ay maaaşallah ne dolu dolu bir menün var,ama neyseki sağlıklı ve sen böğle kilo veriyorsun...suyunu artırırp da sporunu da yaptın mı superrr...menümm
kahvaltı 8:00
1 yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
1 kutu süt
öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
2 fırında tavuk but
salata
1 yk pirinç pilavı
14:00
1 bardak yeşil çay
16:00
2 çeri domates
1avuç ceviz ve badem
akşam 19:00
fırında balık ve domates
1.5 lt su içtim birazdan spor yapcam 2.5a tamamlarım
niyeki canım ne oldu?o kadar mı bıktın bizden kız?
tama karatay deyil ama sağlıklı besleniyorum,son kez sana söğlediyimdi 59.9olmuşdum...daha bi güzel inmediki 60dan rahatlayayım....
tamam kuzu,düzelince gel hemen özledik vallaha...menün iyi,simiti 2dilim ekmek sayarsak,sonra da ekmek yemediyini düşünürsek dengelemişsin ne güzel...
canım uyuyana kadar da süt iç meyve suyu iyi deyil akşam akşam...evet çok az yemişsin.inşallah telafi edersin...menümü nasıl yazcam bilmiyorum
yüzümün şişliğinden dolayı gün içerisinde 1 kase çorbayı bitiremedim
1 kasede yoğurdu yemişimdir . ama sabah öğle akşam diye yazamıyorum çünkü acıktıkca bi kaşık attım ağzıma yogurttan.
ve 1 bardak portakal suyu içtim.
1 bardak portakal suyu daha içerim yatana kadar ya da süt bilemiyorum.
Bu gün suyumuda ölçmedim baya bi azdı. ve sporum yok.
yarın düzene girerim inş.
Kalori azdı yok sayılcak kadar ama harekette sıfırdı
ama herkes farklı bir birey canım senin yaptığın birine birinin yaptığı şey de sana yanlış gelebilirBuraya giren arkadaslarla o kadar farkli dunyalara sahibizki her okudugum sey beni hayrette birakiyor uzuntuye sevk ediyor dini konular yasak bil uygula ama konusma yani 54 farzdan biri olan emri bil maruf nehyi anil munkeri terket isteniyor-gelecek neslin mimarlari olan hanimlar cennet hatunlari sadece dunya zevklerine talip bunu yakinen gormek canimi acitiyor,kusuruma bakmayin nolur hepinizi seviyorum buda benim zayifligim diyelim
Buraya giren arkadaslarla o kadar farkli dunyalara sahibizki her okudugum sey beni hayrette birakiyor uzuntuye sevk ediyor dini konular yasak bil uygula ama konusma yani 54 farzdan biri olan emri bil maruf nehyi anil munkeri terket isteniyor-gelecek neslin mimarlari olan hanimlar cennet hatunlari sadece dunya zevklerine talip bunu yakinen gormek canimi acitiyor,kusuruma bakmayin nolur hepinizi seviyorum buda benim zayifligim diyelim
Phlips marka olan 2 senedir piyasadaymis , iyi geri donusler olmus , hatta tanitim yapan kiz magzadaki calisanlar olarak biyiklarimiza 3 kere uyguladik bitti bir daha cikmadi dedi . Son cikan adini simdi getiremedigim markada daha yeni piyasada tam bilmiyorum etkisini ..evdekilerde etkili midir acep ya
aç kalınca bayılıyorum kız ben hatta bi keresinde ameliyatta hastanın üstüne düştüm o yüzden korkuyorum bol bol yiyorumay maaaşallah ne dolu dolu bir menün var,ama neyseki sağlıklı ve sen böğle kilo veriyorsun...suyunu artırırp da sporunu da yaptın mı superrr...
doğru söylüyorsun aynura ama halsiz hissediyorum kendimi regl dolayısıyla yarın iş yerinde huysuz olmak istemediğimden c vitamini iyi olur demiştim ama yarın sabah içerim daha iyi olur iyi ki uyardın=)canım uyuyana kadar da süt iç meyve suyu iyi deyil akşam akşam...evet çok az yemişsin.inşallah telafi edersin...
yüzüne ne oldu ki canım niye şişti?menümü nasıl yazcam bilmiyorum
yüzümün şişliğinden dolayı gün içerisinde 1 kase çorbayı bitiremedim
1 kasede yoğurdu yemişimdir . ama sabah öğle akşam diye yazamıyorum çünkü acıktıkca bi kaşık attım ağzıma yogurttan.
ve 1 bardak portakal suyu içtim.
1 bardak portakal suyu daha içerim yatana kadar ya da süt bilemiyorum.
Bu gün suyumuda ölçmedim baya bi azdı. ve sporum yok.
yarın düzene girerim inş.
Kalori azdı yok sayılcak kadar ama harekette sıfırdı
bende bakayım bi o zamanPhlips marka olan 2 senedir piyasadaymis , iyi geri donusler olmus , hatta tanitim yapan kiz magzadaki calisanlar olarak biyiklarimiza 3 kere uyguladik bitti bir daha cikmadi dedi . Son cikan adini simdi getiremedigim markada daha yeni piyasada tam bilmiyorum etkisini ..
ay havva ne çok güldüm....aç kalınca bayılıyorum kız ben hatta bi keresinde ameliyatta hastanın üstüne düştüm o yüzden korkuyorum bol bol yiyorum
canım diş çektirdim ama dişim apseliymiş bunu çekimden önce fark etmemişler. kızgınım neyse sanırım o yuzden sağ tarafa gitti tüm suratım=)yüzüne ne oldu ki canım niye şişti?
şimdi bende gülüyorumda hastanın üstüne düşünce çok da komik değildi haniay havva ne çok güldüm....
Buraya giren arkadaslarla o kadar farkli dunyalara sahibizki her okudugum sey beni hayrette birakiyor uzuntuye sevk ediyor dini konular yasak bil uygula ama konusma yani 54 farzdan biri olan emri bil maruf nehyi anil munkeri terket isteniyor-gelecek neslin mimarlari olan hanimlar cennet hatunlari
sadece dunya zevklerine talip bunu yakinen gormek canimi acitiyor,kusuruma bakmayin nolur hepinizi seviyorum buda
benim zayifligim diyelim
nasıl çektiler ki film almadılar mı apseli dişler uyuşmaz ki çok acıdı mıcanım diş çektirdim ama dişim apseliymiş bunu çekimden önce fark etmemişler. kızgınım neyse sanırım o yuzden sağ tarafa gitti tüm suratım=)
şimdi kızılacak bir menün var,ama sana güveniyorum...yarın telafi edeceksin inşallah...leslie grupu açtık,11şubat başlıycaz,istersen katıl bize...bende yazayım menümü2 gündür hiç dikkat edemedim spor da yoktu sadece koşuşturdum belki o işe yaramıştır
sabah:1 yumurta,beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
ara:1 bardak nescafe
öğle:1 porsiyon tavuk şiş(pideyle yoldan aldık pidesini yemedim), 1 kutu ayran
akşam:1 dilim börek, 1 kase yoğurtlu kabak salatası (annemin misafiri varmış bana uygun bir tek bu vardı yoldan gelince yemek yapamadım)
su:1.5 litre
nasıl çektiler ki film almadılar mı apseli dişler uyuşmaz ki çok acıdı mı
çok çok geçmiş olsun ne zaman çekildi dişin hemen soğuk bişeyler koysan iyi olurdu ilaç falan alıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?