Ben sorun yaşamadım hiç öğle...her halde bi hassaslık var bileyinde....günaydın arkadaşlarrr.. yaaa benim sağ topuğum ne zaman 3 mil lesli yapsam ertesi gün akşamına doğru çok acıyor. aynı sorunu yaşayan var mı aranızda.
anlamadm neden yaa. bir hafta 2 mil yapcam sonra 3 mile geccem bakalım birde böyle deneyeyimm.Ben sorun yaşamadım hiç öğle...her halde bi hassaslık var bileyinde....
Olur tabiki kuzum.Allah şifa versin anaanneye...Bugun bir saat yirmi dakiks yurudum anneannem rahatszlanms oraya gidecegiz firsat bulursam rapor yzarim yzamazsam kusura bakma abla yarin yazarim olr mu_AYNURA_
Ağrı yoksa iyi lusicim.inşallah geçer şişliyi de...Günaydın arkadaşlar=)
Yüzüm şişti ağrı sızı yok ama şiş :/ rahatsız ediyor beni.
dün akşam söylemeyi unuttum spor yapamadım dişim yüzünden. bugunde yapamam
Aminn ablam Allah razi olsunOlur tabiki kuzum.Allah şifa versin anaanneye...
Bu hafta aktiflik baya düştü gibi bana da vallaneredesiniz kızlar siz anlamadım ben?naz sen neredesiz?gubsej sen?siz ki erkencilerdensiniz....
Her defasında ayrı bi rakam mı gösteriyor?[/QUOTE
Her defasında ayrı bi rakam mı gösteriyor?
bi çıktım 68.1 gösterdi sonra bi çıktım 67.5 gösterdi .. sonra 67.4 sonrasında hep 67,4 olarak dvam ettii
neredesiniz kızlar siz anlamadım ben?naz sen neredesiz?gubsej sen?siz ki erkencilerdensiniz....
Biraz gec gordum ama :)SelamlarSporumu yaptim, dusumu aldim. Ne yapiyor citir fistiklar bir bakayim dedim
Naz aman dikkat et hasta olma canim.
Ezgi iyi eglencelerDers isini ne yaptin canim sen?
Aynura o tarz havaya kapali diyoruzLeslie grubun hayirli olsun. Bol uyeli olur insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sansone-ile-walk-at-home-hep-birlikte.792924/leslie grubu nedirr ????
benm hiç haberiim yookk ??
Geçmişi okumazsan tabiki olmaz tubacım..leslie grubu nedirr ????
benm hiç haberiim yookk ??
Geçmişi okumazsan tabiki olmaz tubacım..
kıyamaamm kuzum portakal fln varsa evde hemen kalk yee bi nane limon yapıver canıımKizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyor nazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.
tesekkurler tatlim.canim hicbise yemek istemiyor zaten tad da alamiyorum sabah 1 muz yedim ilac icmek icin muz mu yedim saman mi bilmiyorum evet sicak biseler icmem lazim uhuuuuu halim yok kimsemde yok ki bi sicak corba yapsin ailesine yakin olanlar cok sanslisiniz kiymetini bilin valla.kıyamaamm kuzum portakal fln varsa evde hemen kalk yee bi nane limon yapıver canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?