Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bilirsin neden pas vermediyimi?azcık kırgındım sana,ama yazdığını görünce dayanamadım...neden açıklama yapmıyım ki benim her hareketimin bi açıklaması vardır ablammm...arzum da burada...okuyor yazar mutlaka...vefalı fıstığım benim...

Kızlar uyusam iyi olacak,saat iyice geç oldu yine..bide açlık fena bastırdı...iyi geceler herkese...inşallah yarım 60dan inerr aptal tartı...anlamıyo ya...kaç zamandır cıss yapmıyorum anlamıyor kii...
1-2 gunluk detoks yaptinmmi aynuram .

Canim bunlar normal bunye zamanla diyete alisir ilk yaptigin gibi olmaz , aynurm sabir biraz

Herkesee iyi geceleeerr Yarın yine bol gezmeli bir gün :) Yatmadan önce bisikletle çalışacağım :) Gaza geldim eksi göremeyince. Ayy ne dertliyiz ya regl olmadan bir hafta önce işkence, regl sırası ayrı sorun bide bitti bitecek diye sorun ne zaman normaliz biz

Sosyal canim herkesin fikri zikri ayri olabilir. Gordugun yanlislari uygun bir dille ifade edersin, kisi kendi tercihini yapar. Gunah islemek te serbest neticede. Bir toplumun parcasiyiz. Alismak lazim farkli renklere

Zeynep guldurdun beni gece gece Sevindim yazabildigine Nick degisince ve sen yazamayinca oldu kopukluk tatlim. Bir tuba diyorsun, ben de yaziyorum sana

Son düzenleme:
Aaa gercekmi? Niyeki inan bilmiyorum tamamen tesadufi bir ornekti kiz ne ettimki ???

Sen de eskisi gibi online degilsin tatlim. Ogleden sonra goremedim seni. Hersey yolundadir insallah.

Yok arzum onun gözü tubadan başkasını görmüyor ki

Seni unutmusum kusura bakma canım ya ,idolum sün

Cem yilmazin vardi ya oyle bir esprisi. Adet oncesi ayri adet sonrasi ayri stresler. Bu hatunlar ayin kac gunu normal diye

Sen de eskisi gibi online degilsin tatlim. Ogleden sonra goremedim seni. Hersey yolundadir insallah.
Öğleden sonrakı zaman zarfına kızımı doyurmak,spor yapmak,yemek yapmak ,yemek sıkıştırdığım içim 2 3 saat olmuyorum burada...ama sonrasında ve öncesinde buradayım...baksana ya iyi geceler desim hala buradayım

Ablammmmm

Denk gelemiyoruz hic, ondan sordum canim. Bana da yazmamissin bugun Dedim bana da mi kirgin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…