- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
teşekkür ederim bana güvendiğin içinşimdi kızılacak bir menün var,ama sana güveniyorum...yarın telafi edeceksin inşallah...leslie grupu açtık,11şubat başlıycaz,istersen katıl bize...
nacizhane stajyer diş hekimi tavsiyem dişini çektirmeden bi kaç hekime git genelde özellerde hekimler kanal dolgusu yapmayı sevmedikleri için hemen çekme taraftarı oluyor şanslısın en azından uyuşmuşsun genelde uyuşmaz enfeksiyon varsa dişteay benimde saflıgıma geldi canım ya dişim çürüktü kanal tedavisi de kalıcı olmaz bosa yapmayalım dedi dişçim o ara benim işim gücüm bi yoğunlaştı dişimin ağrısıda geçti çektirmedim film o zaman cekilmişti. üstünden 3 hafta falan geçti yine ağıyınca çektirdim dün akşam. allahtan uyuştu ama apseliymiş sonradan yapmış doktorda korktu akşam arayıp durdu sürekli . işte dün film tekrar cektirmedim saf saf doktorunda benimde hatamız oldu ama neyseki bi sıkıntı yok şişlik dışında.
antibiyotik içiyordum çekimden önce devam ediyorum şimdi.
Ya her yerde lazer yanıkları falan diye gösteriliyo ve yazılan şeyler var ya bende acaba olabilir bir durum mu diye düşünmedim değil O yüzden birşey söylemek istemedim. 13 şubatta kontrolüm var bakalım o güne dek geçmezse bu sefer ben yakıcam onları :) Gerçekten inanılmaz bir acıydı, birde o günü sınavımda vardı nasıl gittim geldim bilemedim.yaa lazer mi ? çok geçmiş olsunn hasta hakları diye bir şey var sizi şikayet edeceğim falan deseydin keşke
insanların işlerini dürüstlükle yapmamaları çok acı gerçekten ..
kötü olmuş canım benim yaa tekrar geçmiş olsun :)Ya her yerde lazer yanıkları falan diye gösteriliyo ve yazılan şeyler var ya bende acaba olabilir bir durum mu diye düşünmedim değil O yüzden birşey söylemek istemedim. 13 şubatta kontrolüm var bakalım o güne dek geçmezse bu sefer ben yakıcam onları :) Gerçekten inanılmaz bir acıydı, birde o günü sınavımda vardı nasıl gittim geldim bilemedim.
Hoşbuldum :)Maviş tekrar aramizdasin :) tekrar hosgeldin canim
yaa eşim başıma bir talihsizlik geldi giremedim .. nasılsın nasıl gidiyor seni arıyordum sayfalardır bir mesajını buldum sonunda
nacizhane stajyer diş hekimi tavsiyem dişini çektirmeden bi kaç hekime git genelde özellerde hekimler kanal dolgusu yapmayı sevmedikleri için hemen çekme taraftarı oluyor şanslısın en azından uyuşmuşsun genelde uyuşmaz enfeksiyon varsa dişte
keşke o zaman kanal yaptırsaymışsın dişinden olmazdın en azından
sıcak uygulasana o da iyi gelir canım birde ağrın falan var mı
Bacim bu mesele basit bir mesele degilki yargilama degil benimki adam arabayi bosa almis ucuruma gidiyo kendi karari deyip susayimmi bugununu yarini oldugu gibi ahiret gunude var burda birbirimize destek olucaz demedik mi bence en onemli mesle bu gelin birbirimize destek olalim onumuzde cetin bir imtihan var beraber hayatimizi duzeltellim olmazmi benimde cok hatalarin var,(mesela giybet belasindan bir turlu kurtulamadm-)ama herkes farklı bir birey canım senin yaptığın birine birinin yaptığı şey de sana yanlış gelebilir
ben bir kere bdv ye girdim hoş olmayan şeyler gördüm bir daha girmedim ondan sonra görmezden gelebilirsin
sonuçta herkesin kendi hayatı yargılamak hoş olmaz öyle düşünme sen de kendince insanları uyarmak isteyebilirsin belki ama herkes bir yetişkin birey burada
Çok geçmiş olsun canım... Acil şifalar dilerim. Havalar gelgitli resmenKizlar merhaba hasta oldum benesim gripdi bana da bulasti dun aniden kotulestim yemekten sonra uyumusum.ise gitmedim bugun doktora gittim ilac aldim dinleniyorum bogazim basim kemiklerim herbir yerim agriyor nazar ettim kendime ya bu kis hic hasta olmadim diyordum.
Canım sen böyle yazınca aklıma eskiden annelerimizin dedikleri geldi. Notlarını yüksek tutarsan bilgisayar alıcam bisiklet alıcam derlerdi ya onun gibi olmuş söylediğinhenüz 1 sınıfım :)
notlarm yüksek olursa vee bu yaz ankaraya geçiş yapabilirsem seneye bu zamanlar hem evli hem okullu olacagım :)
O nasıl bir film ismiymiş öyle yaamezarına tüküreceğim de güzel bi filmdii. özellikle 1. si
ghajini bu filmden de çok etkilendimm 2 hafta önce izlemiştik biraz uzun ama çok güzell.
bende sürekli nette film araştırırım hafta sonu eşimle izleriz.
