iyi nazım....bugünkü menümüde yazayım . benim şu evde yemek yapma işini düzene koymam lazım ( evde yemek pişiyor kv yapıyor ama bana uyan yemek yok kadına bana özel yemek yapta diyeyem ) neyse bir yolunu bulucam artık.
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
siyah zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
çoklu alnıntıya ekle yi tıklıyorum alıntılamak istediyim mesajlarda,sonra da mesaj yazma panosunda sol tarafda alınıtları ekle var oraya tıklayıp 1-1 cevaplıyorum...Bu kadar çoklu alıntı nasıl yapabildinnn
elifim burası onun evi ona göre,istediyinde gelir istediyinde gider....kadının düşüncesi bu yolda...ben de anlamıyorum...evde kendi işleri olmuyor mu hiç canım bunların ya? sabahtan akşama gelini de olsa insan başkasının evinde olmaktan sıkılmaz mı hiç? evi olmasa anlıcam beraber yaşıyorsunuz zaten mecbur katlanıcaksın dicem de kendi ayrı evi varken sürekli sende olmasının ne kadar saçma olduğunu niye düşünemiyolar acaba?
gülrum sen ne zaman geldin takıma?tarihi yazarmısın?bir de sanki çok yiyorsun ya....vere biliyormusunn kiloo?
aynuram ben 19 ocak ta girdim gruba. yaa yazdıklarıma bakınca çok yiyormuş gibi oluyor evet. ama varya mesela tavuk sote yazdım ya 2-3 çatal patates çorbası yazdım yarım kepçe falan. 61,500 ile başlamıştım.. 61,300 düm en son. bu hafta tartılmadım hiç. ama regl dönemindeyim. çok bi şiş hissediyorum kendimi. tartılıp fazla çıkarsam motivasyonum düşer diye tartılmadım. yarın tartılcamm işte buraya yazmak için.
bende bundan sonraları öğlenleri sadece çorba ve salata yiycem. senin önerilerin var mı. ben daha önce hiç diyet yapmayınca acemilik çekiyorum maleseff.
ne mutlu sana,ben senin azmine güveniyorum...litsye faydan olacağı günleri de iple çekiyorummm....
kızlar bilir sana da anltayım....ben kv ile komşu apartmanlarda oturuyorum,sabah 10.00 akşam 11.00 bisde kendisi,ve her işi ben yaparım,o hanımefendi gibi kuruılur kanepeye tv izler...ha bir de üstüne üstlük bi de dul görmücem var,onun pikolojik sorunları ve çok kötü huyları var,çalışıyordu akşamları 1saatliyine gelir yemeyini yer mutfağı harabe eder giderdi,3gündür evde,ve daha da evde olacak. o da annesiyle gelip annesiyle gidiyor...
canım o zaman yarın senin de liste zamanın,eğer kilo verirsen listeye alınacaksın,ama pek umutsuzsun galiba...sadece çorba deyil de,mesela dün tavuk soteyi bol yeseydin,slata ve yoğurtla ...sen ne var yemeye söğle hergün,biz de sana yardımcı oluruz............
eşimle konuştum zaten lusim biliyor,ama onun da yapacak bir şeyi yok...Allah kolaylık versin kuzum evinizde ayrıymış aslında. Tabi gelcek oğlunun evi ama bezdirmeye gerek var mı?
Böyleleri gördükçe evlilikten korkuyorum. Evlenmeden önce de bu tutumlarını hissettiriyorlar mıydı tatlım?
Eşinle paylaşsan dicem ama nasıl denir ki annene katlanamıyorum çekilecek çile değil diyeBoşver eşinle sorunun yoksa arada konu etmeye değmez ne de olsa canı kanı onun içinde zordur arada kalmak.
aslında benim için en önemli öğün öğle ama inanın iş yerinin yemeklerini hiç beğenmiyorm ve hep 2-3 kaşık yiyip kalkıyorum. arkadaşların menülerine bakıyorum akşamları hep hafif tutuyorlar. bende mi öyle yapsam acaba. ben her gün yazıyorum buraya menümü. sadece hafta sonları yazamıyorum. offf napcağımı bilemedimm. ben bi güzel kafamı toplayayım da kendime güzel menüler yapayım bari.canım o zaman yarın senin de liste zamanın,eğer kilo verirsen listeye alınacaksın,ama pek umutsuzsun galiba...sadece çorba deyil de,mesela dün tavuk soteyi bol yeseydin,slata ve yoğurtla ...sen ne var yemeye söğle hergün,biz de sana yardımcı oluruz...
