Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak mesela yarın bi arkadaşım beni evine davet etti yemeğe falan. Bugün konuştum dedim ki sadece kahvaltıya gelirim diyetteyim bak ona göre dedim uyardım. Neyseki eşide diyetteymişte sıkıntı yaşamam

ablam hamile canı çoık istedi ondan yaptm :)

Zaten kimse bana yazmiyo da burda,dışlandığımı hissediyorum.en iyisi ben gidiyim buradan
:))
Canim seni tanimiyorum oncelikle hosgeldin
Ama senin bu yazdiklarin yeni uye sendromu :)) genellikle yeni uyeler hep boyleder :)bende onlar sana yazmiyorsa sen onlara yaz , sor derim . Alisirsin kaynasirsin

Ama senin bu yazdiklarin yeni uye sendromu :)) genellikle yeni uyeler hep boyleder :)bende onlar sana yazmiyorsa sen onlara yaz , sor derim . Alisirsin kaynasirsin
Hoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.

Abla zeynep o...nnickini deyiştirdi...hani ebe zeynep...

Merhaba kızlar önümüzdeki 1 hafta boyunca yurtdışında olacağım inş bu yüzden düzenli giremeyebilirim. Cuma günü bi şekilde tartı bulup yazıcam buraya inş
Menümü de paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
Zeytin ezmesi

Öğle
Bisküvi

Akşam
1 dilim pizza
Ayran

Hoş buldum biraz geç oldu ama olsun ,ben zeynep.evliyim 8 aylık kızım var,hastanede ebe olarak çalışıyorum.
2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim .

Çok güldüm yaaa. ..kuzum ben kimim ki seni buradan atayım?daha ilk haftadan kilo vermezsrn seni nasıl listeye alayım,sen de ıspatla kendink...kilonu ver gir listeyr....
Ama zaten su an eksi deyim.ama çok yavaş gidiyom napabilirim.dizlerimde yırtık var bu yüzden kısıtlı yım. Dun 7 km yürüdüm bugün is yerinde dizim fena agridi.ama su an eksideyim

ihmal etme canım dişleri sonrası daha kötü oluyor keske her tedvi dolgu kadar kolay olsa =)

Tubacim bu hafta nasıl kilo verme durumun varmı ?
evet canm inşallah varr :)))
2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim .

ablacm zeynep nick değiştirdi ondan mı tanıyamadın sen ??

Amaaan yarabbiimmm aynura görmesin.. Bisküvi, pizza ve cuma gelemezsen nolcaak
ihmal etme canım dişleri sonrası daha kötü oluyor keske her tedvi dolgu kadar kolay olsa =)
Evet canım öyle valla, ara sıra kendini gösteriyor ağrı yapıyor zaten. Neredeyse 5-6 aydırda ağzımın solunda birşey yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…