Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız selam yazmış kaçmışsınnn.
Aynuram yaa geçen gün söyledin ya sezar salata için. O andan beri düşünüorum var ya dışarda kahvaltı harici yemek istemiyorum artık vicdan azabı çekiyorum resmen sen söylediğinden beri. Ya mayonez varsa ya anlamadıysam falan diye.

Baska bir yere git perim .
Birde kendin evde lezer yapacagin makineler cikti ,ben kizlar icin onlardan almayi dusunuyorum ..

kızlaaar iyi akşamlar pazartesiden beri yokum çok çok özür dilerim haber veremedim acilen şehir dışına çıkmak zorunda kaldım
ben sandım ki bıraktın bizi,neyse ki buradasın...inşallah telafi edersin yokluğunu kuzum....
İyi aksamlar kizlar..

Misafirlerimi yeni ugurladim ( nasil alisicaz bilmem yokluklarina
ben o akraba topluluğuna bayılıyorummmmm...çok seviyorum akrabalarımı,kuzenlerimi,onlarla birlikde olmayı....
Aynuram nasilsin fistik ?
iyim ablam...sen nasılsın?yedin de yedin mi tatilde?

yok canım bilerek yaktklarını sanmıyorum...tesadüfen olmuşdur...

yok canım ya bırakmadımm çok sevdim sizi hem zayıflamayı gerçekten çok istiyorum evet telafi edeceğimm inşallah gerçekten tekrar kusura bakmayın

Ama hep aynı kişi yaptı böyle aynuram. Bende sanmıyorum ama şaşırtıcı gerçekten. Sana yemin ederim fotoğrafını atsam şok olursan inanılmaz bir morluk var parça parça.

İlahi aynuram kiz hersey diyetmi :))) sadece yedim diyelim . Oyle yedimde yedim diyemem :)))

Sen ne yaptin 5 li rakamlara yerlestinmi iyce ?

yaa lazer mi ? çok geçmiş olsunn hasta hakları diye bir şey var sizi şikayet edeceğim falan deseydin keşke
insanların işlerini dürüstlükle yapmamaları çok acı gerçekten ..

İlahi aynuram kiz hersey diyetmi :))) sadece yedim diyelim . Oyle yedimde yedim diyemem :)))

Sen ne yaptin 5 li rakamlara yerlestinmi iyce ?
yok ya şu an reglim ve 60kiloydum sabah tam...ama sağlıklı beslenmeye ve spora devammm...olucam ya kafama koydum 58olucam...sadece önümüzdeki hafta annemlerdeyim yine

yok ya şu an reglim ve 60kiloydum sabah tam...ama sağlıklı beslenmeye ve spora devammm...olucam ya kafama koydum 58olucam...sadece önümüzdeki hafta annemlerdeyim yine
Karataymi yaptin bu 2 hafta, 5 li rakamlara indinmi hiç?
Olucaksin tabiki aynuram

menümm
kahvaltı 8:00
1 yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
1 kutu süt
öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
2 fırında tavuk but
salata
1 yk pirinç pilavı
14:00
1 bardak yeşil çay
16:00
2 çeri domates
1avuç ceviz ve badem
akşam 19:00
fırında balık ve domates
1.5 lt su içtim birazdan spor yapcam 2.5a tamamlarım

Kizlar zayifladiktan sonra birdaha foruma girmiycem o yuzden iyice szm etmem bir an once bu kilolardan kurtulmam gerek
niyeki canım ne oldu?o kadar mı bıktın bizden kız?
Karataymi yaptin bu 2 hafta, 5 li rakamlara indinmi hiç?
Olucaksin tabiki aynuram
tama karatay deyil ama sağlıklı besleniyorum,son kez sana söğlediyimdi 59.9olmuşdum...daha bi güzel inmediki 60dan rahatlayayım....

tamam kuzu,düzelince gel hemen özledik vallaha...menün iyi,simiti 2dilim ekmek sayarsak,sonra da ekmek yemediyini düşünürsek dengelemişsin ne güzel...

neden girmeyeceksin ki canım ?
Buraya giren arkadaslarla o kadar farkli dunyalara sahibizki her okudugum sey beni hayrette birakiyor uzuntuye sevk ediyor dini konular yasak bil uygula ama konusma yani 54 farzdan biri olan emri bil maruf nehyi anil munkeri terket isteniyor-gelecek neslin mimarlari olan hanimlar cennet hatunlari sadece dunya zevklerine talip bunu yakinen gormek canimi acitiyor,kusuruma bakmayin nolur hepinizi seviyorum buda benim zayifligim diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…