- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Hoşgeldin arzucuğum nasılsın nasıl gidiyor
bizde bişey yok malesef . eşim iyidir hoştur ama pek sevmez böyle günleri :)
Tesekkurler arzu:)
valla koca kisisine afilli romantik biseyler yapayim diyorum da hic beceremem be yaa.bizde o romantik ben odun
Cok iyiyim guzelim. Ayni duzenim devam ediyor. Ders programi da belli oldu. Persembe cuma da bosum. Hayatimin erkegi ile oynuyoruz tum bos vaktimizde
Sen nasilsin?
insallah bende en sevdigi yemekleri yapayim bari hehehehe odunluga bak iki de mum koyarim ya mercimek koftesinin yanina:)Seni guzel bir gece bekliyor o zaman
Nasil, istirahat iyi geldi mi? Cabucak toparlanirsin insallah.
MAŞALLAH canım bol bol zaman geçir hayatının erkeğiyle bizde akşamları 1 kaç saatçik bide haftasonu bol bol zaman geçiriyoruz oğlumla . bende iyiyim canım bu aralar sporu çok boşladım bugün tam gaz devam etmem lazım tekrardan .
insallah bende en sevdigi yemekleri yapayim bari hehehehe odunluga bak iki de mum koyarim ya mercimek koftesinin yanina:)
daha iyiyim habire sicak biseyler iciyorum ilaclarda iyi geldi tam dusmeden kullanmam iyi oldu.
azeri dublajına azeri knalındadenk gelmiştim çok gülmüştüm gerçektentamam canım. zaten rölçüm almıyoruz...sorun olmaz...
canım beniiiim ne olmuş....nazara mı geldi benim güzel saçlı boylu poslu kuzum...inşallah tez zamanda dinlenirim...inana bana hastalandığında başında dır dır eden sana bakmak istemeyen bir kv olmasından sa ben yapayalnız hasta olmayı tercih ederim...
seen ne zaman evleniyorsun kızzzz?
ola bilir tabiki...iyi ya...kilo alma zamanlarında da yediyine içdiyine dikkat eder sağlıklı kilo alırsın....
ama filmi anlamadıktan sonra izlemenin ne anlamı var ki?ben mesela asla rusca bir kanal izleyemem ,çünki anlamıyorum,o yüzden izlmek istemiyorum...siz türklerin dublajı çok iyi oluyor.sen azerilerin dublajın görürsen bayılırsın sıkıntıdan sinirden...
hemen bunada bakıyorum canım saol=) bende eskiden çok izlerdim ama artık izleyemiyorum. erkek arkadaşımda çok sevmeyo bende bırakmısım fark etmeden izlemeyimezarına tüküreceğim de güzel bi filmdii. özellikle 1. si
ghajini bu filmden de çok etkilendimm 2 hafta önce izlemiştik biraz uzun ama çok güzell.
bende sürekli nette film araştırırım hafta sonu eşimle izleriz.
evet şimdi hatırladım...çok zor ya hem okullu hem evli...kv ile oturmayacaksın dimi canım?
Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)mezarına tüküreceğim de güzel bi filmdii. özellikle 1. si
ghajini bu filmden de çok etkilendimm 2 hafta önce izlemiştik biraz uzun ama çok güzell.
bende sürekli nette film araştırırım hafta sonu eşimle izleriz.
Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)
:) fıstığımm 2.sini izledin mi o da güzeldi. ama ilkinden daha çok etkilendim benn. miğdem kalkmıştı resmen.Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)
saolasın tatlım iyiyim çok şükür şişlik var ama ağrı sızı yok böyle şişliğe razıyım . Evde olmak ne güzel yarında izinli olabilsem keske :/Aynura nin nasil konustugunu ben de merak ediyorum lucia
Gecmis olsun bu arada. Alinti yapmayinca unutmusum. Nasil oldun canim?
hadi ya hiç doğru zaman değil o filmi izlemek benim için o zaman =)Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)
saolasın tatlım iyiyim çok şükür şişlik var ama ağrı sızı yok böyle şişliğe razıyım . Evde olmak ne güzel yarında izinli olabilsem keske :/
hadi ya hiç doğru zaman değil o filmi izlemek benim için o zaman =)
Erkek arkadaşıma "sevgililer günü yaklaşıyor" dedim farklı günlerde iki defa... ikisinde de konuyu değiştirdi. Bu tarz günlerden pek haz etmiyor. :)Sevgililer gunu de yaklasiyor. Ne yapacaksiniz, var mi planlar?
pek mümkün değil gibi ama yüzümün şişliği yarın acımalarına sebep olur belki bana=) bakalımAlabiliyorsan haftasonu ile birlestir canim. Hem dinlenir hem iyilesirsin.
Erkek arkadaşıma "sevgililer günü yaklaşıyor" dedim farklı günlerde iki defa... ikisinde de konuyu değiştirdi. Bu tarz günlerden pek haz etmiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?