Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar
dişimi çektirdim akşam iş çıkısı saat 18:30 falandı uyuşukluğu hala geçmedi nasıl uyuşturduysa Apseli bir dişmiş meğer nasıl çekmeye cesaret etmiş dişçim şaşırdı. gerçi kadıncağızda tedirgin olmuş ki biraz önce aradı bi sorun yok demi diye=)
Kaç aydır dişlerimden çekiyorum inş sorun son bulmuştur ya:/
bende durumlar böyle artık burda herşeyi paylaşır oldum sizlerle=)
Saç uzatma konusunu konuşmuşsunuz buna bi önerim var.
ay takvimine göre bazı günler sac kesimi yapıldıgında hızlı uzama ya da gürleştirme etkisi oluyor. eskiden inanmazdım bizzat denedim şaştım kaldım sonuçlarına. Bi çok şeye ay takvimini düşünerek hareket ediyorum. Saçların hızlı uzaması için ayın koç yay ve aslan oldugu zamanlarda kesim yapıldıgında sac gercekten hızlı uzuyor. bununla ılgılı bir blog sureklı takıp ediyorum . google kozmikbakım yazarsanız cıkar.
bırde havuc suyu maskesı benım saclarımı uzatmada baya etkili oldu.
artık yatıyorum ben gorusurz tatlı ruyalar cici hatunlar=)

Gecmiş osun canim diş ağrısı zordur ya cok korkarıımmmm

1saat ebru şallı ile 2haftada 2beden yaptım 1 litre daha şu içtim kaptan inşallah yeterlli olmuştur:)
Faydasını gördüğüm bişey olmadı ki kuaför bakım yapıyor o ise yaricak gibi geldi ama içinde ne var söylemedi bakalım belki olur
Aaa merak ettim valla bende tırnaklar için vazelin kullanıyorum dediğin gibi cilalar falan dolu :))) ama henüz saça bişey bulamadım gün geçtikçe inceliyorda
Benimde durum çok vahim kırılıyor uzamiyor dökülüyor ince ve zayıf
kizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
Geçmiş olsun kuzum

kizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
Çok geçmiş olsun.
Bende merak ettim şimdi ay takvimini :) Hemen bir inceleyeyim :)

iyi geceler kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
fıstık ezmesi

öğle
döner
ayran

akşam
mantarlı et sote
ayran

2 litre su, 30 dk yürüyüş
Menün güzelmiş canım

Arkadaslar benim yerime buraya menumu yazan arkadasimi biliyosunuz o arkadasimun saclari o kadar dokulmustiki kafasinin derisi gorunuyodu sampuaninin icine yarim sise cam terabentin yarim sise argan yagi 8 ay bu sekilde kullanmis sonuc alnindan bile yeni sac cikti masallah

Günaydin kizlar ben yuruyuse gidiyorum,, dunku leslie yuzunden midir ne bacaklarim felaket agriyo bgun dha yavs yururum sanirim

Ooo bu süper işte denemek lazım :)

Bu arada herkese günaydınlaarr :)

günayyyddııınnn ...

sanırım baskülüm bozulduu .. iki defa çktım tam bir kilo farklı gösterdi

günaydın arkadaşlarrr.. yaaa benim sağ topuğum ne zaman 3 mil lesli yapsam ertesi gün akşamına doğru çok acıyor. aynı sorunu yaşayan var mı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…