Gecmiş olsun canimkizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
Gecmiş osun canim diş ağrısı zordur ya cok korkarıımmmmiyi geceler kızlar
dişimi çektirdim akşam iş çıkısı saat 18:30 falandı uyuşukluğu hala geçmedi nasıl uyuşturduysaApseli bir dişmiş meğer nasıl çekmeye cesaret etmiş dişçim şaşırdı. gerçi kadıncağızda tedirgin olmuş ki biraz önce aradı bi sorun yok demi diye=)
Kaç aydır dişlerimden çekiyorum inş sorun son bulmuştur ya:/
bende durumlar böyle artık burda herşeyi paylaşır oldum sizlerle=)
Saç uzatma konusunu konuşmuşsunuz buna bi önerim var.
ay takvimine göre bazı günler sac kesimi yapıldıgında hızlı uzama ya da gürleştirme etkisi oluyor. eskiden inanmazdım bizzat denedim şaştım kaldım sonuçlarına. Bi çok şeye ay takvimini düşünerek hareket ediyorum. Saçların hızlı uzaması için ayın koç yay ve aslan oldugu zamanlarda kesim yapıldıgında sac gercekten hızlı uzuyor. bununla ılgılı bir blog sureklı takıp ediyorum . google kozmikbakım yazarsanız cıkar.
bırde havuc suyu maskesı benım saclarımı uzatmada baya etkili oldu.
artık yatıyorum ben gorusurz tatlı ruyalar cici hatunlar=)
Menun iyi canimiyi geceler kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
fıstık ezmesi
öğle
döner
ayran
akşam
mantarlı et sote
ayran
2 litre su, 30 dk yürüyüş
çok protein oldu ama ben başka türlü doymuyorum canımMenun iyi canim
Karbonhidrattan daha iyi sonuçta boşverr :)çok protein oldu ama ben başka türlü doymuyorum canım
1saat ebru şallı ile 2haftada 2beden yaptım 1 litre daha şu içtim kaptan inşallah yeterlli olmuştur:)börek hiç olmamış biliyorsun zaten canım,hemen en az 30dakika spor yap ve yak onun karbonhidratını...suyuda artttır az ollmuş çok...
bize de söğle lütfen,saş konusunda eminim benden muzdaribi yoktur aranızda,kafa tasım gözüküyor nerdeyse,çok kötü...ne yapıyorsun şimdi?
Benimde durum çok vahim kırılıyor uzamiyor dökülüyor ince ve zayıfAaa merak ettim valla bende tırnaklar için vazelin kullanıyorum dediğin gibi cilalar falan dolu :))) ama henüz saça bişey bulamadım gün geçtikçe inceliyorda
Geçmiş olsun kuzumkizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
İyi geceler :)Bende yatıyorum kızlar yarın görüşürüz iyi geceler:))
Çok geçmiş olsun.kizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
Bende merak ettim şimdi ay takvimini :) Hemen bir inceleyeyim :)iyi geceler kızlar
dişimi çektirdim akşam iş çıkısı saat 18:30 falandı uyuşukluğu hala geçmedi nasıl uyuşturduysaApseli bir dişmiş meğer nasıl çekmeye cesaret etmiş dişçim şaşırdı. gerçi kadıncağızda tedirgin olmuş ki biraz önce aradı bi sorun yok demi diye=)
Kaç aydır dişlerimden çekiyorum inş sorun son bulmuştur ya:/
bende durumlar böyle artık burda herşeyi paylaşır oldum sizlerle=)
Saç uzatma konusunu konuşmuşsunuz buna bi önerim var.
ay takvimine göre bazı günler sac kesimi yapıldıgında hızlı uzama ya da gürleştirme etkisi oluyor. eskiden inanmazdım bizzat denedim şaştım kaldım sonuçlarına. Bi çok şeye ay takvimini düşünerek hareket ediyorum. Saçların hızlı uzaması için ayın koç yay ve aslan oldugu zamanlarda kesim yapıldıgında sac gercekten hızlı uzuyor. bununla ılgılı bir blog sureklı takıp ediyorum . google kozmikbakım yazarsanız cıkar.
bırde havuc suyu maskesı benım saclarımı uzatmada baya etkili oldu.
artık yatıyorum ben gorusurz tatlı ruyalar cici hatunlar=)
Menün güzelmiş canımiyi geceler kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
fıstık ezmesi
öğle
döner
ayran
akşam
mantarlı et sote
ayran
2 litre su, 30 dk yürüyüş
Cok gecmis olsun canimkizlar evime hirsz girdi dun ondan giremedim cok sukur birsey yoktu alamamis sesler olunca zile basinca korkmuslar evi feci dagitmislar bnide alin Leslie grubuna tamam mi
Arkadaslar benim yerime buraya menumu yazan arkadasimi biliyosunuz o arkadasimun saclari o kadar dokulmustiki kafasinin derisi gorunuyodu sampuaninin icine yarim sise cam terabentin yarim sise argan yagi 8 ay bu sekilde kullanmis sonuc alnindan bile yeni sac cikti masallah
Her defasında ayrı bi rakam mı gösteriyor?günayyyddııınnn ...
sanırım baskülüm bozulduu .. iki defa çktım tam bir kilo farklı gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?