arttırarak halledersin canımBenim kadar bu konudan muzdarip biri daha yoktur gitmedigim cildiyeci kalmadı ne ilaçlar sampuanlar kullandım be tırnak cilalri kullandm nerdeyse tüm paramı döktüm iştah açmak dışında bi ise yaramadı en son 1hafta önce bir kuaför bi bakım önerdi ona başladım sanki etki edecek gibi bakalım en az 4 seans dedi bakalım ise yarayacak mi
Birazdan halledicem inşallah:))Sporu arttırarak halledersin canım
börek hiç olmamış biliyorsun zaten canım,hemen en az 30dakika spor yap ve yak onun karbonhidratını...suyuda artttır az ollmuş çok...Mrb kızlar ben geldim
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarlak ekmeğe beyaz peynirli tost
1kutu süt
Öğlen 13:30
1borek ( olmadı biliyorum ama mecburiyetten)
Çay şekersiz
Akşam19:00
1kase yoğurtlu brokoli karnabahar
1.5 lt şu içtim plates yapcam simdi
Benim kadar bu konudan muzdarip biri daha yoktur gitmedigim cildiyeci kalmadı ne ilaçlar sampuanlar kullandım be tırnak cilalri kullandm nerdeyse tüm paramı döktüm iştah açmak dışında bi ise yaramadı en son 1hafta önce bir kuaför bi bakım önerdi ona başladım sanki etki edecek gibi bakalım en az 4 seans dedi bakalım ise yarayacak mi
Aaa merak ettim valla bende tırnaklar için vazelin kullanıyorum dediğin gibi cilalar falan dolu :))) ama henüz saça bişey bulamadım gün geçtikçe inceliyordaBenim kadar bu konudan muzdarip biri daha yoktur gitmedigim cildiyeci kalmadı ne ilaçlar sampuanlar kullandım be tırnak cilalri kullandm nerdeyse tüm paramı döktüm iştah açmak dışında bi ise yaramadı en son 1hafta önce bir kuaför bi bakım önerdi ona başladım sanki etki edecek gibi bakalım en az 4 seans dedi bakalım ise yarayacak mi
Çok güzel geçti Aynuram. Bi tıp merkezi'nin kurucularından biriyle görüşmeye gitmiştim. Adam çok pozitif yaklaştı. Bana dönüş yapacağını söyledi, olumlu bi elektrik aldım. Mutlu ayrıldım ordan. :)nasıl geçti görüşmen mavişim?
Sporun süper tatlımÇok güzel geçti Aynuram. Bi tıp merkezi'nin kurucularından biriyle görüşmeye gitmiştim. Adam çok pozitif yaklaştı. Bana dönüş yapacağını söyledi, olumlu bi elektrik aldım. Mutlu ayrıldım ordan. :)
Menümü de yazayım;
Sabah (12.30)
2 ince dilim çavdar ekmeğiyle bal & kaymak
İkindi (16.30-17)
Klasik nescafe + 1 parça bitter çikolata
Akşam
Yemedim, ama şuan çok açım. Tarçınlı süt + elme yiyeceğim; ama daha iyi bi fikriniz varsa öneriye açığım tabi ki :)
Su
1.5 - 2 lt arası
Spor
30 dk yürüyüş; 2.6 km
40 dk zumba
30 dk plates
40 dk step
+50 squat
Sevgili eşimmm, seni çook merak ettim vallaKizlar netim sorun var giremedim ara ara kapaniyor yarina yapılır
menumu yaziyim
kahvalti
menemen 2 yemek kasigi 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen
tarhana corbasi
yogurt
aksam
pirasa yemegi
3 adet kofte
salata
spor
500 kere ip.atlama
yarim saat yuruyus
Sevgili eşimmm, seni çook merak ettim vallaİnşallah hallolur yarına netinde bol bol gelirsin
Menün süper süper ötesi
Böyle düşünmene çok çok sevindimmSagol esim cok tesekkur ederim iyiki varsinnnn yarin hal olur gelicem ara ara internet cekiyor arada gidiyor
sagol kuzum senin menunu gormedim ama eminim ornek super bi menudur esime cok guveniyorumarada cektikce net gelrm kuzum 1 dis cekiyor arada opuyorum siziii
Sağol tatlım.Sporun süper tatlımBende şu platese başlasam mı demeye başlıyorum artık :)
Dilersen yoğurt tavsiye edebilirim. Eğer sevmediğin yoksa arasında 1er çay kaşığı zencefil,zerdeçal,tarçın ekleyerekte yiyebilirsin
Evet en güzeli bir grup ile spor yapmak sanırım :) Bende spor aş. nin spor derslerine katılmayı düşünüyorum. Dahada fitleşince artık yaza doğruda yüzmeye gittim mi ohh değmeyin keyfimee :)Sağol tatlım.
