Sağol canım allah razi olsunallah bagıslasın canım yavrunu
Merhaba lucia sanirim henuz senle tanismadik , hosgeldin ...allah bagıslasın canım yavrunu
Evet ama simdi kimse pas vermiyo abla ya canım sıkıldı bu yüzden .uzakta kalıyorumAllah iyiligini versin zeynep :))))
Kiz ne sikayet ediyin sen neguzel sohbetler ederdin
Ya abla bu ebe zaten o ebe. ..2. Ebemizssin ( ama 1. Ebemiz nerelerde hic goremedim sanki )
Memnun oldum canim 39 yasinda 3 de ergen ve genc anasiyim :)))
Buralarin demirbaslarindanim 7-8 senedir buralardayim.
Bence nick değiştirince birden şaşırdı herkes. Çünkü cidden bende o ebenin sen olduğunu bilmiyordum :)))) Yoksa tuğba ile atışmalarını zevkle takip ediyorudmEvet ama simdi kimse pas vermiyo abla ya canım sıkıldı bu yüzden .uzakta kalıyorum
Ben buralardaydım da bugün gelememiştim az önce geldim :)Selam fatosummm iyi yolculuklar :))
Hulyam ankaraya gekdimi kizlar ?
Elif nerelerde ?
Karasizim selam sanada hosgeldin demisler yokmuydun ?
No name dogudaki ebemiz senmisin nicmi degistirdin zeynep ?
Zeynepcim bak ben okuyana kadar kac mesaj yazilmis takip bile edemiyorum , inan burdaki kizlarin hepsi samimi , kimseden sana yazmasini beklemeden sen onlara yaz hatta sorayim sen enson kimin menusune yorum yaptin ??? Dimi inan herkesdeEvet ama simdi kimse pas vermiyo abla ya canım sıkıldı bu yüzden .uzakta kalıyorum
E zaten güzelce eksilmezsen liste falan yok sana elifim.ha bi de kurallar yenilrniyor galiba.izinden döne üyeye kilosunu vermesi için bi ay verilecek,veremezse diskalifiye...tabi onaylanmadı daha ama gündemde...güzeller iyi akşamlar nasılsınız?
aynurcum hazır lise dışındayken böyle kalmaya devam edeyim canım ben. yanlış anlama kilo almadım
E ben de onu diyorum ya ablam...sen yazmazsan kimse de sana yazmaz ki...neyse zeynebim bu sayede konuştun herkesle.ama bu kaç zamandır buradan ayrı kaldığın için böğle...Zeynepcim bak ben okuyana kadar kac mesaj yazilmis takip bile edemiyorum , inan burdaki kizlarin hepsi samimi , kimseden sana yazmasini beklemeden sen onlara yaz hatta sorayim sen enson kimin menusune yorum yaptin ??? Dimi inan herkesde
senin gibi takip etmek zor, cunki bu kizlarin ceneleriiii dusukkkkkkk :))))
Evet aynuram coktan anladikYa abla bu ebe zaten o ebe. ..
Ana nerde bu oylama ? Kiz iyce nazi kampina cevireceksiniz haaE zaten güzelce eksilmezsen liste falan yok sana elifim.ha bi de kurallar yenilrniyor galiba.izinden döne üyeye kilosunu vermesi için bi ay verilecek,veremezse diskalifiye...tabi onaylanmadı daha ama gündemde...
Yok ben bi ara çıktım geldim...iilk senin mesajı görünce Amerika keşf etmiş gibi yazdım hememEvet aynuram coktan anladik
Bak kaptanimiz bile hiziniza yetisrmiyor :))))))
Evet ya zeynep ben gitmeden (2 hafta once ) ne tatli atisiyirdunuz
Evet aynuram coktan anladik
Paylaşımda abla.ilk önce hayər dedim diskalifiye olmasın sora gogo kaptanım gönlümü çaıdı evet dedim,ssonra akrepin bi mesajıyla vaz geçtim diskalifoye olması iyi deyil...aama yapacak bi şey yyok.tek iyi yanı...çoğunluk diskalifiyeye karşı...Ana nerde bu oylama ? Kiz iyce nazi kampina cevireceksiniz haa
Ama teklif bahardan geldi...Ana nerde bu oylama ? Kiz iyce nazi kampina cevireceksiniz haa
Tuba da ben de az girer olduk abla ya bi de benim kilo vermem çok yavaşladı bu yüzden moralim biraz bozuk oluyor.Evet aynuram coktan anladik
Tamam suclu bulundu ahaha ...sonraa zeynebin neti bitti sonra nick değişti ondan böyle oldu abla :)
Tatlı ruyalarrr .Kızlar uyusam iyi olacak,saat iyice geç oldu yine..bide açlık fena bastırdı...iyi geceler herkese...inşallah yarım 60dan inerr aptal tartı...anlamıyo ya...kaç zamandır cıss yapmıyorum anlamıyor kii...
Baharim herkesi kendi gibi disiplinli saniyor kuzumAma teklif bahardan geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?