Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi nazım....
Bu kadar çoklu alıntı nasıl yapabildinnn
çoklu alnıntıya ekle yi tıklıyorum alıntılamak istediyim mesajlarda,sonra da mesaj yazma panosunda sol tarafda alınıtları ekle var oraya tıklayıp 1-1 cevaplıyorum...
elifim burası onun evi ona göre,istediyinde gelir istediyinde gider....kadının düşüncesi bu yolda...ben de anlamıyorum...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin kuzum evinizde ayrıymış aslında. Tabi gelcek oğlunun evi ama bezdirmeye gerek var mı?
Böyleleri gördükçe evlilikten korkuyorum. Evlenmeden önce de bu tutumlarını hissettiriyorlar mıydı tatlım?
Eşinle paylaşsan dicem ama nasıl denir ki annene katlanamıyorum çekilecek çile değil diye Boşver eşinle sorunun yoksa arada konu etmeye değmez ne de olsa canı kanı onun içinde zordur arada kalmak.

canım o zaman yarın senin de liste zamanın,eğer kilo verirsen listeye alınacaksın,ama pek umutsuzsun galiba...sadece çorba deyil de,mesela dün tavuk soteyi bol yeseydin,slata ve yoğurtla ...sen ne var yemeye söğle hergün,biz de sana yardımcı oluruz...

patates çorbası almak yerine mesela tam porsiyon tavuk sote ve yanına salata yiyebilirsin canım

eşimle konuştum zaten lusim biliyor,ama onun da yapacak bir şeyi yok...

aslında benim için en önemli öğün öğle ama inanın iş yerinin yemeklerini hiç beğenmiyorm ve hep 2-3 kaşık yiyip kalkıyorum. arkadaşların menülerine bakıyorum akşamları hep hafif tutuyorlar. bende mi öyle yapsam acaba. ben her gün yazıyorum buraya menümü. sadece hafta sonları yazamıyorum. offf napcağımı bilemedimm. ben bi güzel kafamı toplayayım da kendime güzel menüler yapayım bari.
lesliyi düzenli yapıyorum kendimde farklılıklar hissediyorum ama kilomda pek bi değişiklik olmadı 200 grcık sadece anlamadım neden. hatta ben yüzümden kilo alırım. yüzümü gören 70 kilo der ama vücudumu gören 60 der :) eşim yüzün küçüldü demeye başladı bile ama dediğim gibi kiloda bariz değişiklik yok
ya da ben kendimi kandırıyorum vucudum sıkılaşıyor diye eşim de beni kandırıyor yüzün küçüldü diye :)

patates çorbası almak yerine mesela tam porsiyon tavuk sote ve yanına salata yiyebilirsin canım
kuzumm tavuk yiyemiyorm dışarda dediğim gibi 2-3 kaşık anca miğdem almıo daha fazlasını. o yüzden çorbaya yükleniyorum bende.
masa başı çalıştığım için çok hareketim yok ama buraya geldiğimden beri fırsat buldukça iş yerinde leslinin 500 adımını yapmaya çalışıyorum hareket olsun falan diye.

eşimle konuştum zaten lusim biliyor,ama onun da yapacak bir şeyi yok...
Allah sana sabır kv ve görümcenede anlayış versin. kızın kaç yaşında . aslında çalışmayı düşünüyorsan eğer sen evde olmadığın taktirde senin evinde olmazlar belki bu sanada daha iyi gelir. sen evde yokken evde olmaları evin dagılması sonrasında toplama daha yorucu olcagı ıcın esıne mantıklı bir dille anlattıgında o cozum o zaman bulabılır belki . su an onun yapacagı cokta bısı yok haklısın ama boylede senın ıcın zor. kendı aılen yakınmı tatlım sana?

Elif nasil mutlu olacaksan&motive olacaksan oyle yap canim. Ruyan da hayra ciksin insallah. Gittin mi daha once?

Editorde de basaklik var o zaman aeben abla Sadece canini sikma diye aciklama yaptim ben. Hicbir kaptan belirli surede kilo veremedi diye hadi git demez. Bir orta yol bulacaklardir.

Gulru canim 1 saat bir vaktini ayir. 2 dklik rontgenle hemen teshis konabilir. Eger gercekten topuk dikeni varsa tedavi edilmesi gerekir guzelim, yoksa kroniklesir. Istirahat ve topikal bir krem zaten tedavide ilk asama. Bazi egzersizler var nette gormussundur. Onlari da duzenli yapman gerekir. Ayrica ayakkabilarinin icine baskiyi azaltacak ozel bir aparat yerlestirmen gerekiyor. Annemde olmustu oradan biliyorum. 1 ay spor yapamadi ama simdi hergun rahat rahat yuruyor.

