Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten kimse bana yazmiyo da burda,dışlandığımı hissediyorum.en iyisi ben gidiyim buradan
delimisin kuzum sen?ne dışlanması?ben seni şevke getirmek için diyorum ki iyi kilo veresin....sen de birine bir şey yazsana zeynebim...sen yazmadığın sürece nasıl yazsınlar ki sana...

Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla
canım benimmmmm sen az geliyorsun ya son zamanlar ondan sana öğle geliyordur...ha ben de yazmıyorum,öğle mi?

Öyle tabi sen ilk defa yaxıyorsun bana .sana soru sormadan yazmazsam mesela hic yazmadınherkes öyle bi tuba öyle değil. Gerçekten dışlandığımı hissediyorum çok fazla

seni yeriim kuzum aynı şeyleri ben de yaşadım yavaş yavaş tanıdıkça insanlarıı anlaşırsın sen de hepsiyle :)

Bugünki menümü yazayım bende herkese yazarken kendimi unuttum

Sabah:
1 üçgen boyutunda peynir
5 zeytin
otlu omlet
domates,salatalık
2 şekersiz çay

Öğlen:
1 şekersiz türk kahvesi
1 yeşil çay

Akşam:
köfte
salata
ayran

1,5 lt su içtim. 4,13 km yürümüşüm. Bisikletle çalışacağım. Bu arada bu hafta hangi sabah tartılsam kilomda fark göremedim Ama sonradan aklıma geldi ki benim regl zamanım geldi sanırım

ama yaaaaaa dayanamadıımm çok güzel yapmışımmm :))
Ellerine sağlıııkkk tatlım ama bırak başkaları yessiiinnn
Hiç olur mu öyle şey tatlım :) Bak buraya bende girdiğimde bazen illaki herkes birbirine özel birşey yazmıyor ben pat diye giriyorum konu içerisinde konu konuyu açıyo bir bakıyorum sayfalarca muhabbet olmuş :) Buranın tek dezavantajı birbirimizi görmediğimiz için yazılarda bazen gözden kaçıyor olabilir. Yoksa kimse böyle birşey yapmaz baksana hepimizin çenesinin maşallaahı var
anaaam ne böreyi?börek mi varmış?
Aynuraaamm senden öğrendimm gözümden kaçmadıı böreekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…