Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımm yaa şimdi sen yazınca araştırdımm. topuk dikeni olabilir bende. tabi bu benim kendi kendime okuduklarımdan yola çıkarak söylediğim birşey. ama anlatılanlar bana uyuyor.
diyor ki ; oldukça fazla yürümenizi veya ayakta sert zeminde kalmanızı gerektiren bir işiniz varsa, topuk dikeni durumuna gelmeniz daha fazla muhtemeldir.
ben leslieye başladığımda çıktı bu. ki sert zeminde ve ayakkabısız yapıyorum. off yaa tam kendime göre bi spor buldum derkenn niye böyle oldu yaa. birde eve spor ayakkabısı alıp öyle deneyeyim bakalım ama günde 1 mil dahi olsa yapıcamm. leslie grubundan çıkmak istemiyorum

günaydınlar herkese . dün spor olarak 35 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı . su 3 litre içildi

Günaydın herkeseee...gece rüyamda ayakkabı giyinip çıkarıyordum,oo da hiç iyi deyil.zaten görümce de işten çıktı evde ve pek anlaşamıyoruz,her an bi patlama ola bilir...hayırlısı...
Günaydın görümcen kv beraber mi mi yaşıyosunuz tatlım?

Günaydın kızlar
Günaydın=)
tatlım spor ayakkabısız gereksiz yük bindiriyorsun hem dizlerine hem ayaklarına. spor ayakkabısıyla yapmaya başlayınca aynı sorunu yaşamayacağını düşünüyorum=)
günaydın güzeller
Günaydın=)

Günaydın güzeller
Günaydın canım=)

Günaydın kızlar =) bugün sabah tartıldım tartı yüzümü güldürdü üstelik regl günüm olmasına rağmen beklentimin üstünde kilo vermişim.=) yarın ki sonuç çokta güzel olcak gerçi listede değilim yeni katıldım aranıza size faydam yok ama kendi adıma çok mutlu oldum. Buraya sürekli uğramanın ve sizlerin desteğinin faydasını görmüşüm. Teşekkür ederim hepinize =)

ablam söğledim ya ilk önce ben de 1ay süre verilmesinden yana deyildim,sonra gogo arkadaşım eğer izne ayrılan üye bu sürecin olduğunu düşünürse o zaman izinde daha dikkatli olur dedi ve bu benim aklıma yattı...ki bence sağlık ve ve başka durumlar söz konusu deyilse motivasyon düşdü diye izne ayrılmamalı üye...ben hiç izne ayrılmadım mesela vermek istiyordym kilalırmı ve verdim mezun oldum.,şimdi kendi vücudumla çok mutluyum...ve ben kilolarımı verirken hiç aç kalmadım,hiç sıkılmadım... ve kendimden yola çıkarak eğer üye 1ay süresi olduğunu düşünrse daha az kilo aalır,daha çok dikkat eder izinde diye düşündüm ve evet oyu kullandım...sonra akrep arkadaşımızın mesajını okuyunca da fikrim deyişdi ama işte...zaten evet çıkacağını tahmin etmiyorum...
İste bana ceza verdiler aynurla peri,sonra bende yürüyüşü arttirayim dedim ama kotu oluyor sonra
kızzzz bu ne sanki bizi şikayet edermiş gibi,bana ceza verdiler...tabiki veririm fıstık...sen kurabiyeleri,börekleri,krepleri ye sonra da kilo veremiyorum sabitim de....olur mu hiç kuzum...ayrıca ben sana yürü diye ceza verdiyimde sen neden sorununu hatırlatmadın bana,ben aklımda her kesi tutamam ki canım benim...
evet arzum çok iyi anlatmışsın,ki zaten ben de açıklamamı verdim...
Cok iyiyim canim. Ayni duzenim devam ediyor. Okula da oglene kadar gittim simdiye kadar. Fazla ayri kalmadik kuzumla. Zaten kardesim ilgileniyor, yabancilamadi. Ders programi belli oldu. Persembe cuma bos. 3 gun dersime girip eve kosacagim
allahım huzurunu,mutluluğunu bozmasın arzummm,daim etsin...
evet makarna olmamış ama yapacak bir şey yok yürüyüşünü de yapmışsın...bu gün daha dikkatli olursun....
günaydınn aynuraa allahh senin yardımcın olsunn inşallah..
inşallah canım benim.....
gülrum sen ne zaman geldin takıma?tarihi yazarmısın?bir de sanki çok yiyorsun ya....vere biliyormusunn kiloo?
sen benim o zaman huzur bulacağımı mı düşünüyorsun arzum?düşünsene işe gidicem evi temizleyip gelicem ki ev harabe,bulaşıklar yıkanmamş,yemek yapılamış,sence daha da kötü olmayacak mı?sırf onun için çalışmaya tereddüt ediyorum...neyse ya...tam da hande gibi....işten gel bi de ev işleriyle uğraş,üstelik bi de gestapo kv var,maaaşımı da ona vermeliyim.,ki avcunu yalar.....oy anam oy...çıkış yolum yok benim...
kötü yanı da o ki giybeti hep en yakın arkadaşlarımızla yapıyoruz,o ne olacak...
Günaydın lati lokumlar

