Fatos guvenimizi bosa cikarmiycagini biliyoruz canimBi şekilde otelde tartı bulup kilomu yazmaya çalışacağım arkadaşlar
Saol ablacigiiimBocuk kiz prolugun hayirli olsun bakiyomda hayalet gibi geziniyon gorunmeden ahaha ...
Hayirdin canm nldu kotu birsey yok umarim bu arada gunaydinyaa eşim başıma bir talihsizlik geldi giremedim .. nasılsın nasıl gidiyor seni arıyordum sayfalardır bir mesajını buldum sonunda
günaydınn aynuraa allahh senin yardımcın olsunn inşallah..Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...
Günaydın kızlar
yok canım toplantı vardı şehirdışında ben unuttum toplantı olduğunu şirkete gittim gidecek kişiler eşyalarını dosyalarını almış bekliyorlar ben bi gittim kafama dank etti hemen eve döndüm yarım saat içinde hazırlandım eşyalarımı falan aldım şehirdışına çıktık geç kalsaydım şirket açısından da çok iyi olmazdı ... bir arkadaş yardım etti sağolsunHayirdin canm nldu kotu birsey yok umarim bu arada gunaydin
Sabahtan beri dışarıdaydım telefondan girdim ama doğru düzgün alıntılayıp yazamadım şimdi rahaaat rahaat geçmişi didikledim :)
Çok geçmiş olsun canım... Acil şifalar dilerim. Havalar gelgitli resmen
Canım sen böyle yazınca aklıma eskiden annelerimizin dedikleri geldi. Notlarını yüksek tutarsan bilgisayar alıcam bisiklet alıcam derlerdi ya onun gibi olmuş söylediğin
O nasıl bir film ismiymiş öyle yaaBende bi ara bridget jones günlüğünü izliyordum tam şişman ve yalnız kızı anlatıyor tam benlik diyordum ki son anda o yoldan döndüm
Sanırım ezgiyle karşılıklı kutlicaazzz
Menün ve suyun süper canım ayneen böyle devam
Aaa ben instagramda yazılarını gördümde anlamadım pek :)))))
Ooo o börek için bir spor dahaaaa :)
Tamamen para tuzağı olarak geliyor bana. Yılda bir gün haydi tüm dünyaya nasıl boş işler yaptırıp harcama yaptırabiliriz diye düşünüp bunu bulmuşlar bence :)
Valla öyle düşünüyorum bende ama anlayamadım nasıl bir şey bu :))))
Amaaan yarabbii kurabiiyeee
Evet bende philipsin bir lazerini görmüştüm televizyonda, artık olmazsa mecburen onu alacağım çünkü bir yerden sonra artık dayanılmaz hal alıyor bu acılar. Bir kıl için bile dayanamam
Ben bile bakamıyorum valla fena oluyorum
Sevgili eşim her zaman ki gibi süper süpersinSuyunu sporunu da bollaştııırr
Sana bu şekilde etkili oluyor anladığım kadarıyla hele ki geçen cuma ki verdiğin kiloyu görürseeekAma yinede pilav olmayabilir gibime geliyor
Bence süt iç canım
Börek pek olmamış
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer kısa zamanda
çok doğru diyorsun canım senin yaptığın aslında doğru olan birbirimizi uyarmak sen söylersin ama karar yine başkasına kalmış olurBacim bu mesele basit bir mesele degilki yargilama degil benimki adam arabayi bosa almis ucuruma gidiyo kendi karari deyip susayimmi bugununu yarini oldugu gibi ahiret gunude var burda birbirimize destek olucaz demedik mi bence en onemli mesle bu gelin birbirimize destek olalim onumuzde cetin bir imtihan var beraber hayatimizi duzeltellim olmazmi benimde cok hatalarin var,(mesela giybet belasindan bir turlu kurtulamadm-)
Günaydınn kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?