Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahh ahh ben de ailemin yanından gurbete uçacam yakında ..

çok mu zor aileden uzakta evli olmak ??

Gecmiş olsunn

çok geçmiş olsunnn. bende her hasta olduğumda başımda eşim varken bile annecimm die ağlarımm. aileden uzak olmak çok zor. bol bol kivi yee c vitamini iyi gelirr canım.

Bugun bir saat yirmi dakiks yurudum anneannem rahatszlanms oraya gidecegiz firsat bulursam rapor yzarim yzamazsam kusura bakma abla yarin yazarim olr mu @Aynura88
gecmiş olsun canım inş önemli bişey değildir

Ağrı yoksa iyi lusicim.inşallah geçer şişliyi de...
çok şükür ağrı yok ama şi ve morardı. izin verdiler allah razı olsun evdeyim şimdi. sıcak yatağım dan yatıyorum
gecmıs olsun canım dınlen bol bol hazır ızın almısken .. zencefıl cayı cok ıyı gelır grıpte varsa evde yap tatlım ya da zencefılı balla karıstır bır kasık ye

evde izlicem tatlım el,m,n altında film çok ama secemedım

Cennet gibi
Resimdeki hayalet
Anestezi
Zatura
21
1408
127 saat
Bunlar biraz eski filmler ama çok güzel izlemediysen tavsiye ederim
saol tatlım hepsini izledim =) 21 in yeri bende ayrıdır tekrar izlemeyi düşünüyodum aklıma getirdin iyi oldu =) sen neye kırgın kızgınsın bakayım

ahh ahh ben de ailemin yanından gurbete uçacam yakında ..

çok mu zor aileden uzakta evli olmak ??
universite is vs hep kacmak istedim evden simdi de tam tersi her firsatta yanlarina gidiyorum cokk kotu degil tabiki esinle anlastigin surece ama ailesinin yaninda olanlar cok cok sansli

Sagol canim.
çok geçmiş olsunnn. bende her hasta olduğumda başımda eşim varken bile annecimm die ağlarımm. aileden uzak olmak çok zor. bol bol kivi yee c vitamini iyi gelirr canım.
Aynen oyle sefkat bekliyor insan.bu meret de ne yaparsan yap 1 hafta kesin surunduruyor evet kivi vardi yiyeyim bari sagolasin tatlimm.
himm toz olarak var zencefil onu bala katayim eneemm bal kilo olarak donmesin banasagol tatlim.

yok tatlım yapmaz merak etme ama toz zencefıl madem ıcıne lımonda sık bogaz ve gripin hızlı tedavisi hep bu şekilde fayda verdi bana inş sanada şifa olur=)

Hayata diyelimm hiç bişey istediğim gibi gitmiyo şimdi anlatması baya bi uzunsurer canim
ne zaman paylasmak istersen dinlerim.
ne azık ki hayat en iyi koşullarda bile ters yüzünü hatırlatabiliyor biraz umursamadan ilerlemeyi öğrenmek lazım . sorun ne bilmiyorum ama tüm yollar kapalı gözükse bile bizim görmeyi reddettiğimiz açık bir kapı daha muhakkak vardır bunu çıkarma aklından=)

universite is vs hep kacmak istedim evden simdi de tam tersi her firsatta yanlarina gidiyorum cokk kotu degil tabiki esinle anlastigin surece ama ailesinin yaninda olanlar cok cok sansli

bence de öyle şanslılaaar . ama mühim olan eş .. o iyi çıkarsa her şey hallolur ..

çok geçmiş olsun canım . ALLAH şifa versin . bol bol yat dinlen c vitamini tüketmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…