- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
kuzzuuuuummmmm kıyamamm sanaaaa burdayımm ben kim dışlıyo seni söle bakiiyiimm :))Zaten kimse bana yazmiyo da burda,dışlandığımı hissediyorum.en iyisi ben gidiyim buradan
delimisin kuzum sen?ne dışlanması?ben seni şevke getirmek için diyorum ki iyi kilo veresin....sen de birine bir şey yazsana zeynebim...sen yazmadığın sürece nasıl yazsınlar ki sana...Zaten kimse bana yazmiyo da burda,dışlandığımı hissediyorum.en iyisi ben gidiyim buradan
Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazlaOlur mu hiç canım ne dışlanmasııı
anaaam ne böreyi?börek mi varmış?ama yaaaaaa dayanamadıımm çok güzel yapmışımmm :))
Bazen yazıyorum ama evet hayır yarışması gibi sadece cevapla kalıyorumdelimisin kuzum sen?ne dışlanması?ben seni şevke getirmek için diyorum ki iyi kilo veresin....sen de birine bir şey yazsana zeynebim...sen yazmadığın sürece nasıl yazsınlar ki sana...
Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla
miniiiccciikk yaa vallaaaaanaaam ne böreyi?börek mi varmış?
canım benimmmmm sen az geliyorsun ya son zamanlar ondan sana öğle geliyordur...ha ben de yazmıyorum,öğle mi?Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla
Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla
Sende beni buradan atacaksin gibi geliyorcanım benimmmmm sen az geliyorsun ya son zamanlar ondan sana öğle geliyordur...ha ben de yazmıyorum,öğle mi?
Sağol canım benimseni yeriim kuzum aynı şeyleri ben de yaşadım yavaş yavaş tanıdıkça insanlarıı anlaşırsın sen de hepsiyle :)
Balçovadamisin canim ?Aynuram ben bu ara jilliani yapamiyorum cunku kaplicaya geldimburda yapmam imkansiz :)
Nedensiz bi agri var kasiklarimda regl de olmam imkansiz su an, kaplicanin havasindan suyundan mi acaba..
Sende beni buradan atacaksin gibi geliyor
Hoş geldin canıımmSLm kızlarr
Ellerine sağlıııkkk tatlım ama bırak başkaları yessiiinnnama yaaaaaa dayanamadıımm çok güzel yapmışımmm :))
Hiç olur mu öyle şey tatlım :) Bak buraya bende girdiğimde bazen illaki herkes birbirine özel birşey yazmıyor ben pat diye giriyorum konu içerisinde konu konuyu açıyo bir bakıyorum sayfalarca muhabbet olmuş :) Buranın tek dezavantajı birbirimizi görmediğimiz için yazılarda bazen gözden kaçıyor olabilir. Yoksa kimse böyle birşey yapmaz baksana hepimizin çenesinin maşallaahı varÖyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla
Aynuraaamm senden öğrendimm gözümden kaçmadıı böreekkanaaam ne böreyi?börek mi varmış?
Hoşbuldukk :)Hoş geldin canıımm
Yok kurşunlu kaplicalarindaym smdi canimBalçovadamisin canim ?
:) tamam yaa tamaam yapmam bi dahaa )Ellerine sağlıııkkk tatlım ama bırak başkaları yessiiinnn
Bak mesela yarın bi arkadaşım beni evine davet etti yemeğe falan. Bugün konuştum dedim ki sadece kahvaltıya gelirim diyetteyim bak ona göre dedim uyardım. Neyseki eşide diyetteymişte sıkıntı yaşamam:) tamam yaa tamaam yapmam bi dahaa )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?