Aynura daha evvel "kizin anaokulu vakti gelsin ben de calisirim, o zaman kafam rahat eder" demistin ya gulum. Ona istinaden yazmistim. Arti eksi listesi yapip ona gore karar vereceksin artik tatlim. Gorumcen de biran once yeniden evlenir temelli gider insallah.

gitmedim arzucum ama inşallah nasip olur da giderim

bir boğa burcu olarak kararlı bir insan olmam gerekirken çok çabuk motivasyonu düşen bir insanım ben nedense, kızıyorum kendime istikrarlı olamıyorum. boğanın tembelliği ve hantallığını almışım sadece galiba

bir hevesleniyorum diyorum ki ne var '3 ayda 10 kilo veremicek miyim' sonra biran geliyor hiç bişey yapasım gelmiyor bu konuda

honey_ball
dediğin gibi bir dr gideyim de baktırayım canım yaa. geçen hafta da olmuştu cünkü antalyaya gittim 2 gün spor yapamadım acısı geçmişti aama başlayınca tekrar başladı. çok teşekkür ederim bunu söylediğin için.

of kaptan yaa ..

sevglmnde babası yok yıllar önce vefat etmiş ..... annesi köyde tek yaşıyor ... annesi biz evlenince şehre taşınıp bize biraz yakın oturabilirmiş ... üstelik benim müstakbel görümce de boşanmak üzere bir çocugu var. ...

ama sevglm hep diyo ki ben sevmem öyle hep iç içe olmayı , haftada bir iki defa ugrarz diyo ..

şimdi sen böyle anlatınca korktum ben yakında oturam kaynana dul görümce ..

kimse kandırmıyordur merak etme =) bi spor yapıyorsan düzenli muhakkak etkisi vardır görüntüde tartıya hemen yansımayabilir=)
menü konusunda bende sen gibi dertliyim ama bu konuda arkadaşlar akşam yemeklerinde kaloriyi azaltıyorlar baya benimde kararım artık bu yone gidiyor. Akşamları badem sütü menü diye belirtsem annemin baskısını çekemem
sanırım akşam yemeğini çorba ya da yoğurt olarak sabitleyeceğim hep.
çalışınca evden getirmedikçe menü işi ayrı sıkıntı. ama evde yemek yapan kendin değilsen evden getirme yine ayrı dert =) diyete uyarlamak zor
en iyisi haslanmış tavuk sanırım .

Insallah gidersin canim. Bize de kismet olmadi isten gucten. Ben de cok istiyorum. Gidenler hic donmek istemiyorsun diyorlar

Sen kendini herkesten iyi tanirsin canim. Benim mekanizma farkli calisiyor, programliyorum bitene kadar oyle devam ediyor. O yuzden "zayif hissettigin" anlarda hangi dusuncenin galip geldigini ve seni hem basarisizliga hem de pismanliga ittigini bilemiyorum. Benim de canim cekti bazi seyleri elbette. Hayir demek kolaydi bana bilemiyorum.

Ramazani hatirlatti bana. Kendimi birseyden men edince, iftar heyecaniyla sabrim artardi. Oyle denesen?

bende akşam öğününü azaltayım bari. ana yemeği çıkartayım. çorba salata yoğurt idare edeyim. normalde pek yoğurt tüketmem. hazır yoğurtları sevmiyorum çünkü. evde yoğurt yapmayı da öğreneyim de bol bol yoğurt yiyeyim :)

ayrıldığım kilo 70,1di, bu sabah 70,2 ye inmişim. hedefim 1 mayıs öyle yada böyle gitsin bu kilolar istiyorum

_AYNURA_ kaptanım karar tamamen sana ait benim listeye girmem konusunda yarın

Nazlim kiz yakin olsan ben yapicam sana yemek :))))

aman ya benimde erkek arkadaşımın babası vefat etmiş. gerçi tanıdığım kadarıyla sempati duyuyorum ailesine beraber olsakta sorun çıkarcak biri gibi durmuyorlar ama tabiki yalnız olmamızı tercih ederim. Neyse benim erkek arkadaşımda hep ayrı ve uzak olma taraftarıydı böyle belirtirdi ama geçen gün geçen bir konuşmada annemin yanımızda olmasını isterim dedi. gerçi bakıma ihtiyac olduğu zamanları kast ediyordu. ki öyle bi durumda ben ne kendi ailemi ne de onun ailesini evime almaktan gocunmam ama bi an korktuğumu da itiraf etmeliyim. sonra düşündüm kendimce ben de aileme yakın oturmak istiyorum tabi aynı ev değil ama yakın olabilsem keşke. sonra yaşlandıklarında gerekirse benim evimde huzur bulabilmeliler. ben bunu isterken eşimin ailesinede aynı seyi verebilmeliyim. sevip sevmememin anlaşıp anlaşamamın çok bi önemi yok bu noktada.
Tabbi başla gelmeyince bilinmez belki ama olması gereken bu. inş karşılıklı iyi oluruzda mutlu mesut devam eder hayatlarımız. yaşadıkca görcem. şu an için ailesine karşı sempatim yüksek olsada korktugumuda itiraf etmeliyim.
Allah herkese ağız tadı versin zor bu işler ya amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…