Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırdır canım neden sinirlendin öyle ? Bu arada nerede çalışıyordun sen ? Diş ile alakalı diye hatırlıyorum ama emin olamadım.

Hayırdır canım neden sinirlendin öyle ? Bu arada nerede çalışıyordun sen ? Diş ile alakalı diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
diş hekimliği okuyorum canım son sınıfım :) hastanın biri deli etti kadına gösteriyorum dişinden çıkanları bakın bunlar dişinizi fırçalamadığınız için çıkıyor iyi fırçalayın diyorum ben fırçladım daha ne yapayım diyor sabah yediği incirin çekirdeklerini çıkardım hala fırçalıyorum falan filan sinirlerimi zıplattı resmen

Ic bscak calistiran hareketi nadil yapiyosun aynur bende yapayim

ya kızlar orada koşu bandaları falan ne kadar ucuzmuş...hepsiburadadan alırsam acaba buraya kargo ne kadar alır?çok istiyorum ya....burada çok pahalı....en düşük fiyata olanı 1200tl falan...hiç olmazsa bi eliptik bisiklet alırdım....periiiiim sen bilirsin kesin kargonun fiyatı çok olur dimi?

Ic bscak calistiran hareketi nadil yapiyosun aynur bende yapayim
pilates haraketleri canım yaptıklarım...belimin altına bir top koyuyorum.kesin senin oğlanların da vardır...bacaklarımı yanılara açıp kapıyorummm...sonra birleştirip yukarı aşağı yapıyorum daha bi kaç haraket...

Bu süperdi yaaa

Galiba o inatçı hastalardan biri de benim itiraf ediyorum
Geçenlerde bende gittim dişçiye ve çenemin solundaki bir dişim sızlıyor hep birşey yiyemiyorum ordan, doktorda dedi ki delik oluşmuş ve dolgu yapılması lazım acilen dedi. Oldu o zaman görüşürüz deyip kaçtım

Evet ağır olduğu için kargo biraz fazla olabilir. Birde sizin ülkenizde diğer ülkelerden ürün alma konusunda bir alt limit falan var mı ? Girişte vergisi falan nasıl oluyor ? O kısımda çok önemli. Mesela Türkiye'ye ürün getirirken 75 dolara kadar gümrük vergisi yok ama sonrası vergilendiriliyor diye hatırlıyorum. O kısmıda çok önemli aynuram.

kesin çok pahalı olur ya..teşekkür ederim bilgilendirdiyin için kuzu...

Canım sen böyle yazınca aklıma eskiden annelerimizin dedikleri geldi. Notlarını yüksek tutarsan bilgisayar alıcam bisiklet alıcam derlerdi ya onun gibi olmuş söylediğin

ben de aynen o niyetle yazdm zatennnn :))

akıllı bi kız olursaaaammm karnem yüksek olurssaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…