Pisman olmazsin tubamaa ben de izleyeyim bi :)
2.sni de izledim ama 1.si daha etkiliydi tabii..:) fıstığımm 2.sini izledin mi o da güzeldi. ama ilkinden daha çok etkilendim benn. miğdem kalkmıştı resmen.
Vallahi sen bilirsin canm :)saolasın tatlım iyiyim çok şükür şişlik var ama ağrı sızı yok böyle şişliğe razıyım . Evde olmak ne güzel yarında izinli olabilsem keske :/
hadi ya hiç doğru zaman değil o filmi izlemek benim için o zaman =)
Evet, kesinlikle çok doğru :)Tecrube ettigim kadariyla erkegin hoslanip hoslanmamasi neticeyi pek degistirmiyor. Kadin ne istiyorsa/nasil istiyorsa o gun o sekilde geciyor
ben yeni geldim katılabiliyor muyum ?
Bende kiz kiza cikicam o geceBen esimle vakit buldukca basbasa ozel zaman geciriyorum. Sevgililer gunu diye yilda 1 kez birbirimizi hatirlayip hediyelesmiyoruz. Ama bu tarz ozel gunlerin havasina, vitrinleri kirmizi gormeye ve sadece kendilerine ozelmiscesine herkesin askini ayni heyecanla yasamasina bayiliyorum
Aynuram ben bu ara jilliani yapamiyorum cunku kaplicaya geldimburda yapmam imkansiz :)
Nedensiz bi agri var kasiklarimda regl de olmam imkansiz su an, kaplicanin havasindan suyundan mi acaba..
Bende kiz kiza cikicam o gece
Yok honeyim evde olandan giyicem :)Sen yarisma icin alisveris yaptin mi canim?
aaa hayır yazmadım ilk buraya yazdım ne yazmam gerekiyorHos geldin canim. Katilmak isteyenler topigine yazdin mi, ilk bu gruba mi yaziyorsun?
Kiz daha 16gunu var..Sicak sudan reglin erken gelebilir canim.
aaa hayır yazmadım ilk buraya yazdım ne yazmam gerekiyor
Yok honeyim evde olandan giyicem :)
Millan kazandi 3 numara sapkali olan :)Digerini kim kazanmisti takip edemedim. Hulya ablaya vermistim ben
12-16 gunlerde yumurtlama gerceklesiyor. Ondan agrin vardir belki.
Ezgicim ben kendimi bildim bileli kız kıza takılıyorum :))) hiç mi olmaz yaaa bilemedim kısmet midir kısmetsizlik midir çözemedim :))))Bende kiz kiza cikicam o gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?