- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
7. koğuştaki mucize filmini öneririm. eşimle ağlaya ağlaya izledik. birde dublaj değil de alt yazılı izlemenizi tavsiye ederimm.Cennet gibi
Resimdeki hayalet
Anestezi
Zatura
21
1408
127 saat
Bunlar biraz eski filmler ama çok güzel izlemediysen tavsiye ederim
bakayım o filme tatlım =) ben filmleri fransız ve ingilizce oldukları taktirde orjinal dilinde izliyorum degilse yine dublajı tercih etmem alt yazıyı secerım=) dublaj işi filmin kalitesini düşürüyor.7. koğuştaki mucize filmini öneririm. eşimle ağlaya ağlaya izledik. birde dublaj değil de alt yazılı izlemenizi tavsiye ederimm.
tamam canım. zaten rölçüm almıyoruz...sorun olmaz...ya ordan da sordum ben 16 şubtta başlasam sizle olur mu ???
12 şubatta istanbula gidiyoruz nişan için hep alışveriş fln yapacagım otelde kalacagız falan gerceekten o ortamda yapmam imkansz ya
ben çook istiyorum düzenli spor yapmayıı .. lütfeeeennnnn
canım beniiiim ne olmuş....nazara mı geldi benim güzel saçlı boylu poslu kuzum...inşallah tez zamanda dinlenirim...inana bana hastalandığında başında dır dır eden sana bakmak istemeyen bir kv olmasından sa ben yapayalnız hasta olmayı tercih ederim...tesekkurler tatlim.canim hicbise yemek istemiyor zaten tad da alamiyorum sabah 1 muz yedim ilac icmek icin muz mu yedim saman mi bilmiyorum evet sicak biseler icmem lazim uhuuuuu halim yok kimsemde yok ki bi sicak corba yapsin ailesine yakin olanlar cok sanslisiniz kiymetini bilin valla.
seen ne zaman evleniyorsun kızzzz?ahh ahh ben de ailemin yanından gurbete uçacam yakında ..
çok mu zor aileden uzakta evli olmak ??
ola bilir tabiki...iyi ya...kilo alma zamanlarında da yediyine içdiyine dikkat eder sağlıklı kilo alırsın....Herkese merhaba gencler kilo vermisim ama galiba hamilelikten cunku benim hamileligim 5 ayi igrenc geciyi 80 kiloydum 78 olmusum
ama filmi anlamadıktan sonra izlemenin ne anlamı var ki?ben mesela asla rusca bir kanal izleyemem ,çünki anlamıyorum,o yüzden izlmek istemiyorum...siz türklerin dublajı çok iyi oluyor.sen azerilerin dublajın görürsen bayılırsın sıkıntıdan sinirdenbakayım o filme tatlım =) ben filmleri fransız ve ingilizce oldukları taktirde orjinal dilinde izliyorum degilse yine dublajı tercih etmem alt yazıyı secerım=) dublaj işi filmin kalitesini düşürüyor.
leap year diye bi film izledim şimdi akılda kalıcı bi güzelliği yok ama anlık keyifli bir filmdi bugün bi kaç tane bu tatta izlerim heraldesonrada sevgilime sararım artık hha
seen ne zaman evleniyorsun kızzzz?
evet şimdi hatırladım...çok zor ya hem okullu hem evli...kv ile oturmayacaksın dimi canım?henüz 1 sınıfım :)
notlarm yüksek olursa vee bu yaz ankaraya geçiş yapabilirsem seneye bu zamanlar hem evli hem okullu olacagım :)
mezarına tüküreceğim de güzel bi filmdii. özellikle 1. sibakayım o filme tatlım =) ben filmleri fransız ve ingilizce oldukları taktirde orjinal dilinde izliyorum degilse yine dublajı tercih etmem alt yazıyı secerım=) dublaj işi filmin kalitesini düşürüyor.
leap year diye bi film izledim şimdi akılda kalıcı bi güzelliği yok ama anlık keyifli bir filmdi bugün bi kaç tane bu tatta izlerim heraldesonrada sevgilime sararım artık hha
aynuraa bence zor olan hem çalışan hem evli hemde anne olmakk. allah tüm kadınlara kuvvvet versin :)evet şimdi hatırladım...çok zor ya hem okullu hem evli...kv ile oturmayacaksın dimi canım?
