Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok iyiyim guzelim. Ayni duzenim devam ediyor. Ders programi da belli oldu. Persembe cuma da bosum. Hayatimin erkegi ile oynuyoruz tum bos vaktimizde

Sen nasilsin?

MAŞALLAH canım bol bol zaman geçir hayatının erkeğiyle bizde akşamları 1 kaç saatçik bide haftasonu bol bol zaman geçiriyoruz oğlumla . bende iyiyim canım bu aralar sporu çok boşladım bugün tam gaz devam etmem lazım tekrardan .

Seni guzel bir gece bekliyor o zaman

Nasil, istirahat iyi geldi mi? Cabucak toparlanirsin insallah.
insallah bende en sevdigi yemekleri yapayim bari hehehehe odunluga bak iki de mum koyarim ya mercimek koftesinin yanina:)
daha iyiyim habire sicak biseyler iciyorum ilaclarda iyi geldi tam dusmeden kullanmam iyi oldu.

Sporun en sevdigim tarafi nankor olmayisi Naz. Ara da versen bazi sebeplerle kisa surede daha onceki emeklerinin karsiligini veriyor.

insallah bende en sevdigi yemekleri yapayim bari hehehehe odunluga bak iki de mum koyarim ya mercimek koftesinin yanina:)
daha iyiyim habire sicak biseyler iciyorum ilaclarda iyi geldi tam dusmeden kullanmam iyi oldu.

Onu dusunmen yeter tatlim

Aman dikkat et. Bir sicak bir soguk, tam hastalik havasi. Is yerinde de hastalari odandan uzak tut

azeri dublajına azeri knalındadenk gelmiştim çok gülmüştüm gerçekten
ingilizcem ve fransızcam film izlememe yetecek kadar iyi o yüzden izlerken orjinal tercih ediyorum AYnurcum.
türkiyede mi yaşıyosun memeleketinde mi? türkçen yazımda çok düzgün bi azari tanıdığım var yazımını bilemem ama konuşurken baya farklı oluyor gerçi benim çok hoşuma gidiyor=)

hemen bunada bakıyorum canım saol=) bende eskiden çok izlerdim ama artık izleyemiyorum. erkek arkadaşımda çok sevmeyo bende bırakmısım fark etmeden izlemeyi

Aynura nin nasil konustugunu ben de merak ediyorum lucia

Gecmis olsun bu arada. Alinti yapmayinca unutmusum. Nasil oldun canim?

evet şimdi hatırladım...çok zor ya hem okullu hem evli...kv ile oturmayacaksın dimi canım?

kesinlkle istemiyorumm :)
sevdicegm de istemiyor ..
haftada bir iki defa ugrarz yeter diyor

eger geciş yaparsam okula yakın ev tutacaz inş ... daha rahat edeyim diye

Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)

Mezarina tukurecegim kadinlik icgudulerimi ortaya cikaran, erkeklerden nefret etmemi tekrar saglayan bi filmdir :)
:) fıstığımm 2.sini izledin mi o da güzeldi. ama ilkinden daha çok etkilendim benn. miğdem kalkmıştı resmen.

menümü paylaşayım nasıl olsa akşam yemeğimi yedimm :)

sabah : klasik karatay kahvaltısı + birack kepekli köy yufkası

öğlen : ablam çok istedi tava böreği yaptm küçücük bir dilim yedim çay içtim şekersiz türk kahvesi içtim

akşam : ton balıklı salata

su : 1 litre galiba henüz

spor yapmadım ama akşama yaparım inş ..

Tuba aceleniz ne gulum. Tadini cikartin biraz. Sorumluluklar artinca ozel&basbasa zamanlar azaliyor

Aynura nin nasil konustugunu ben de merak ediyorum lucia

Gecmis olsun bu arada. Alinti yapmayinca unutmusum. Nasil oldun canim?
saolasın tatlım iyiyim çok şükür şişlik var ama ağrı sızı yok böyle şişliğe razıyım . Evde olmak ne güzel yarında izinli olabilsem keske :/
hadi ya hiç doğru zaman değil o filmi izlemek benim için o zaman =)

Alabiliyorsan haftasonu ile birlestir canim. Hem dinlenir hem iyilesirsin.

Erkek arkadaşıma "sevgililer günü yaklaşıyor" dedim farklı günlerde iki defa... ikisinde de konuyu değiştirdi. Bu tarz günlerden pek haz etmiyor. :)

Tecrube ettigim kadariyla erkegin hoslanip hoslanmamasi neticeyi pek degistirmiyor. Kadin ne istiyorsa/nasil istiyorsa o gun o sekilde geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…