Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ama simdi kimse pas vermiyo abla ya canım sıkıldı bu yüzden .uzakta kalıyorum
Zeynepcim bak ben okuyana kadar kac mesaj yazilmis takip bile edemiyorum , inan burdaki kizlarin hepsi samimi , kimseden sana yazmasini beklemeden sen onlara yaz hatta sorayim sen enson kimin menusune yorum yaptin ??? Dimi inan herkesde
senin gibi takip etmek zor, cunki bu kizlarin ceneleriiii dusukkkkkkk :))))

güzeller iyi akşamlar nasılsınız?

aynurcum hazır lise dışındayken böyle kalmaya devam edeyim canım ben. yanlış anlama kilo almadım
E zaten güzelce eksilmezsen liste falan yok sana elifim.ha bi de kurallar yenilrniyor galiba.izinden döne üyeye kilosunu vermesi için bi ay verilecek,veremezse diskalifiye...tabi onaylanmadı daha ama gündemde...

E ben de onu diyorum ya ablam...sen yazmazsan kimse de sana yazmaz ki...neyse zeynebim bu sayede konuştun herkesle.ama bu kaç zamandır buradan ayrı kaldığın için böğle...

E zaten güzelce eksilmezsen liste falan yok sana elifim.ha bi de kurallar yenilrniyor galiba.izinden döne üyeye kilosunu vermesi için bi ay verilecek,veremezse diskalifiye...tabi onaylanmadı daha ama gündemde...
Ana nerde bu oylama ? Kiz iyce nazi kampina cevireceksiniz haa

Evet aynuram coktan anladik

Bak kaptanimiz bile hiziniza yetisrmiyor :))))))

Evet ya zeynep ben gitmeden (2 hafta once ) ne tatli atisiyirdunuz
Yok ben bi ara çıktım geldim...iilk senin mesajı görünce Amerika keşf etmiş gibi yazdım hemem

Ana nerde bu oylama ? Kiz iyce nazi kampina cevireceksiniz haa
Paylaşımda abla.ilk önce hayər dedim diskalifiye olmasın sora gogo kaptanım gönlümü çaıdı evet dedim,ssonra akrepin bi mesajıyla vaz geçtim diskalifoye olması iyi deyil...aama yapacak bi şey yyok.tek iyi yanı...çoğunluk diskalifiyeye karşı...

Kızlar uyusam iyi olacak,saat iyice geç oldu yine..bide açlık fena bastırdı...iyi geceler herkese...inşallah yarım 60dan inerr aptal tartı...anlamıyo ya...kaç zamandır cıss yapmıyorum anlamıyor kii...

sonraa zeynebin neti bitti sonra nick değişti ondan böyle oldu abla :)
Tamam suclu bulundu ahaha ...

Her zaman dedigim gibi kurkunuze kusmeyin konusun

Bakin ben aynura kusuyomuyum 2 haftadir bana pas vermiyo hic diye ahaha ( saka aynuram aciklama yapma sakin

Gozlerim arzuyu ariyir (

Bocuk seni ozledim kiz :))

Zayifim gelnedi henuz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…