bence en kötüsü ne biliyormusun gülrum?çalışmadan evde oturmak,tatlı bi çocuğunun olması fakat benim ki gibi kv ile yaşamak,çünki içinde huzur yoktur...fiziken yorulmak ne ki?hani beynin kalbin yorgun olması çok daha kötü...aynuraa bence zor olan hem çalışan hem evli hemde anne olmakk. allah tüm kadınlara kuvvvet versin :)
ayy evett çok haklısın aynuramm. evde oturmakda zor ben 26 yaşındayım ve 16 yaşımdan beri okul tatillerinde falan hep çalıştım. hemde tekstillerde fabrikalarda en sonunda allaha şükür memur oldum. masa başı işim var ama kafam şişiyor bütün gün. ama tabii ki evde olmak hele ki kaynanamla oturmak asla istemem. kaynanam kötü birisi değil hatta hiç yerinde durmaz herşeyi yapar temizlik yemek falan. tabi benden de bekler bende yaparımm. ama çok konuşuyor :) aynı evde kalınca kim bilir nasıl olcakk. allah kaynanası ile kalanların da yardımcısı olsunn. çok zor valla. ne kadar iyi olursa olsun ev üstüne ev olmaz bencee.bence en kötüsü ne biliyormusun gülrum?çalışmadan evde oturmak,tatlı bi çocuğunun olması fakat benim ki gibi kv ile yaşamak,çünki içinde huzur yoktur...fiziken yorulmak ne ki?hani beynin kalbin yorgun olması çok daha kötü...
amin insallah canimyok tatlım yapmaz merak etme ama toz zencefıl madem ıcıne lımonda sık bogaz ve gripin hızlı tedavisi hep bu şekilde fayda verdi bana inş sanada şifa olur=)
aynen tatlim Allaha sukur o konuda skntim yok Allah razi olsun esimden.bence de öyle şanslılaaar . ama mühim olan eş .. o iyi çıkarsa her şey hallolur ..
tesekkurler tatlim bi an once atlatayim bi heves spora baslamistim yarida kaldi.çok geçmiş olsun canım . ALLAH şifa versin . bol bol yat dinlen c vitamini tüketmeye çalış
saol tatlimmm.Gubsej cim cok cok gecmis olsun canm
sagolasin aynura bilmiom ki kendi kendime nazar ettim yarin is var ayaklanmam lazimmm.ya aslinda kayinvalideler de insan ama kimisi unutuyor insan oldugunu.benimki uzakta gayet iyiyiz bebisimler felan ilk baslarda samimiyetine pek inanmiyordum ama gecenlerde benim bi skintimda ben agliyorken geldi gozyasimi sildi kendide agladi sasirdim ve inandim artik sevgisine.ayni evde olsak illaki bizde kapisiriz insan kocasina cocuguna zor tahammul ediyor Allah yardimcin olsun aynura.yok mu ayri yasama ihtimalin??tamam canım. zaten rölçüm almıyoruz...sorun olmaz...
canım beniiiim ne olmuş....nazara mı geldi benim güzel saçlı boylu poslu kuzum...inşallah tez zamanda dinlenirim...inana bana hastalandığında başında dır dır eden sana bakmak istemeyen bir kv olmasından sa ben yapayalnız hasta olmayı tercih ederim...
seen ne zaman evleniyorsun kızzzz?
ola bilir tabiki...iyi ya...kilo alma zamanlarında da yediyine içdiyine dikkat eder sağlıklı kilo alırsın....
ama filmi anlamadıktan sonra izlemenin ne anlamı var ki?ben mesela asla rusca bir kanal izleyemem ,çünki anlamıyorum,o yüzden izlmek istemiyorum...siz türklerin dublajı çok iyi oluyor.sen azerilerin dublajın görürsen bayılırsın sıkıntıdan sinirden...
Selamlar canlar
Esma gecmis olsun canim. Korktum senin mesaji okurken. Evde yabanci birini dusunmek bile kalp atisimi hizlandirdi. Guvenlik onlemlerini arttirin canim.
Funda gecmis olsun guzelim.
Elif 2 kg mi verdin birkac gunde. Beslenmene dikkat et canim. Kuzularin icin
Sevgililer gunu de yaklasiyor. Ne yapacaksiniz, var mi planlar?
Tesekkurler arzu:)Selamlar canlar
Esma gecmis olsun canim. Korktum senin mesaji okurken. Evde yabanci birini dusunmek bile kalp atisimi hizlandirdi. Guvenlik onlemlerini arttirin canim.
Funda gecmis olsun guzelim.
Elif 2 kg mi verdin birkac gunde. Beslenmene dikkat et canim. Kuzularin icin
valla koca kisisine afilli romantik biseyler yapayim diyorum da hic beceremem be yaa.bizde o romantik ben odunSevgililer gunu de yaklasiyor. Ne yapacaksiniz, var mi planlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?