Sanırım ezgiyle karşılıklı kutlicaazzzSevgililer gunu de yaklasiyor. Ne yapacaksiniz, var mi planlar?
Menün ve suyun süper canım ayneen böyle devamesma çok geçmiş olsun canım ALLAH beterinden korusun . ben bizzat evde hırsızı görmüştüm ve çok korkmuştum canım .
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 kase peynirli yeşil salata ( beyaz peynir,göbek,kurmızı lahana )
su şimdiye kadar 2 litre oldu akşamda sporda 0,5 litre içerim büyük bir ihtimalle sporumuda yarın yazarım İNŞALLAH trafik olmazda bol bol yürürüm sonrada step dersine girerim
Aaa ben instagramda yazılarını gördümde anlamadım pek :)))))Aynura nin nasil konustugunu ben de merak ediyorum lucia
Gecmis olsun bu arada. Alinti yapmayinca unutmusum. Nasil oldun canim?
Ooo o börek için bir spor dahaaaa :)menümü paylaşayım nasıl olsa akşam yemeğimi yedimm :)
sabah : klasik karatay kahvaltısı + birack kepekli köy yufkası
öğlen : ablam çok istedi tava böreği yaptm küçücük bir dilim yedim çay içtim şekersiz türk kahvesi içtim
akşam : ton balıklı salata
su : 1 litre galiba henüz
spor yapmadım ama akşama yaparım inş ..
Tamamen para tuzağı olarak geliyor bana. Yılda bir gün haydi tüm dünyaya nasıl boş işler yaptırıp harcama yaptırabiliriz diye düşünüp bunu bulmuşlar bence :)sevgililer gününü gerçekten önemsiyor musunuz?
Valla öyle düşünüyorum bende ama anlayamadım nasıl bir şey bu :))))Kuzum bile bile yakiyolar ya
Amaaan yarabbii kurabiiyeeeMenum
sabah peynir 1 tatli kasigi bal 1 dlm ekmek
Ogle davetevgittim 1 elmeli kurabiye 1 tanede tarcinli kucuk kurabiye yedim
Aksam et sogus azcik khaslanmis karnibahar yogurt 2yk bulgur pilavi
Gun icinde 1 greyfurt yarim nar yedim
Spor 50dk leslie
Evet bende philipsin bir lazerini görmüştüm televizyonda, artık olmazsa mecburen onu alacağım çünkü bir yerden sonra artık dayanılmaz hal alıyor bu acılar. Bir kıl için bile dayanamamBaska bir yere git perim .
Birde kendin evde lezer yapacagin makineler cikti ,ben kizlar icin onlardan almayi dusunuyorum ..
Ben bile bakamıyorum valla fena oluyorumyok yok atma ben dayanamam öğle görüntülere,içim gider hemen...
Sevgili eşim her zaman ki gibi süper süpersinMenum
kahvalti
yarim simit
salatalık
domates
Az peynir
cay sekersiz
öğlen
tarhana corbasi 2 adet kofte
aksam
karnibahar hasladim yogurtla yedim
suyumuda bol.bol ictm
kizlar internet cok az cekiyor oyuzden giremiyorum ama ttneti aradik düzeleceğini söyledi opuyorum sizi
Sana bu şekilde etkili oluyor anladığım kadarıyla hele ki geçen cuma ki verdiğin kiloyu görürseeekmenümm
kahvaltı 8:00
1 yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
1 kutu süt
öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
2 fırında tavuk but
salata
1 yk pirinç pilavı
14:00
1 bardak yeşil çay
16:00
2 çeri domates
1avuç ceviz ve badem
akşam 19:00
fırında balık ve domates
1.5 lt su içtim birazdan spor yapcam 2.5a tamamlarım
Bence süt iç canımmenümü nasıl yazcam bilmiyorum
yüzümün şişliğinden dolayı gün içerisinde 1 kase çorbayı bitiremedim
1 kasede yoğurdu yemişimdir . ama sabah öğle akşam diye yazamıyorum çünkü acıktıkca bi kaşık attım ağzıma yogurttan.
ve 1 bardak portakal suyu içtim.
1 bardak portakal suyu daha içerim yatana kadar ya da süt bilemiyorum.
Bu gün suyumuda ölçmedim baya bi azdı. ve sporum yok.
yarın düzene girerim inş.
