Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi kızılacak bir menün var,ama sana güveniyorum...yarın telafi edeceksin inşallah...leslie grupu açtık,11şubat başlıycaz,istersen katıl bize...
teşekkür ederim bana güvendiğin için kesinlikle telafi edeceğimm videoya bakayım hemen yapabileceğim bir şeyse katılırım tabi

nacizhane stajyer diş hekimi tavsiyem dişini çektirmeden bi kaç hekime git genelde özellerde hekimler kanal dolgusu yapmayı sevmedikleri için hemen çekme taraftarı oluyor şanslısın en azından uyuşmuşsun genelde uyuşmaz enfeksiyon varsa dişte
keşke o zaman kanal yaptırsaymışsın dişinden olmazdın en azından
sıcak uygulasana o da iyi gelir canım birde ağrın falan var mı

yaa lazer mi ? çok geçmiş olsunn hasta hakları diye bir şey var sizi şikayet edeceğim falan deseydin keşke
insanların işlerini dürüstlükle yapmamaları çok acı gerçekten ..
Ya her yerde lazer yanıkları falan diye gösteriliyo ve yazılan şeyler var ya bende acaba olabilir bir durum mu diye düşünmedim değil O yüzden birşey söylemek istemedim. 13 şubatta kontrolüm var bakalım o güne dek geçmezse bu sefer ben yakıcam onları :) Gerçekten inanılmaz bir acıydı, birde o günü sınavımda vardı nasıl gittim geldim bilemedim.

kötü olmuş canım benim yaa tekrar geçmiş olsun :)
iyiki kalıcı bir hasar falan oluşmadı kısa zamanda geçer inşallah yanıkların

Bugün rahatsızdım ve dişim de ağrıyordu. Uyandığımda başım ağrıyordu çok. Derse de gidemedim zaten.

12 gibi çıktım yataktan. 1buçuk gibi yarım kepekli simit ve bir kase çorba içtim.

Akşam 8e doğru da ızgara köfte & salata yedim.

1.5 lt su içtim.

Spor yapamadım. Kendimi iyi hissetmediğimden spor salonuna da gidemedim.

hadı ya dişçime çok güvenirdim aslında :/ çünkü geçen sene bu dişim için başka bir yer çekim dedi bu kadına geldim ölmeyen diş çekilirmiymiş diye uzun uzun anlatmıştı dolgu yapmıştı o zaman kanala gerek yok demişti ara yüzden yine çürümüş. kanalı istiyorsan yapalım ama önermiyorum bu dişin için dedi. bide benim dişlerim iri ve sık cenem küçükmüş gittiğim bi kaç diş her çürükte ağız birliği gibi çekelim dediler of kime güvenceğimi sastım neyse çekilirken kırıldı bir kökü o kök sonuna kadar ince bi yol gibi çürük iniyordu dişi inceledim baya diğer kök ucuca balon gibi sis yumusaktı.

ne uzun anlattım dimi ayrıntı ayrıntı =) ingilendiğin için teşekkür ederim bundan sonra biraz daha temkinli olmamı hatırlattın=)
şimdide çekilirkende agrı olmadı .

Bacim bu mesele basit bir mesele degilki yargilama degil benimki adam arabayi bosa almis ucuruma gidiyo kendi karari deyip susayimmi bugununu yarini oldugu gibi ahiret gunude var burda birbirimize destek olucaz demedik mi bence en onemli mesle bu gelin birbirimize destek olalim onumuzde cetin bir imtihan var beraber hayatimizi duzeltellim olmazmi benimde cok hatalarin var,(mesela giybet belasindan bir turlu kurtulamadm-)

