Yok bitanem ya...ben kırgınlığımı saklayamam ki...aeben abla gibi hemen anlarsınız...Denk gelemiyoruz hic, ondan sordum canim. Bana da yazmamissin bugunDedim bana da mi kirgin acaba?
Ben normalde çok caliskanimdir.fakülteyi 1.likle bitirdim ama diyet konusunda bana idol olması daha iyiydi hoş sen gittin ben geldimSana idol mu lazim. Yirtiksiz kesisiz 4kg bebek dogurtan ebe
Çok güldüm canım ya...doğru bugün öğle uyumuşdum...bitanem ya...Uyuyo o uyuyooo
Mesaj attim bugun bisey mi oldu diyo
Hadi siz sevişin koklaşın ben kaçtımm...ama yeminlen Bırakıp gidesim yok ya...
Ben normalde çok caliskanimdir.fakülteyi 1.likle bitirdim ama diyet konusunda bana idol olması daha iyiydi hoş sen gittin ben geldim
Hay allah delüü ( simdi bunada kus )ahaha ... Sen kör ol ben sana gozluk alirim aynuram ahaha . Senin kultur ve konusulanlar az farkli aynuram . Mucuks ..Özeldeki konu...körmüymüşümmmevet güleceksin ama kırılmışdım işte. ..ne gülüyon
Sağol arzucugum
Arzum nasilsin ?Bu arada dizinde sikinti varsa zorlama guzelim. Biraz daha yavas verirsin. Telafisi olmuyor ileride.
İste bana ceza verdiler aynurla peri,sonra bende yürüyüşü arttirayim dedim ama kotu oluyor sonraBu arada dizinde sikinti varsa zorlama guzelim. Biraz daha yavas verirsin. Telafisi olmuyor ileride.
İste bana ceza verdiler aynurla peri,sonra bende yürüyüşü arttirayim dedim ama kotu oluyor sonra
Arzum nasilsin ?
Calismaya adepte oldunmu ? Oglusun tepkisi ne oldu senden ayrilma konusunsa ..
ArzumAbla hastalik vs olmadiktan sonra kisinin aldigi 2-3 kiloyu 1 ayda verecegi, daha da onemlisi diskalifiye riskinin caydirici rol oynayacagi yorumu gelince Aynura da evet oyu kullandi.
Bizim takimda izin donusu aldigi kilolari 1 ayda veremeyecek durumda kisi olmadi benim zamanimda. Editor de ozellikle
tavsiye edince neden olmasin dedi bir cogu.
hoşbulduk =) yeniyim evet henüz tanışmadıklarım hala var elimden geldiğince buralarda gezininmeme rağmen=)Merhaba lucia sanirim henuz senle tanismadik , hosgeldin ...
Bendememnun oldum luciahoşbulduk =) yeniyim evet henüz tanışmadıklarım hala var elimden geldiğince buralarda gezininmeme rağmen=)
28 yasındayım bekarım 85 kıloyla cuma gunu katıldım aranıza boyum da 171 .
Çalışıyorum tıngır mıngır sürüyor hayat.
benden büyüktün sanırım önceki msjlardan hatırlıyorum ama
emin olamadım bi an=) tanışmak için banaa adım attıgın içinde teşekkür ederim çok memnun oldum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?