Kalori azdı yok sayılcak kadar ama harekette sıfırdı
Cok sagol kaptanimmm ara ara cekiyor bende o sekil yaziyorum bende sizi özledim yarina duzelmesse telefona internet yaptrcam artik
sporumu da yaptm
1saat yurudum
500 kere ip atladim
ev temizledimm yoruldum valla
sizi öpüyorum canlar yarin görüşürüz
Börek pek olmamışbende yazayım menümü2 gündür hiç dikkat edemedim spor da yoktu sadece koşuşturdum belki o işe yaramıştır
sabah:1 yumurta,beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
ara:1 bardak nescafe
öğle:1 porsiyon tavuk şiş(pideyle yoldan aldık pidesini yemedim), 1 kutu ayran
akşam:1 dilim börek, 1 kase yoğurtlu kabak salatası (annemin misafiri varmış bana uygun bir tek bu vardı yoldan gelince yemek yapamadım)
su:1.5 litre
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer kısa zamandakötü olmuş canım benim yaa tekrar geçmiş olsun :)
iyiki kalıcı bir hasar falan oluşmadı kısa zamanda geçer inşallah yanıkların
Tesekkurler uyarin icin sosyalcmIcki haramdir canim kusuruma bakma ama ben bu konularda hassasim uyarmadan asla gecemem arkadaslarini kola icmeye sen ikna et edilgen degil etken ol ahireti dusun
o zeynebim nasılsın?menünü ver bakalım önce...senin bu hafta kilo verememe gibi bir ihtimalin var mı?Simdi biseyi merak ettim benim bu hafta listeye girmeme gibi bi durumum mu var ?
Az da olsa vermisimdir.o zeynebim nasılsın?menünü ver bakalım önce...senin bu hafta kilo verememe gibi bir ihtimalin var mı?
kanal genel olarak sevilen bişey değil o yüzden çekiyorlar hep senle ilgili değil yani ben tamamen genel konuştum canım belki senin hekimin öyle değildir bende çok çekim taraftarı değilim sonuçta hiç bi tedavi seçeneği gerçek diş hissiyatını vermiyorhadı ya dişçime çok güvenirdim aslında :/ çünkü geçen sene bu dişim için başka bir yer çekim dedi bu kadına geldim ölmeyen diş çekilirmiymiş diye uzun uzun anlatmıştı dolgu yapmıştı o zaman kanala gerek yok demişti ara yüzden yine çürümüş. kanalı istiyorsan yapalım ama önermiyorum bu dişin için dedi. bide benim dişlerim iri ve sık cenem küçükmüş gittiğim bi kaç diş her çürükte ağız birliği gibi çekelim dediler of kime güvenceğimi sastım neyse çekilirken kırıldı bir kökü o kök sonuna kadar ince bi yol gibi çürük iniyordu dişi inceledim bayadiğer kök ucuca balon gibi sis yumusaktı.
ne uzun anlattım dimi ayrıntı ayrıntı =) ingilendiğin için teşekkür ederim bundan sonra biraz daha temkinli olmamı hatırlattın=)
şimdide çekilirkende agrı olmadı .
normalde pilavı hiç almıyordum tek tabağa koymuşlardı pilavı patatesi ve tavuğu çok sinirli çıkmıştım klinikten o sinirle ne aldığımı fark bile edemedim ama patatese hiç dokunmadım :)) pilavda güzel göründü bi an gözümeSabahtan beri dışarıdaydım telefondan girdim ama doğru düzgün alıntılayıp yazamadım şimdi rahaaat rahaat geçmişi didikledim :)
Çok geçmiş olsun canım... Acil şifalar dilerim. Havalar gelgitli resmen
Canım sen böyle yazınca aklıma eskiden annelerimizin dedikleri geldi. Notlarını yüksek tutarsan bilgisayar alıcam bisiklet alıcam derlerdi ya onun gibi olmuş söylediğin
O nasıl bir film ismiymiş öyle yaaBende bi ara bridget jones günlüğünü izliyordum tam şişman ve yalnız kızı anlatıyor tam benlik diyordum ki son anda o yoldan döndüm
Sanırım ezgiyle karşılıklı kutlicaazzz
Menün ve suyun süper canım ayneen böyle devam
Aaa ben instagramda yazılarını gördümde anlamadım pek :)))))
Ooo o börek için bir spor dahaaaa :)
Tamamen para tuzağı olarak geliyor bana. Yılda bir gün haydi tüm dünyaya nasıl boş işler yaptırıp harcama yaptırabiliriz diye düşünüp bunu bulmuşlar bence :)
Valla öyle düşünüyorum bende ama anlayamadım nasıl bir şey bu :))))
Amaaan yarabbii kurabiiyeee
Evet bende philipsin bir lazerini görmüştüm televizyonda, artık olmazsa mecburen onu alacağım çünkü bir yerden sonra artık dayanılmaz hal alıyor bu acılar. Bir kıl için bile dayanamam
Ben bile bakamıyorum valla fena oluyorum
Sevgili eşim her zaman ki gibi süper süpersinSuyunu sporunu da bollaştııırr
Sana bu şekilde etkili oluyor anladığım kadarıyla hele ki geçen cuma ki verdiğin kiloyu görürseeekAma yinede pilav olmayabilir gibime geliyor
Bence süt iç canım
Börek pek olmamış
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer kısa zamanda
Canım bu arada imzana bayıldım yaaaa :) Çok okkalı süper bir söz :)Aeben ablaaa hosgeldinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?