Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bocuk kiz prolugun hayirli olsun bakiyomda hayalet gibi geziniyon gorunmeden ahaha ...

Dunku rapor

Sabah
Cvdr ekmegnden tost
Bir haslanms yumurta
Tostun ekmgyle iki dfa krem peynir aldm
Zeytin
Bir fincan cay

Oglen evde degldm
İki uc kasik yogurt

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
Bir kasede kiymali makarna
Salata
Ayran
İki ksik sulu yemekten aldm

Abla k.bkma evde degldm anneanneme gittim orda bir tek ben yoktm bnu yiyemem deyp yeni yemek ypamadm evede gec donduk bnlri yiyebldim

Spor
Sabah yurudum
Aksam ustu yurudum
Su
1.5ltre

Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...

Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...
günaydınn aynuraa allahh senin yardımcın olsunn inşallah..

dünkü menüm
sabah çeyrek ekmek peynir yeşil zeytin

öğlen
patates çorbası tavuk sote salata

arada bir kare bitter çikolata

akşam
karnıyarık
cacık
15 dk lesliee ayağım acığı için daha fazla yapamıyorum malesef çok istediğimm halde.

Gunaydin guzeller

Aeben abla konuyu ortaya atan editordu kaptanlar degil. Okumussundur onun mesajini da. Performans dusuklugu nedeniyle onermis o da. Diskalifiye olmamali ama eger oy coklugu ile onaylanirsa da hastalik&hamilelik vs nedenlerle uzun sure izin kullanan uyeler icin ayricalik taniyan bir madde illaki eklenir. Uzuldugun gibi olmaz inan. Beni ornek vermissin Suphe ettim iyi birsey mi yaptim yoksa istikrarla verip veremeyenlerin sevkini mi kirdim diye...

Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim, masallah. Buyukannen nasil oldu canim?

Gulru kactir yazacagim sana unutuyorum. Topuk dikeni mi var acaba canim?

Aynura ruyan hayra ciksin canim. Sikma canini. Insallah tez vakitte ise girer de sen de rahat edersin. Ya da kizinin anaokulu zamani gelince sen is basi yapar, cikarsin o ortamdan.

Hayirdin canm nldu kotu birsey yok umarim bu arada gunaydin
yok canım toplantı vardı şehirdışında ben unuttum toplantı olduğunu şirkete gittim gidecek kişiler eşyalarını dosyalarını almış bekliyorlar ben bi gittim kafama dank etti hemen eve döndüm yarım saat içinde hazırlandım eşyalarımı falan aldım şehirdışına çıktık geç kalsaydım şirket açısından da çok iyi olmazdı ... bir arkadaş yardım etti sağolsun

evet canım hiç olmadı hem de

çok doğru diyorsun canım senin yaptığın aslında doğru olan birbirimizi uyarmak sen söylersin ama karar yine başkasına kalmış olur
için nasıl rahat edecekse canımm hangimiz düpedüz doğruyuz ki kiminle daha çok gıybet yaptığını düşünüyorsan onunla arana biraz mesafe koyarsan azalacaktır eminim ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…