Ben hala regl olmadım ya 13 gün geçti

Adet sökücü ilaç kullanıyorum 4 gündür ama tık yok
merhaba fıstık...
ben sizin kadar disiplinli hareket edemiyorum canım olmuyor yani başaramıyorum

bıraktığım kiloya geldim bu sabah ama kaçamakla dün akşamüstü kek yapıp yedim mesela

en iyisi dışarıdan takip etmek
ya keki yiyorsun sonra da bura mı günah çıkararak beni listeye almayın diyorsun ha eliffff
günaydınlar herkese . dün spor olarak 35 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı . su 3 litre içildi

afferim nazım....

Gunaydin .

Arzum seni oernek verdim cunki bu gune kadar gordugum en disiplinli ve duzenlininsansin bu niye kotu olsun canim benim taktire sayansin , masallah ..

Aksam paylasim alaninin hepsini okuyamadim . Baharda demekki oyle dusunuyor , dogrudur cunki istikrar ve disiplin konusunda sana cok yakindir kendiside :))

Paylasimada Yazdim dusunduklarimi , zeten bu benim dusuncelerim bir baglayiciligi yok sadece yillardir gordugum uyeleri tanidigim kadariyla bunlari yazdim , kaptanlar verir
kararlarini , dedigim gibi bu benim dusuncemdi sadece :)

ne mutlu sana,ben senin azmine güveniyorum...litsye faydan olacağı günleri de iple çekiyorummm....

kızlar bilir sana da anltayım....ben kv ile komşu apartmanlarda oturuyorum,sabah 10.00 akşam 11.00 bisde kendisi,ve her işi ben yaparım,o hanımefendi gibi kuruılur kanepeye tv izler...ha bir de üstüne üstlük bi de dul görmücem var,onun pikolojik sorunları ve çok kötü huyları var,çalışıyordu akşamları 1saatliyine gelir yemeyini yer mutfağı harabe eder giderdi,3gündür evde,ve daha da evde olacak. o da annesiyle gelip annesiyle gidiyor...

bugünkü menümüde yazayım . benim şu evde yemek yapma işini düzene koymam lazım ( evde yemek pişiyor kv yapıyor ama bana uyan yemek yok kadına bana özel yemek yapta diyeyem ) neyse bir yolunu bulucam artık.

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
siyah zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

Bu kadar çoklu alıntı nasıl yapabildinnn

evde kendi işleri olmuyor mu hiç canım bunların ya? sabahtan akşama gelini de olsa insan başkasının evinde olmaktan sıkılmaz mı hiç? evi olmasa anlıcam beraber yaşıyorsunuz zaten mecbur katlanıcaksın dicem de kendi ayrı evi varken sürekli sende olmasının ne kadar saçma olduğunu niye düşünemiyolar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…