Canım çıktı stepte. Grup dersleri çok iyi oluyor. Yorulsan da bırakamıyorsun sonuna kadar. :)
Zencefil ve zerdeçal yok. Yoğurdu da tek yemeyeyim şimdi ya. Süt içeyim, hem rahat bi uyku çekerim sayesinde. :)
canım menün hiç iyi deyil takdir edersin ki...e şimdi açlıktan gebermen gayet normal bitanem,hiç bi şey yememişsin ki...ama bu saatte sütten başka bir şey öneremem...sütünü iç mışıl mışıl uyu....Çok güzel geçti Aynuram. Bi tıp merkezi'nin kurucularından biriyle görüşmeye gitmiştim. Adam çok pozitif yaklaştı. Bana dönüş yapacağını söyledi, olumlu bi elektrik aldım. Mutlu ayrıldım ordan. :)
Menümü de yazayım;
Sabah (12.30)
2 ince dilim çavdar ekmeğiyle bal & kaymak
İkindi (16.30-17)
Klasik nescafe + 1 parça bitter çikolata
Akşam
Yemedim, ama şuan çok açım. Tarçınlı süt + elme yiyeceğim; ama daha iyi bi fikriniz varsa öneriye açığım tabi ki :)
Su
1.5 - 2 lt arası
Spor
30 dk yürüyüş; 2.6 km
40 dk zumba
30 dk plates
40 dk step
+50 squat
menün super kuzu...Kizlar netim sorun var giremedim ara ara kapaniyor yarina yapılır
menumu yaziyim
kahvalti
menemen 2 yemek kasigi 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen
tarhana corbasi
yogurt
aksam
pirasa yemegi
3 adet kofte
salata
spor
500 kere ip.atlama
yarim saat yuruyus
Evet en güzeli bir grup ile spor yapmak sanırım :) Bende spor aş. nin spor derslerine katılmayı düşünüyorum. Dahada fitleşince artık yaza doğruda yüzmeye gittim mi ohh değmeyin keyfimee :)
Banada yoğurt ve türevleri uyku yapıyor :))) Hatta ne zaman çok konuşmaya başlasam gevezeliğim tutsa bana ayran getiriyolar uykum gelsin uyuyayım diye
Sende de süt o etkiyi yaratıyor galiba :)
Katıl mutlaka, gerçekten çok eğlenceli ve motivasyon daha yüksek! :)Evet en güzeli bir grup ile spor yapmak sanırım :) Bende spor aş. nin spor derslerine katılmayı düşünüyorum. Dahada fitleşince artık yaza doğruda yüzmeye gittim mi ohh değmeyin keyfimee :)
Banada yoğurt ve türevleri uyku yapıyor :))) Hatta ne zaman çok konuşmaya başlasam gevezeliğim tutsa bana ayran getiriyolar uykum gelsin uyuyayım diye
Sende de süt o etkiyi yaratıyor galiba :)
Evet Aynuram, farkındayım hiç iyi olmadığının ama böyle oldu bugün maalesef. Yarım elma ile birlikte bir bardak tarçınlı süt içtim. :)canım menün hiç iyi deyil takdir edersin ki...e şimdi açlıktan gebermen gayet normal bitanem,hiç bi şey yememişsin ki...ama bu saatte sütten başka bir şey öneremem...sütünü iç mışıl mışıl uyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?