Gunaydin guzeller
Aeben abla konuyu ortaya atan editordu kaptanlar degil. Okumussundur onun mesajini da. Performans dusuklugu nedeniyle onermis o da. Diskalifiye olmamali ama eger oy coklugu ile onaylanirsa da hastalik&hamilelik vs nedenlerle uzun sure izin kullanan uyeler icin ayricalik taniyan bir madde illaki eklenir. Uzuldugun gibi olmaz inan. Beni ornek vermissinSuphe ettim iyi birsey mi yaptim yoksa istikrarla verip veremeyenlerin sevkini mi kirdim diye...
Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim, masallah. Buyukannen nasil oldu canim?
Gulru kactir yazacagim sana unutuyorum. Topuk dikeni mi var acaba canim?
Aynura ruyan hayra ciksin canim. Sikma canini. Insallah tez vakitte ise girer de sen de rahat edersin. Ya da kizinin anaokulu zamani gelince sen is basi yapar, cikarsin o ortamdan.
Elif sen neden liste disi kalmak istedin canim?
günaydın güzeller
Günaydın görümcen kv beraber mi mi yaşıyosunuz tatlım?Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...
Günaydın=)Günaydın kızlar
tatlım spor ayakkabısız gereksiz yük bindiriyorsun hem dizlerine hem ayaklarına. spor ayakkabısıyla yapmaya başlayınca aynı sorunu yaşamayacağını düşünüyorum=)canımm yaa şimdi sen yazınca araştırdımm. topuk dikeni olabilir bende. tabi bu benim kendi kendime okuduklarımdan yola çıkarak söylediğim birşey. ama anlatılanlar bana uyuyor.
diyor ki ; oldukça fazla yürümenizi veya ayakta sert zeminde kalmanızı gerektiren bir işiniz varsa, topuk dikeni durumuna gelmeniz daha fazla muhtemeldir.
ben leslieye başladığımda çıktı bu. ki sert zeminde ve ayakkabısız yapıyorum. off yaa tam kendime göre bi spor buldum derkenn niye böyle oldu yaa. birde eve spor ayakkabısı alıp öyle deneyeyim bakalımama günde 1 mil dahi olsa yapıcamm. leslie grubundan çıkmak istemiyorum
Günaydın=)günaydın güzeller
Günaydın canım=)Günaydın güzeller
Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...
hayır olsun inşallah aynurcum
bende rüyamda Kabe'de gördüm kendimi
Ne güzel Allah dünya gözüyle görmeyi nasip etsin inş onun habercisidir rüyan =)
inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim, çok istiyorum ben gitmeyi
ablam söğledim ya ilk önce ben de 1ay süre verilmesinden yana deyildim,sonra gogo arkadaşım eğer izne ayrılan üye bu sürecin olduğunu düşünürse o zaman izinde daha dikkatli olur dedi ve bu benim aklıma yattı...ki bence sağlık ve ve başka durumlar söz konusu deyilse motivasyon düşdü diye izne ayrılmamalı üye...ben hiç izne ayrılmadım mesela vermek istiyordym kilalırmı ve verdim mezun oldum.,şimdi kendi vücudumla çok mutluyum...ve ben kilolarımı verirken hiç aç kalmadım,hiç sıkılmadım... ve kendimden yola çıkarak eğer üye 1ay süresi olduğunu düşünrse daha az kilo aalır,daha çok dikkat eder izinde diye düşündüm ve evet oyu kullandım...sonra akrep arkadaşımızın mesajını okuyunca da fikrim deyişdi ama işte...zaten evet çıkacağını tahmin etmiyorum...Kizlar paylasima soyle bir baktim
Bizde evet demisiz yav niyeki ?
Yahu biz buralarsa yardim almak kendimizi sevke getirmek icin geliyoruz , okadar disiplinli olsak zaten takimlar olmasada veririz ne isimuz var burda 10 uyeden 2 si arzu gibi disiplinli kilo veriri yuzde 5 i benim gibi belki okadar istegi yok . Az vermek yetiyor belki
Bu kurallar ve yeni alinan kilo 1 ayda verilnezse diskalifiye isi olmamis , az evvel dedigim gibi nazi kampina donecek oyle olursa
7. Takim
Bu diskalifiyeye evet oy kullanmis .. Sanirim ben asla listeye girmem , diskalifiye olmayim durup dururken
kızzzz bu ne sanki bizi şikayet edermiş gibi,bana ceza verdiler...tabiki veririm fıstık...sen kurabiyeleri,börekleri,krepleri ye sonra da kilo veremiyorum sabitim de....olur mu hiç kuzum...ayrıca ben sana yürü diye ceza verdiyimde sen neden sorununu hatırlatmadın bana,ben aklımda her kesi tutamam ki canım benim...İste bana ceza verdiler aynurla peri,sonra bende yürüyüşü arttirayim dedim ama kotu oluyor sonra
evet arzum çok iyi anlatmışsın,ki zaten ben de açıklamamı verdim...Abla hastalik vs olmadiktan sonra kisinin aldigi 2-3 kiloyu 1 ayda verecegi, daha da onemlisi diskalifiye riskinin caydirici rol oynayacagi yorumu gelince Aynura da evet oyu kullandi.
