Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende hep o ökuze vercegm hediyenin heycaniyla uyuyamazdim
Simdi ise gidicem kizlara kafayi bulucaz sabah kadar
Ohhhhhhh

Bu arada lazeri yapan hastanedeki çalışanla görüştüm utanmasa senin yüzünden oldu dicek yanıkları her gün yanık kremi kullanıyorum ve hayatımda ilk kez belkide yanığın morardığını gördüm :)))

Ee ne dedi nasil savundu kendilerini?

Ee ne dedi nasil savundu kendilerini?
Cihaz yeni bakımdan geldi ve dozu biraz fazlaydı dedi. Sonrada demez mi birde sizin ten renginiz koyu biraz ondan. En sonunda kusura bakma tenimin koyuluğundan ötürü dicektim :)))
Ama orda çalışan iki bayan var en son bu yakan kadının daha öncede üzerimd3 vukuatları var yanıklar konusunda :) bence bunda bi sorun var. Diğer bayan yaparken cihazın dokunuşunu hissetmiyorum dokundurmuyo ama bu yapanda hep dokunduğunu hissediyorum hatta bildiğin dumanlar çıkıyordu yandığımı anladım direk mangal ateşi gibi :))))

Kuzum bile bile yakiyolar ya

Menum
sabah peynir 1 tatli kasigi bal 1 dlm ekmek
Ogle davetevgittim 1 elmeli kurabiye 1 tanede tarcinli kucuk kurabiye yedim
Aksam et sogus azcik khaslanmis karnibahar yogurt 2yk bulgur pilavi
Gun icinde 1 greyfurt yarim nar yedim
Spor 50dk leslie

Menum
sabah peynir 1 tatli kasigi bal 1 dlm ekmek
Ogle davetevgittim 1 elmeli kurabiye 1 tanede tarcinli kucuk kurabiye yedim
Aksam et sogus azcik khaslanmis karnibahar yogurt 2yk bulgur pilavi
Gun icinde 1 greyfurt yarim nar yedim
Spor 50dk leslie
O kurabiyeler de ne öğle.?

kızlaaar iyi akşamlar pazartesiden beri yokum çok çok özür dilerim haber veremedim acilen şehir dışına çıkmak zorunda kaldım

Sefil gibi 2 gündür yollardayım benim aptallığım şehir dışına çıkılacağını unutmuşum şirkete gidince öğrendim apar topar eve gelip 2 parça kıyafet alıp çıktım internete girecek bir yer de bulamadım rahatsız oldum haber veremediğim için ama yazabileceğim bir yer yoktu

Kuzum bile bile yakiyolar ya
Valla bende öyle düşünmeye başladım artık ama kendi zararlarına yani böyle devam ederse ben burda yaptırmaya devam etmem artık. Canımı yolda bulmadım yaa :))) İkidir koltuk altımı yaktı bir kerede dudak kenarımı yakmıştı.

Sen gitmede yeterki canım aksilikler olabilir illaki. Bak ne güzel girer girmezde yazmışsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…