- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
tesekkurler tatlim.canim hicbise yemek istemiyor zaten tad da alamiyorum sabah 1 muz yedim ilac icmek icin muz mu yedim saman mi bilmiyorum evet sicak biseler icmem lazim uhuuuuu halim yok kimsemde yok ki bi sicak corba yapsin ailesine yakin olanlar cok sanslisiniz kiymetini bilin valla.
Gecmiş olsunnKizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyor nazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.
GNYDDN canmmGünaydın kızlar
çok geçmiş olsunnn. bende her hasta olduğumda başımda eşim varken bile annecimm die ağlarımm. aileden uzak olmak çok zor. bol bol kivi yee c vitamini iyi gelirr canım.tesekkurler tatlim.canim hicbise yemek istemiyor zaten tad da alamiyorum sabah 1 muz yedim ilac icmek icin muz mu yedim saman mi bilmiyorum evet sicak biseler icmem lazim uhuuuuu halim yok kimsemde yok ki bi sicak corba yapsin ailesine yakin olanlar cok sanslisiniz kiymetini bilin valla.
gecmiş olsun canım inş önemli bişey değildirBugun bir saat yirmi dakiks yurudum anneannem rahatszlanms oraya gidecegiz firsat bulursam rapor yzarim yzamazsam kusura bakma abla yarin yazarim olr mu @Aynura88
çok şükür ağrı yok ama şi ve morardı. izin verdiler allah razı olsun evdeyim şimdi. sıcak yatağım dan yatıyorumAğrı yoksa iyi lusicim.inşallah geçer şişliyi de...
gecmıs olsun canım dınlen bol bol hazır ızın almısken .. zencefıl cayı cok ıyı gelır grıpte varsa evde yap tatlım ya da zencefılı balla karıstır bır kasık yeKizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyor nazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.
gunaydınn=)Günaydın kızlar
Yerli yabancı hangisini seversin :)kızlar film önerisi olan var mı=)
Sinemaya mı gideceksin internetten mi izleyeceksinkızlar film önerisi olan var mı=)
yabancıSinemaya mı gideceksin internetten mi izleyeceksin
Cennet gibievde izlicem tatlım el,m,n altında film çok ama secemedım
saol tatlım hepsini izledim =) 21 in yeri bende ayrıdır tekrar izlemeyi düşünüyodum aklıma getirdin iyi oldu =) sen neye kırgın kızgınsın bakayımCennet gibi
Resimdeki hayalet
Anestezi
Zatura
21
1408
127 saat
Bunlar biraz eski filmler ama çok güzel izlemediysen tavsiye ederim
Hayata diyelimm hiç bişey istediğim gibi gitmiyo şimdi anlatması baya bi uzunsurer canimsaol tatlım hepsini izledim =) 21 in yeri bende ayrıdır tekrar izlemeyi düşünüyodum aklıma getirdin iyi oldu =) sen neye kırgın kızgınsın bakayım
universite is vs hep kacmak istedim evden simdi de tam tersi her firsatta yanlarina gidiyorum cokk kotu degil tabiki esinle anlastigin surece ama ailesinin yaninda olanlar cok cok sansliahh ahh ben de ailemin yanından gurbete uçacam yakında ..
çok mu zor aileden uzakta evli olmak ??
Sagol canim.Gecmiş olsunn
Aynen oyle sefkat bekliyor insan.bu meret de ne yaparsan yap 1 hafta kesin surunduruyor evet kivi vardi yiyeyim bari sagolasin tatlimm.çok geçmiş olsunnn. bende her hasta olduğumda başımda eşim varken bile annecimm die ağlarımm. aileden uzak olmak çok zor. bol bol kivi yee c vitamini iyi gelirr canım.
himm toz olarak var zencefil onu bala katayim eneemm bal kilo olarak donmesin banagecmiş olsun canım inş önemli bişey değildir
çok şükür ağrı yok ama şi ve morardı. izin verdiler allah razı olsun evdeyim şimdi. sıcak yatağım dan yatıyorum
gecmıs olsun canım dınlen bol bol hazır ızın almısken .. zencefıl cayı cok ıyı gelır grıpte varsa evde yap tatlım ya da zencefılı balla karıstır bır kasık ye
yok tatlım yapmaz merak etme ama toz zencefıl madem ıcıne lımonda sık bogaz ve gripin hızlı tedavisi hep bu şekilde fayda verdi bana inş sanada şifa olur=)universite is vs hep kacmak istedim evden simdi de tam tersi her firsatta yanlarina gidiyorum cokk kotu degil tabiki esinle anlastigin surece ama ailesinin yaninda olanlar cok cok sansli
Sagol canim.
Aynen oyle sefkat bekliyor insan.bu meret de ne yaparsan yap 1 hafta kesin surunduruyor evet kivi vardi yiyeyim bari sagolasin tatlimm.
himm toz olarak var zencefil onu bala katayim eneemm bal kilo olarak donmesin banasagol tatlim.
ne zaman paylasmak istersen dinlerim.Hayata diyelimm hiç bişey istediğim gibi gitmiyo şimdi anlatması baya bi uzunsurer canim
universite is vs hep kacmak istedim evden simdi de tam tersi her firsatta yanlarina gidiyorum cokk kotu degil tabiki esinle anlastigin surece ama ailesinin yaninda olanlar cok cok sansli
Kizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyor nazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?