Bizim takimda izin donusu aldigi kilolari 1 ayda veremeyecek durumda kisi olmadi benim zamanimda. Editor de ozellikle tavsiye edince neden olmasin dedi.
allahım huzurunu,mutluluğunu bozmasın arzummm,daim etsin...Cok iyiyim canim. Ayni duzenim devam ediyor. Okula da oglene kadar gittim simdiye kadar. Fazla ayri kalmadik kuzumla. Zaten kardesim ilgileniyor, yabancilamadi. Ders programi belli oldu. Persembe cuma bos. 3 gun dersime girip eve kosacagim
evet makarna olmamış ama yapacak bir şey yok yürüyüşünü de yapmışsın...bu gün daha dikkatli olursun....Dunku rapor
Sabah
Cvdr ekmegnden tost
Bir haslanms yumurta
Tostun ekmgyle iki dfa krem peynir aldm
Zeytin
Bir fincan cay
Oglen evde degldm
İki uc kasik yogurt
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam
Bir kasede kiymali makarna
Salata
Ayran
İki ksik sulu yemekten aldm
Abla k.bkma evde degldm anneanneme gittim orda bir tek ben yoktm bnu yiyemem deyp yeni yemek ypamadm evede gec donduk bnlri yiyebldim
Spor
Sabah yurudum
Aksam ustu yurudum
Su
1.5ltre
inşallah canım benim.....günaydınn aynuraa allahh senin yardımcın olsunn inşallah..
gülrum sen ne zaman geldin takıma?tarihi yazarmısın?bir de sanki çok yiyorsun ya....vere biliyormusunn kiloo?dünkü menüm
sabah çeyrek ekmek peynir yeşil zeytin
öğlen
patates çorbası tavuk sote salata
arada bir kare bitter çikolata
akşam
karnıyarık
cacık
15 dk lesliee ayağım acığı için daha fazla yapamıyorum malesef çok istediğimm halde.
sen benim o zaman huzur bulacağımı mı düşünüyorsun arzum?düşünsene işe gidicem evi temizleyip gelicem ki ev harabe,bulaşıklar yıkanmamş,yemek yapılamış,sence daha da kötü olmayacak mı?sırf onun için çalışmaya tereddüt ediyorum...neyse ya...tam da hande gibi....işten gel bi de ev işleriyle uğraş,üstelik bi de gestapo kv var,maaaşımı da ona vermeliyim.,ki avcunu yalar.....oy anam oy...çıkış yolum yok benim...Gunaydin guzeller
Aeben abla konuyu ortaya atan editordu kaptanlar degil. Okumussundur onun mesajini da. Performans dusuklugu nedeniyle onermis o da. Diskalifiye olmamali ama eger oy coklugu ile onaylanirsa da hastalik&hamilelik vs nedenlerle uzun sure izin kullanan uyeler icin ayricalik taniyan bir madde illaki eklenir. Uzuldugun gibi olmaz inan. Beni ornek vermissinSuphe ettim iyi birsey mi yaptim yoksa istikrarla verip veremeyenlerin sevkini mi kirdim diye...
Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim, masallah. Buyukannen nasil oldu canim?
Gulru kactir yazacagim sana unutuyorum. Topuk dikeni mi var acaba canim?
Aynura ruyan hayra ciksin canim. Sikma canini. Insallah tez vakitte ise girer de sen de rahat edersin. Ya da kizinin anaokulu zamani gelince sen is basi yapar, cikarsin o ortamdan.
