- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Bak mesela yarın bi arkadaşım beni evine davet etti yemeğe falan. Bugün konuştum dedim ki sadece kahvaltıya gelirim diyetteyim bak ona göre dedim uyardım. Neyseki eşide diyetteymişte sıkıntı yaşamam
:))Zaten kimse bana yazmiyo da burda,dışlandığımı hissediyorum.en iyisi ben gidiyim buradan
Tubacim bu hafta nasıl kilo verme durumun varmı ?ablam hamile canı çoık istedi ondan yaptm :)
Hoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.:))
Canim seni tanimiyorum oncelikle hosgeldin
Ama senin bu yazdiklarin yeni uye sendromu :)) genellikle yeni uyeler hep boyleder :)bende onlar sana yazmiyorsa sen onlara yaz , sor derim . Alisirsin kaynasirsin
Abla zeynep o...nnickini deyiştirdi...hani ebe zeynep...:))
Canim seni tanimiyorum oncelikle hosgeldin
Ama senin bu yazdiklarin yeni uye sendromu :)) genellikle yeni uyeler hep boyleder :)bende onlar sana yazmiyorsa sen onlara yaz , sor derim . Alisirsin kaynasirsin
Aaa tanışmadınız mı siz?ben tanışıyorsinuz sandım...Hoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.
Çok güldüm yaaa. ..kuzum ben kimim ki seni buradan atayım?daha ilk haftadan kilo vermezsrn seni nasıl listeye alayım,sen de ıspatla kendink...kilonu ver gir listeyr....Sende beni buradan atacaksin gibi geliyor
Yok ilk defa yazdı,ondan diyorum tek kaldım diyeAaa tanışmadınız mı siz?ben tanışıyorsinuz sandım...
2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )Hoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.
Ama zaten su an eksi deyim.ama çok yavaş gidiyom napabilirim.dizlerimde yırtık var bu yüzden kısıtlı yım. Dun 7 km yürüdüm bugün is yerinde dizim fena agridi.ama su an eksideyimÇok güldüm yaaa. ..kuzum ben kimim ki seni buradan atayım?daha ilk haftadan kilo vermezsrn seni nasıl listeye alayım,sen de ıspatla kendink...kilonu ver gir listeyr....
ihmal etme canım dişleri sonrası daha kötü oluyor keske her tedvi dolgu kadar kolay olsa =)Bu süperdi yaaa
Galiba o inatçı hastalardan biri de benim itiraf ediyorum
Geçenlerde bende gittim dişçiye ve çenemin solundaki bir dişim sızlıyor hep birşey yiyemiyorum ordan, doktorda dedi ki delik oluşmuş ve dolgu yapılması lazım acilen dedi. Oldu o zaman görüşürüz deyip kaçtım
Sanırım 1. Ebe de benim nickimi değiştirdin @zeynep44elif dim önce2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim.
evet canm inşallah varr :)))Tubacim bu hafta nasıl kilo verme durumun varmı ?
2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim.
İyi adam lafi ustune :)))güzeller iyi akşamlar nasılsınız?
aynurcum hazır lise dışındayken böyle kalmaya devam edeyim canım ben. yanlış anlama kilo almadım
allah bagıslasın canım yavrunuHoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.
Amaaan yarabbiimmm aynura görmesin.. Bisküvi, pizza ve cuma gelemezsen nolcaakMerhaba kızlar önümüzdeki 1 hafta boyunca yurtdışında olacağım inş bu yüzden düzenli giremeyebilirim. Cuma günü bi şekilde tartı bulup yazıcam buraya inş
Menümü de paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
Zeytin ezmesi
Öğle
Bisküvi
Akşam
1 dilim pizza
Ayran
Evet canım öyle valla, ara sıra kendini gösteriyor ağrı yapıyor zaten. Neredeyse 5-6 aydırda ağzımın solunda birşey yiyemiyorum.ihmal etme canım dişleri sonrası daha kötü oluyor keske her tedvi dolgu kadar kolay olsa =)
Allah iyiligini versin zeynep :))))Sanırım 1. Ebe de benim nickimi değiştirdin @zeynep44elif dim önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?