Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Özeldeki konu...körmüymüşümmm evet güleceksin ama kırılmışdım işte. ..ne gülüyon
Hay allah delüü ( simdi bunada kus )ahaha ... Sen kör ol ben sana gozluk alirim aynuram ahaha . Senin kultur ve konusulanlar az farkli aynuram . Mucuks ..

Kizlar paylasima soyle bir baktim
Bizde evet demisiz yav niyeki ?

Yahu biz buralarsa yardim almak kendimizi sevke getirmek icin geliyoruz , okadar disiplinli olsak zaten takimlar olmasada veririz ne isimuz var burda 10 uyeden 2 si arzu gibi disiplinli kilo veriri yuzde 5 i benim gibi belki okadar istegi yok . Az vermek yetiyor belki
Bu kurallar ve yeni alinan kilo 1 ayda verilnezse diskalifiye isi olmamis , az evvel dedigim gibi nazi kampina donecek oyle olursa

7. Takim
Bu diskalifiyeye evet oy kullanmis .. Sanirim ben asla listeye girmem , diskalifiye olmayim durup dururken

Abla hastalik vs olmadiktan sonra kisinin aldigi 2-3 kiloyu 1 ayda verecegi, daha da onemlisi diskalifiye riskinin caydirici rol oynayacagi yorumu gelince Aynura da evet oyu kullandi.

Bizim takimda izin donusu aldigi kilolari 1 ayda veremeyecek durumda kisi olmadi benim zamanimda. Editor de ozellikle tavsiye edince neden olmasin dedi bir cogu.

Arzum nasilsin ?
Calismaya adepte oldunmu ? Oglusun tepkisi ne oldu senden ayrilma konusunsa ..

Cok iyiyim canim. Ayni duzenim devam ediyor. Okula da oglene kadar gittim simdiye kadar. Fazla ayri kalmadik kuzumla. Zaten kardesim ilgileniyor, yabancilamadi. Ders programi belli oldu. Persembe cuma bos. 3 gun dersime girip eve kosacagim

Arzum
Kabaca okudum simdi paylasim alanini ..
Takim
İcinde kaptantanlarin yapacagi islari illada karar defterine alip bukadar ince ayrintili
Kurallar koymak bana dogru gelmiyor . Beni bos verin ben kendimi ornek olarak verdim
zaten listeye girmek niyetindede degilim , ama beni azcok tanidin ben sifr kendimi dusunmem her sekilde diyet yapani dusunurum ve burda oldugum 7-8 sene zarfinda cok uye tanima imkanim
Oldu . Ne yazikki herkes senin gibi disiplinli degil diyet konusunda dogrusu olmak
zorundada degilki bu kadar
sıkı yonetim niye ??????

Onemli olan şevki olandan cok yardina ihtiyaci olani buralara cekmek , kati ve asiri ayrintili kurallarla bunun dogru olacagini samiyorum ..

Merhaba lucia sanirim henuz senle tanismadik , hosgeldin ...
hoşbulduk =) yeniyim evet henüz tanışmadıklarım hala var elimden geldiğince buralarda gezininmeme rağmen=)
28 yasındayım bekarım 85 kıloyla cuma gunu katıldım aranıza boyum da 171 .
Çalışıyorum tıngır mıngır sürüyor hayat.
benden büyüktün sanırım önceki msjlardan hatırlıyorum ama emin olamadım bi an=) tanışmak için banaa adım attıgın içinde teşekkür ederim çok memnun oldum=)

Bendememnun oldum lucia
Evet canim buyugum takimin ablalasiyim bayadirda buralardayim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…