kötü yanı da o ki giybeti hep en yakın arkadaşlarımızla yapıyoruz,o ne olacak...çok doğru diyorsun canım senin yaptığın aslında doğru olan birbirimizi uyarmak sen söylersin ama karar yine başkasına kalmış olur
için nasıl rahat edecekse canımm hangimiz düpedüz doğruyuz ki kiminle daha çok gıybet yaptığını düşünüyorsan onunla arana biraz mesafe koyarsan azalacaktır eminim ben öyle yaptım
merhaba fıstık...Günaydın lati lokumlar
Ben hala regl olmadım ya 13 gün geçti
Adet sökücü ilaç kullanıyorum 4 gündür ama tık yok
ya keki yiyorsun sonra da bura mı günah çıkararak beni listeye almayın diyorsun ha eliffffben sizin kadar disiplinli hareket edemiyorum canım olmuyor yani başaramıyorum
bıraktığım kiloya geldim bu sabah ama kaçamakla dün akşamüstü kek yapıp yedim mesela
en iyisi dışarıdan takip etmek
günaydınlar herkese . dün spor olarak 35 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı . su 3 litre içildi
Günaydın kızlar =) bugün sabah tartıldım tartı yüzümü güldürdü üstelik regl günüm olmasına rağmen beklentimin üstünde kilo vermişim.=) yarın ki sonuç çokta güzel olcakgerçi listede değilim yeni katıldım aranıza size faydam yok ama kendi adıma çok mutlu oldum. Buraya sürekli uğramanın ve sizlerin desteğinin faydasını görmüşüm. Teşekkür ederim hepinize =)
Bu kadar çoklu alıntı nasıl yapabildinnnablam söğledim ya ilk önce ben de 1ay süre verilmesinden yana deyildim,sonra gogo arkadaşım eğer izne ayrılan üye bu sürecin olduğunu düşünürse o zaman izinde daha dikkatli olur dedi ve bu benim aklıma yattı...ki bence sağlık ve ve başka durumlar söz konusu deyilse motivasyon düşdü diye izne ayrılmamalı üye...ben hiç izne ayrılmadım mesela vermek istiyordym kilalırmı ve verdim mezun oldum.,şimdi kendi vücudumla çok mutluyum...ve ben kilolarımı verirken hiç aç kalmadım,hiç sıkılmadım... ve kendimden yola çıkarak eğer üye 1ay süresi olduğunu düşünrse daha az kilo aalır,daha çok dikkat eder izinde diye düşündüm ve evet oyu kullandım...sonra akrep arkadaşımızın mesajını okuyunca da fikrim deyişdi ama işte...zaten evet çıkacağını tahmin etmiyorum...
kızzzz bu ne sanki bizi şikayet edermiş gibi,bana ceza verdiler...tabiki veririm fıstık...sen kurabiyeleri,börekleri,krepleri ye sonra da kilo veremiyorum sabitim de....olur mu hiç kuzum...ayrıca ben sana yürü diye ceza verdiyimde sen neden sorununu hatırlatmadın bana,ben aklımda her kesi tutamam ki canım benim...
evet arzum çok iyi anlatmışsın,ki zaten ben de açıklamamı verdim...
allahım huzurunu,mutluluğunu bozmasın arzummm,daim etsin...
evet makarna olmamış ama yapacak bir şey yok yürüyüşünü de yapmışsın...bu gün daha dikkatli olursun....
inşallah canım benim.....
gülrum sen ne zaman geldin takıma?tarihi yazarmısın?bir de sanki çok yiyorsun ya....vere biliyormusunn kiloo?
sen benim o zaman huzur bulacağımı mı düşünüyorsun arzum?düşünsene işe gidicem evi temizleyip gelicem ki ev harabe,bulaşıklar yıkanmamş,yemek yapılamış,sence daha da kötü olmayacak mı?sırf onun için çalışmaya tereddüt ediyorum...neyse ya...tam da hande gibi....işten gel bi de ev işleriyle uğraş,üstelik bi de gestapo kv var,maaaşımı da ona vermeliyim.,ki avcunu yalar.....oy anam oy...çıkış yolum yok benim...
kötü yanı da o ki giybeti hep en yakın arkadaşlarımızla yapıyoruz,o ne olacak...
merhaba fıstık...
ya keki yiyorsun sonra da bura mı günah çıkararak beni listeye almayın diyorsun ha eliffff
afferim nazım....
ne mutlu sana,ben senin azmine güveniyorum...litsye faydan olacağı günleri de iple çekiyorummm....
kızlar bilir sana da anltayım....ben kv ile komşu apartmanlarda oturuyorum,sabah 10.00 akşam 11.00 bisde kendisi,ve her işi ben yaparım,o hanımefendi gibi kuruılur kanepeye tv izler...ha bir de üstüne üstlük bi de dul görmücem var,onun pikolojik sorunları ve çok kötü huyları var,çalışıyordu akşamları 1saatliyine gelir yemeyini yer mutfağı harabe eder giderdi,3gündür evde,ve daha da evde olacak. o da annesiyle gelip annesiyle gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?