Sen bilirsin neden pas vermediyimi?azcık kırgındım sana,ama yazdığını görünce dayanamadım...neden açıklama yapmıyım ki benim her hareketimin bi açıklaması vardır ablammm...arzum da burada...okuyor yazar mutlaka...vefalı fıstığım benim...Tamam suclu bulundu ahaha ...
Her zaman dedigim gibi kurkunuze kusmeyin konusun
Bakin ben aynura kusuyomuyum 2 haftadir bana pas vermiyo hic diye ahaha ( saka aynuram aciklama yapma sakin
Gozlerim arzuyu ariyir(
Bocuk seni ozledim kiz :))
Zayifim gelnedi henuz dimi ?
1-2 gunluk detoks yaptinmmi aynuramKızlar uyusam iyi olacak,saat iyice geç oldu yine..bide açlık fena bastırdı...iyi geceler herkese...inşallah yarım 60dan inerr aptal tartı...anlamıyo ya...kaç zamandır cıss yapmıyorum anlamıyor kii...
Konuş zaten o gelmeden hall olmaz bu mesele...Baharim herkesi kendi gibi disiplinli saniyor kuzum((
Vakit bulursan bi konusayim kendisiyle
Aaa gercekmi? Niyeki inan bilmiyorum tamamen tesadufi bir ornekti kiz ne ettimki ???Sen bilirsin neden pas vermediyimi?azcık kırgındım sana,ama yazdığını görünce dayanamadım...neden açıklama yapmıyım ki benim her hareketimin bi açıklaması vardır ablammm...arzum da burada...okuyor yazar mutlaka...vefalı fıstığım benim...
Yok ablam yapmadım detoks falan...sabr ediyorum daha.. .1-2 gunluk detoks yaptinmmi aynuram.
Canim bunlar normal bunye zamanla diyete alisir ilk yaptigin gibi olmaz , aynurm sabir biraz
Özeldeki konu...körmüymüşümmmAaa gercekmi? Niyeki inan bilmiyorum tamamen tesadufi bir ornekti kiz ne ettimki ???
Sen bilirsin neden pas vermediyimi?azcık kırgındım sana,ama yazdığını görünce dayanamadım...neden açıklama yapmıyım ki benim her hareketimin bi açıklaması vardır ablammm...arzum da burada...okuyor yazar mutlaka...vefalı fıstığım benim...
Yok arzum onun gözü tubadan başkasını görmüyor kiSosyal canim herkesin fikri zikri ayri olabilir. Gordugun yanlislari uygun bir dille ifade edersin, kisi kendi tercihini yapar. Gunah islemek te serbest neticede. Bir toplumun parcasiyiz. Alismak lazim farkli renklere
Zeynep guldurdun beni gece geceSevindim yazabildigine Nick degisince ve sen yazamayinca oldu kopukluk tatlim. Bir zeynep diyorsun, ben de yaziyorum sana
Seni unutmusum kusura bakma canım ya ,idolum sünSosyal canim herkesin fikri zikri ayri olabilir. Gordugun yanlislari uygun bir dille ifade edersin, kisi kendi tercihini yapar. Gunah islemek te serbest neticede. Bir toplumun parcasiyiz. Alismak lazim farkli renklere
Zeynep guldurdun beni gece geceSevindim yazabildigine Nick degisince ve sen yazamayinca oldu kopukluk tatlim. Bir zeynep diyorsun, ben de yaziyorum sana
Herkesee iyi geceleeerrYarın yine bol gezmeli bir gün :) Yatmadan önce bisikletle çalışacağım :) Gaza geldim eksi göremeyince. Ayy ne dertliyiz ya regl olmadan bir hafta önce işkence, regl sırası ayrı sorun bide bitti bitecek diye sorun ne zaman normaliz biz
Öğleden sonrakı zaman zarfına kızımı doyurmak,spor yapmak,yemek yapmak ,yemek sıkıştırdığım içim 2 3 saat olmuyorum burada...ama sonrasında ve öncesinde buradayım...baksana ya iyi geceler desim hala buradayımSen de eskisi gibi online degilsin tatlim. Ogleden sonra goremedim seni. Hersey yolundadir insallah.
Seni unutmusum kusura bakma canım ya ,idolum sün
AblammmmmTamam suclu bulundu ahaha ...
Her zaman dedigim gibi kurkunuze kusmeyin konusun
Bakin ben aynura kusuyomuyum 2 haftadir bana pas vermiyo hic diye ahaha ( saka aynuram aciklama yapma sakin
Gozlerim arzuyu ariyir(
Bocuk seni ozledim kiz :))
Zayifim gelnedi henuz dimi ?
Öğleden sonrakı zaman zarfına kızımı doyurmak,spor yapmak,yemek yapmak ,yemek sıkıştırdığım içim 2 3 saat olmuyorum burada...ama sonrasında ve öncesinde buradayım...baksana ya iyi geceler desim hala buradayım
Uyuyo o uyuyoooSen de eskisi gibi online degilsin tatlim. Ogleden sonra goremedim seni. Hersey yolundadir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?