Sabahtan beri dışarıdaydım telefondan girdim ama doğru düzgün alıntılayıp yazamadım şimdi rahaaat rahaat geçmişi didikledim :)
Çok geçmiş olsun canım... Acil şifalar dilerim. Havalar gelgitli resmen
henüz 1 sınıfım :)

notlarm yüksek olursa vee bu yaz ankaraya geçiş yapabilirsem seneye bu zamanlar hem evli hem okullu olacagım :)
Canım sen böyle yazınca aklıma eskiden annelerimizin dedikleri geldi. Notlarını yüksek tutarsan bilgisayar alıcam bisiklet alıcam derlerdi ya onun gibi olmuş söylediğin
O nasıl bir film ismiymiş öyle yaa Bende bi ara bridget jones günlüğünü izliyordum tam şişman ve yalnız kızı anlatıyor tam benlik diyordum ki son anda o yoldan döndüm
Sevgililer gunu de yaklasiyor. Ne yapacaksiniz, var mi planlar?
Sanırım ezgiyle karşılıklı kutlicaazzz
Menün ve suyun süper canım ayneen böyle devam
Aynura nin nasil konustugunu ben de merak ediyorum lucia

Gecmis olsun bu arada. Alinti yapmayinca unutmusum. Nasil oldun canim?
Aaa ben instagramda yazılarını gördümde anlamadım pek :)))))
Ooo o börek için bir spor dahaaaa :)

sevgililer gününü gerçekten önemsiyor musunuz?
Tamamen para tuzağı olarak geliyor bana. Yılda bir gün haydi tüm dünyaya nasıl boş işler yaptırıp harcama yaptırabiliriz diye düşünüp bunu bulmuşlar bence :)
Kuzum bile bile yakiyolar ya
Valla öyle düşünüyorum bende ama anlayamadım nasıl bir şey bu :))))
Menum
sabah peynir 1 tatli kasigi bal 1 dlm ekmek
Ogle davetevgittim 1 elmeli kurabiye 1 tanede tarcinli kucuk kurabiye yedim
Aksam et sogus azcik khaslanmis karnibahar yogurt 2yk bulgur pilavi
Gun icinde 1 greyfurt yarim nar yedim
Spor 50dk leslie
Amaaan yarabbii kurabiiyeee
Baska bir yere git perim .
Birde kendin evde lezer yapacagin makineler cikti ,ben kizlar icin onlardan almayi dusunuyorum ..
Evet bende philipsin bir lazerini görmüştüm televizyonda, artık olmazsa mecburen onu alacağım çünkü bir yerden sonra artık dayanılmaz hal alıyor bu acılar. Bir kıl için bile dayanamam
yok yok atma ben dayanamam öğle görüntülere,içim gider hemen...
Ben bile bakamıyorum valla fena oluyorum
Sevgili eşim her zaman ki gibi süper süpersin Suyunu sporunu da bollaştııırr
Sana bu şekilde etkili oluyor anladığım kadarıyla hele ki geçen cuma ki verdiğin kiloyu görürseeek Ama yinede pilav olmayabilir gibime geliyor
Bence süt iç canım

Börek pek olmamış
kötü olmuş canım benim yaa tekrar geçmiş olsun :)
iyiki kalıcı bir hasar falan oluşmadı kısa zamanda geçer inşallah yanıkların
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer kısa zamanda

kanal genel olarak sevilen bişey değil o yüzden çekiyorlar hep senle ilgili değil yani ben tamamen genel konuştum canım belki senin hekimin öyle değildir bende çok çekim taraftarı değilim sonuçta hiç bi tedavi seçeneği gerçek diş hissiyatını vermiyor
baya lezyonu varmış dişin demek ki sıcak iyi gelir şişiliğin iner canım tekrar geçmiş olsun geriye kalan dişlerine iyi bakarsın artık bu kadar şişlikten sonra

Bu arada iyiyim aynurcum sen nasılsın
Dun biraz fazla yürüdüğüm den dizim ağrıyı azcik.yoksa iyiyim yarin yüzmeye gidicrm.bideee kocami kandirabilirsem pilatese gidicem

normalde pilavı hiç almıyordum tek tabağa koymuşlardı pilavı patatesi ve tavuğu çok sinirli çıkmıştım klinikten o sinirle ne aldığımı fark bile edemedim ama patatese hiç dokunmadım :)) pilavda güzel göründü bi an gözüme sonra dur diyebildim kendime:))
geçen hafta önceki haftanın regl etkisinden oldu birazda bu hafta ne çıkacak bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…