Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın arkadaşlar=)
Yüzüm şişti ağrı sızı yok ama şiş :/ rahatsız ediyor beni.
dün akşam söylemeyi unuttum spor yapamadım dişim yüzünden. bugunde yapamam

Bugun bir saat yirmi dakiks yurudum anneannem rahatszlanms oraya gidecegiz firsat bulursam rapor yzarim yzamazsam kusura bakma abla yarin yazarim olr mu _AYNURA_

Biraz gec gordum ama :)
Cuma gunu halledicem

ya ordan da sordum ben 16 şubtta başlasam sizle olur mu ???
12 şubatta istanbula gidiyoruz nişan için hep alışveriş fln yapacagım otelde kalacagız falan gerceekten o ortamda yapmam imkansz ya

Geçmişi okumazsan tabiki olmaz tubacım..

ya ordan da sordum ben 16 şubtta başlasam sizle olur mu ???
12 şubatta istanbula gidiyoruz nişan için hep alışveriş fln yapacagım otelde kalacagız falan gerceekten o ortamda yapmam imkansz ya

ben çook istiyorum düzenli spor yapmayıı .. lütfeeeennnnn

Kizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyornazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.

kıyamaamm kuzum portakal fln varsa evde hemen kalk yee bi nane limon yapıver canıım

kıyamaamm kuzum portakal fln varsa evde hemen kalk yee bi nane limon yapıver canıım
tesekkurler tatlim.canim hicbise yemek istemiyor zaten tad da alamiyorum sabah 1 muz yedim ilac icmek icin muz mu yedim saman mi bilmiyorum evet sicak biseler icmem lazim uhuuuuu halim yok kimsemde yok ki bi sicak corba yapsin ailesine yakin olanlar cok sanslisiniz kiymetini bilin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…