Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporu arttırarak halledersin canım

börek hiç olmamış biliyorsun zaten canım,hemen en az 30dakika spor yap ve yak onun karbonhidratını...suyuda artttır az ollmuş çok...

bize de söğle lütfen,saş konusunda eminim benden muzdaribi yoktur aranızda,kafa tasım gözüküyor nerdeyse,çok kötü...ne yapıyorsun şimdi?

Aaa merak ettim valla bende tırnaklar için vazelin kullanıyorum dediğin gibi cilalar falan dolu :))) ama henüz saça bişey bulamadım gün geçtikçe inceliyorda

nasıl geçti görüşmen mavişim?
Çok güzel geçti Aynuram. Bi tıp merkezi'nin kurucularından biriyle görüşmeye gitmiştim. Adam çok pozitif yaklaştı. Bana dönüş yapacağını söyledi, olumlu bi elektrik aldım. Mutlu ayrıldım ordan. :)

Menümü de yazayım;

Sabah (12.30)
2 ince dilim çavdar ekmeğiyle bal & kaymak

İkindi (16.30-17)
Klasik nescafe + 1 parça bitter çikolata

Akşam
Yemedim, ama şuan çok açım. Tarçınlı süt + elme yiyeceğim; ama daha iyi bi fikriniz varsa öneriye açığım tabi ki :)

Su
1.5 - 2 lt arası

Spor
30 dk yürüyüş; 2.6 km
40 dk zumba
30 dk plates
40 dk step
+50 squat

Sporun süper tatlım Bende şu platese başlasam mı demeye başlıyorum artık :)

Dilersen yoğurt tavsiye edebilirim. Eğer sevmediğin yoksa arasında 1er çay kaşığı zencefil,zerdeçal,tarçın ekleyerekte yiyebilirsin

Kizlar netim sorun var giremedim ara ara kapaniyor yarina yapılır

menumu yaziyim

kahvalti

menemen 2 yemek kasigi 2 dilim kepek ekmegi

Öğlen
tarhana corbasi
yogurt

aksam
pirasa yemegi
3 adet kofte
salata

spor
500 kere ip.atlama
yarim saat yuruyus

Sevgili eşimmm, seni çook merak ettim valla İnşallah hallolur yarına netinde bol bol gelirsin

Menün süper süper ötesi

Sevgili eşimmm, seni çook merak ettim valla İnşallah hallolur yarına netinde bol bol gelirsin

Menün süper süper ötesi

Sagol esim cok tesekkur ederim iyiki varsinnnn yarin hal olur gelicem ara ara internet cekiyor arada gidiyor

sagol kuzum senin menunu gormedim ama eminim ornek super bi menudur esime cok guveniyorum arada cektikce net gelrm kuzum 1 dis cekiyor arada opuyorum siziii

Böyle düşünmene çok çok sevindimm güvenini boşa çıkarmayacağımm çok öpüyorum bende seni

Sağol tatlım.
Canım çıktı stepte. Grup dersleri çok iyi oluyor. Yorulsan da bırakamıyorsun sonuna kadar. :)

Zencefil ve zerdeçal yok. Yoğurdu da tek yemeyeyim şimdi ya. Süt içeyim, hem rahat bi uyku çekerim sayesinde. :)

Evet en güzeli bir grup ile spor yapmak sanırım :) Bende spor aş. nin spor derslerine katılmayı düşünüyorum. Dahada fitleşince artık yaza doğruda yüzmeye gittim mi ohh değmeyin keyfimee :)

Banada yoğurt ve türevleri uyku yapıyor :))) Hatta ne zaman çok konuşmaya başlasam gevezeliğim tutsa bana ayran getiriyolar uykum gelsin uyuyayım diye
Sende de süt o etkiyi yaratıyor galiba :)

canım menün hiç iyi deyil takdir edersin ki...e şimdi açlıktan gebermen gayet normal bitanem,hiç bi şey yememişsin ki...ama bu saatte sütten başka bir şey öneremem...sütünü iç mışıl mışıl uyu....
menün super kuzu...

çok tatlısın kuzu ya,geveze kuzum benim

evet kızalr kızım 1saata uyuduğu için jillianı yaptım banyo yaptım,sonra da tv izlerken 500bacak hareketlerimi yaptım,dün yaptığım için iç bacaklar fena ağrıyor,demek ki doğru yoldayım...yeşil çayımı içtim,suyumu tamamladım.iyiki sizlerleyimmm... şimdi uyku zamanı...iyi geceler herkese...umarım bugün gelemeyen arkadaşların geçerli nedenleri vardır.elifin ve zeynebin var da garfieldi merak ettim...

Katıl mutlaka, gerçekten çok eğlenceli ve motivasyon daha yüksek! :)

Süt içince rahat uyuyorum ben ama yoğurt ve ayran türevleri uykumu etkilemiyor :)

Arkadaşların için ayran senin kapat tuşun, heheheh

Evet Aynuram, farkındayım hiç iyi olmadığının ama böyle oldu bugün maalesef. Yarım elma ile birlikte bir bardak tarçınlı süt içtim. :)

Iyi geceler

Aeben abla begendigin mesajlar var ama sen hic mesaj yazmamissin

Hulya abla iyi gezmeler

Sosyal cuma gunu senden cok guzel sonuclar bekliyorum tatlim. Guzel gidiyorsun

Masmavi insallah isten olumlu sonuc alirsin, hayirlisi olsun. Guzel spor yapiyorsun. Protein al gulum

kizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…