Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay maaaşallah ne dolu dolu bir menün var,ama neyseki sağlıklı ve sen böğle kilo veriyorsun...suyunu artırırp da sporunu da yaptın mı superrr...

menümü nasıl yazcam bilmiyorum
yüzümün şişliğinden dolayı gün içerisinde 1 kase çorbayı bitiremedim
1 kasede yoğurdu yemişimdir . ama sabah öğle akşam diye yazamıyorum çünkü acıktıkca bi kaşık attım ağzıma yogurttan.
ve 1 bardak portakal suyu içtim.
1 bardak portakal suyu daha içerim yatana kadar ya da süt bilemiyorum.
Bu gün suyumuda ölçmedim baya bi azdı. ve sporum yok.
yarın düzene girerim inş.
Kalori azdı yok sayılcak kadar ama harekette sıfırdı

Cok sagol kaptanimmm ara ara cekiyor bende o sekil yaziyorum bende sizi özledim yarina duzelmesse telefona internet yaptrcam artik

sporumu da yaptm
1saat yurudum
500 kere ip atladim
ev temizledimm yoruldum valla

sizi öpüyorum canlar yarin görüşürüz

canım uyuyana kadar da süt iç meyve suyu iyi deyil akşam akşam...evet çok az yemişsin.inşallah telafi edersin...

ama herkes farklı bir birey canım senin yaptığın birine birinin yaptığı şey de sana yanlış gelebilir
ben bir kere bdv ye girdim hoş olmayan şeyler gördüm bir daha girmedim ondan sonra görmezden gelebilirsin
sonuçta herkesin kendi hayatı yargılamak hoş olmaz öyle düşünme sen de kendince insanları uyarmak isteyebilirsin belki ama herkes bir yetişkin birey burada

Evet öyle oluyor . Ben de şaşırıyorm bazen . :) insandan insana ne cok fark oluyor ya hu diye . Ama az da olsa bura sayesinde uyarma imkanımız oluyor hiç tanımadığımiz insanları . Bu da güzel bişey . Ek olarak da bu sorunun olması çok çok normal gülüm farklı farklı bir sürü dünya tek ortak nokta ise fazla kilolar :)

evdekilerde etkili midir acep ya
Phlips marka olan 2 senedir piyasadaymis , iyi geri donusler olmus , hatta tanitim yapan kiz magzadaki calisanlar olarak biyiklarimiza 3 kere uyguladik bitti bir daha cikmadi dedi . Son cikan adini simdi getiremedigim markada daha yeni piyasada tam bilmiyorum etkisini ..

ay maaaşallah ne dolu dolu bir menün var,ama neyseki sağlıklı ve sen böğle kilo veriyorsun...suyunu artırırp da sporunu da yaptın mı superrr...
aç kalınca bayılıyorum kız ben hatta bi keresinde ameliyatta hastanın üstüne düştüm o yüzden korkuyorum bol bol yiyorum

canım uyuyana kadar da süt iç meyve suyu iyi deyil akşam akşam...evet çok az yemişsin.inşallah telafi edersin...
doğru söylüyorsun aynura ama halsiz hissediyorum kendimi regl dolayısıyla yarın iş yerinde huysuz olmak istemediğimden c vitamini iyi olur demiştim ama yarın sabah içerim daha iyi olur iyi ki uyardın=)

yüzüne ne oldu ki canım niye şişti?

bende bakayım bi o zaman
lazeri çok düşünüyordum ama bikini bölgesinde çekinirim diye hep erteliyordum dediğin gibiyse harika olur=)

Zayiflik ? Ben buna farkinda olma kendi icin istedigini musluman kardesi icinde istemek cabasi olarak gorurum sosyalim

Evet dunyalar cok farkli ama ayni rabbin kullariyiz , ben kabuguna cekilmek yerine bildigini uygun dille soylemekden yanayim , sahsim adina memnunum . Allah razi olsun ..

bende yazayım menümü 2 gündür hiç dikkat edemedim spor da yoktu sadece koşuşturdum belki o işe yaramıştır
sabah:1 yumurta,beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
ara:1 bardak nescafe
öğle:1 porsiyon tavuk şiş(pideyle yoldan aldık pidesini yemedim), 1 kutu ayran
akşam:1 dilim börek, 1 kase yoğurtlu kabak salatası (annemin misafiri varmış bana uygun bir tek bu vardı yoldan gelince yemek yapamadım)

su:1.5 litre

canım diş çektirdim ama dişim apseliymiş bunu çekimden önce fark etmemişler. kızgınım neyse sanırım o yuzden sağ tarafa gitti tüm suratım=)
nasıl çektiler ki film almadılar mı apseli dişler uyuşmaz ki çok acıdı mı
çok çok geçmiş olsun ne zaman çekildi dişin hemen soğuk bişeyler koysan iyi olurdu ilaç falan alıyor musun

ben de menümü yazayım...

11.00 2yumurta,salata,peynir,yarım dilim ekmek,yeşil çay

17.00 2köfte,salata(tere,turp,dereotu,peynir),yoğurt çorbası(yumurta,un,pirinç,ıspanak,dereotu ve 2çeşit başka yeşillik türkçesini bilmiyorum)

19.00 1neskafe

20.00 10 badem,3kayısı,yarım nar,1bardak tarçınlı süt

şimdi yeşil çay 2kare bitter...su 3litre...leslie 2mile...jillian level 3... 500bacak haraketi de yapıcam inşallah...ama nedense acıktım yine ya...hem de fena...

şimdi kızılacak bir menün var,ama sana güveniyorum...yarın telafi edeceksin inşallah...leslie grupu açtık,11şubat başlıycaz,istersen katıl bize...

nasıl çektiler ki film almadılar mı apseli dişler uyuşmaz ki çok acıdı mı
çok çok geçmiş olsun ne zaman çekildi dişin hemen soğuk bişeyler koysan iyi olurdu ilaç falan alıyor musun

ay benimde saflıgıma geldi canım ya dişim çürüktü kanal tedavisi de kalıcı olmaz bosa yapmayalım dedi dişçim o ara benim işim gücüm bi yoğunlaştı dişimin ağrısıda geçti çektirmedim film o zaman cekilmişti. üstünden 3 hafta falan geçti yine ağıyınca çektirdim dün akşam. allahtan uyuştu ama apseliymiş sonradan yapmış doktorda korktu akşam arayıp durdu sürekli . işte dün film tekrar cektirmedim saf saf doktorunda benimde hatamız oldu ama neyseki bi sıkıntı yok şişlik dışında.
antibiyotik içiyordum çekimden önce devam ediyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…