- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aynuram yaa geçen gün söyledin ya sezar salata için. O andan beri düşünüorum var ya dışarda kahvaltı harici yemek istemiyorum artık vicdan azabı çekiyorum resmen sen söylediğinden beri. Ya mayonez varsa ya anlamadıysam falan diye.Kız selam yazmış kaçmışsınnn.
bilmiyorum ya hiç unutmazdım böyle şeyleri ilk defa başıma geldi böyle bir olay ... özür dilerim gerçekten eve şimdi geldim hemen bilgisayarı açtımSen gitmede yeterki canım aksilikler olabilir illaki. Bak ne güzel girer girmezde yazmışsın hemen
Icki haramdir canim kusuruma bakma ama ben bu konularda hassasim uyarmadan asla gecemem arkadaslarini kola icmeye sen ikna et edilgen degil etken ol ahireti dusunGenclik iste :)
Normalde dayanamam alkole ama arkadaslar israr etti:)
Hem daha var 14 subata :)
Baska bir yere git perim .Valla bende öyle düşünmeye başladım artık ama kendi zararlarına yani böyle devam ederse ben burda yaptırmaya devam etmem artık. Canımı yolda bulmadım yaa :))) İkidir koltuk altımı yaktı bir kerede dudak kenarımı yakmıştı.
ben sandım ki bıraktın bizi,neyse ki buradasın...inşallah telafi edersin yokluğunu kuzum....kızlaaar iyi akşamlar pazartesiden beri yokum çok çok özür dilerim haber veremedim acilen şehir dışına çıkmak zorunda kaldım
ben o akraba topluluğuna bayılıyorummmmm...çok seviyorum akrabalarımı,kuzenlerimi,onlarla birlikde olmayı....İyi aksamlar kizlar..
Misafirlerimi yeni ugurladim( nasil alisicaz bilmem yokluklarina
iyim ablam...sen nasılsın?yedin de yedin mi tatilde?Aynuram nasilsin fistik ?
Valla bende öyle düşünmeye başladım artık ama kendi zararlarına yani böyle devam ederse ben burda yaptırmaya devam etmem artık. Canımı yolda bulmadım yaa :))) İkidir koltuk altımı yaktı bir kerede dudak kenarımı yakmıştı.
ben sandım ki bıraktın bizi,neyse ki buradasın...inşallah telafi edersin yokluğunu kuzum....
ben o akraba topluluğuna bayılıyorummmmm...çok seviyorum akrabalarımı,kuzenlerimi,onlarla birlikde olmayı....
iyim ablam...sen nasılsın?yedin de yedin mi tatilde?
yok canım bilerek yaktklarını sanmıyorum...tesadüfen olmuşdur...
Ama hep aynı kişi yaptı böyle aynuram. Bende sanmıyorum ama şaşırtıcı gerçekten. Sana yemin ederim fotoğrafını atsam şok olursan inanılmaz bir morluk var parça parça.ben sandım ki bıraktın bizi,neyse ki buradasın...inşallah telafi edersin yokluğunu kuzum....
ben o akraba topluluğuna bayılıyorummmmm...çok seviyorum akrabalarımı,kuzenlerimi,onlarla birlikde olmayı....
iyim ablam...sen nasılsın?yedin de yedin mi tatilde?
yok yok atma ben dayanamam öğle görüntülere,içim gider hemen...Ama hep aynı kişi yaptı böyle aynuram. Bende sanmıyorum ama şaşırtıcı gerçekten. Sana yemin ederim fotoğrafını atsam şok olursan inanılmaz bir morluk var parça parça.
İlahi aynuram kiz hersey diyetmi :))) sadece yedim diyelim . Oyle yedimde yedim diyemem :)))ben sandım ki bıraktın bizi,neyse ki buradasın...inşallah telafi edersin yokluğunu kuzum....
iyim ablam...sen nasılsın?yedin
de yedin mi tatilde?
yaa lazer mi ? çok geçmiş olsunn hasta hakları diye bir şey var sizi şikayet edeceğim falan deseydin keşkeValla bende öyle düşünmeye başladım artık ama kendi zararlarına yani böyle devam ederse ben burda yaptırmaya devam etmem artık. Canımı yolda bulmadım yaa :))) İkidir koltuk altımı yaktı bir kerede dudak kenarımı yakmıştı.
yok ya şu an reglim ve 60kiloydum sabah tam...ama sağlıklı beslenmeye ve spora devammm...olucam ya kafama koydum 58olucam...sadece önümüzdeki hafta annemlerdeyim yineİlahi aynuram kiz hersey diyetmi :))) sadece yedim diyelim . Oyle yedimde yedim diyemem :)))
Sen ne yaptin 5 li rakamlara yerlestinmi iyce ?
neden girmeyeceksin ki canım ?Kizlar zayifladiktan sonra birdaha foruma girmiycem o yuzden iyice szm etmem bir an once bu kilolardan kurtulmam gerek
Karataymi yaptin bu 2 hafta, 5 li rakamlara indinmi hiç?yok ya şu an reglim ve 60kiloydum sabah tam...ama sağlıklı beslenmeye ve spora devammm...olucam ya kafama koydum 58olucam...sadece önümüzdeki hafta annemlerdeyim yine
evdekilerde etkili midir acep yaBaska bir yere git perim .
Birde kendin evde lezer yapacagin makineler cikti ,ben kizlar icin onlardan almayi dusunuyorum ..
niyeki canım ne oldu?o kadar mı bıktın bizden kız?Kizlar zayifladiktan sonra birdaha foruma girmiycem o yuzden iyice szm etmem bir an once bu kilolardan kurtulmam gerek
tama karatay deyil ama sağlıklı besleniyorum,son kez sana söğlediyimdi 59.9olmuşdum...daha bi güzel inmediki 60dan rahatlayayım....Karataymi yaptin bu 2 hafta, 5 li rakamlara indinmi hiç?
Olucaksin tabiki aynuram
Menum
kahvalti
yarim simit
salatalık
domates
Az peynir
cay sekersiz
öğlen
tarhana corbasi 2 adet kofte
aksam
karnibahar hasladim yogurtla yedim
suyumuda bol.bol ictm
kizlar internet cok az cekiyor oyuzden giremiyorum ama ttneti aradik düzeleceğini söyledi opuyorum sizi
Buraya giren arkadaslarla o kadar farkli dunyalara sahibizki her okudugum sey beni hayrette birakiyor uzuntuye sevk ediyor dini konular yasak bil uygula ama konusma yani 54 farzdan biri olan emri bil maruf nehyi anil munkeri terket isteniyor-gelecek neslin mimarlari olan hanimlar cennet hatunlari sadece dunya zevklerine talip bunu yakinen gormek canimi acitiyor,kusuruma bakmayin nolur hepinizi seviyorum buda benim zayifligim diyelimneden girmeyeceksin ki canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?