kuzumm tavuk yiyemiyorm dışarda dediğim gibi 2-3 kaşık anca miğdem almıo daha fazlasını. o yüzden çorbaya yükleniyorum bende.patates çorbası almak yerine mesela tam porsiyon tavuk sote ve yanına salata yiyebilirsin canım
Allah sana sabır kv ve görümcenede anlayış versin. kızın kaç yaşında . aslında çalışmayı düşünüyorsan eğer sen evde olmadığın taktirde senin evinde olmazlar belki bu sanada daha iyi gelir. sen evde yokken evde olmaları evin dagılması sonrasında toplama daha yorucu olcagı ıcın esıne mantıklı bir dille anlattıgında o cozum o zaman bulabılır belki . su an onun yapacagı cokta bısı yok haklısın ama boylede senın ıcın zor. kendı aılen yakınmı tatlım sana?eşimle konuştum zaten lusim biliyor,ama onun da yapacak bir şeyi yok...
ne mutlu sana,ben senin azmine güveniyorum...litsye faydan olacağı günleri de iple çekiyorummm....
kızlar bilir sana da anltayım....ben kv ile komşu apartmanlarda oturuyorum,sabah 10.00 akşam 11.00 bisde kendisi,ve her işi ben yaparım,o hanımefendi gibi kuruılur kanepeye tv izler...ha bir de üstüne üstlük bi de dul görmücem var,onun pikolojik sorunları ve çok kötü huyları var,çalışıyordu akşamları 1saatliyine gelir yemeyini yer mutfağı harabe eder giderdi,3gündür evde,ve daha da evde olacak. o da annesiyle gelip annesiyle gidiyor...
aslında benim için en önemli öğün öğle ama inanın iş yerinin yemeklerini hiç beğenmiyorm ve hep 2-3 kaşık yiyip kalkıyorum. arkadaşların menülerine bakıyorum akşamları hep hafif tutuyorlar. bende mi öyle yapsam acaba. ben her gün yazıyorum buraya menümü. sadece hafta sonları yazamıyorum. offf napcağımı bilemedimm. ben bi güzel kafamı toplayayım da kendime güzel menüler yapayım bari.
lesliyi düzenli yapıyorum kendimde farklılıklar hissediyorum ama kilomda pek bi değişiklik olmadı 200 grcık sadece anlamadım neden. hatta ben yüzümden kilo alırım. yüzümü gören 70 kilo der ama vücudumu gören 60 der :) eşim yüzün küçüldü demeye başladı bile ama dediğim gibi kiloda bariz değişiklik yok
ya da ben kendimi kandırıyorum vucudum sıkılaşıyor diye eşim de beni kandırıyor yüzün küçüldü diye :)
gitmedim arzucum ama inşallah nasip olur da giderim
bir boğa burcu olarak kararlı bir insan olmam gerekirken çok çabuk motivasyonu düşen bir insanım ben nedense, kızıyorum kendime istikrarlı olamıyorum. boğanın tembelliği ve hantallığını almışım sadece galiba
bir hevesleniyorum diyorum ki ne var '3 ayda 10 kilo veremicek miyim' sonra biran geliyor hiç bişey yapasım gelmiyor bu konuda
kimse kandırmıyordur merak etme =) bi spor yapıyorsan düzenli muhakkak etkisi vardır görüntüde tartıya hemen yansımayabilir=)
menü konusunda bende sen gibi dertliyim ama bu konuda arkadaşlar akşam yemeklerinde kaloriyi azaltıyorlar baya benimde kararım artık bu yone gidiyor. Akşamları badem sütü menü diye belirtsem annemin baskısını çekemem
sanırım akşam yemeğini çorba ya da yoğurt olarak sabitleyeceğim hep.
çalışınca evden getirmedikçe menü işi ayrı sıkıntı. ama evde yemek yapan kendin değilsen evden getirme yine ayrı dert =) diyete uyarlamak zor
en iyisi haslanmış tavuk sanırım .
Insallah gidersin canim. Bize de kismet olmadi isten gucten. Ben de cok istiyorum. Gidenler hic donmek istemiyorsun diyorlar
Sen kendini herkesten iyi tanirsin canim. Benim mekanizma farkli calisiyor, programliyorum bitene kadar oyle devam ediyor. O yuzden "zayif hissettigin" anlarda hangi dusuncenin galip geldigini ve seni hem basarisizliga hem de pismanliga ittigini bilemiyorum. Benim de canim cekti bazi seyleri elbette. Hayir demek kolaydi bana bilemiyorum.
Ramazani hatirlatti bana. Kendimi birseyden men edince, iftar heyecaniyla sabrim artardi. Oyle denesen?
bugünkü menümüde yazayım . benim şu evde yemek yapma işini düzene koymam lazım ( evde yemek pişiyor kv yapıyor ama bana uyan yemek yok kadına bana özel yemek yapta diyeyem ) neyse bir yolunu bulucam artık.
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
siyah zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
of kaptan yaa ..
sevglmnde babası yok yıllar önce vefat etmiş ..... annesi köyde tek yaşıyor ... annesi biz evlenince şehre taşınıp bize biraz yakın oturabilirmiş ... üstelik benim müstakbel görümce de boşanmak üzere bir çocugu var. ...
ama sevglm hep diyo ki ben sevmem öyle hep iç içe olmayı , haftada bir iki defa ugrarz diyo ..
şimdi sen böyle anlatınca korktum ben yakında oturam kaynana dul görümce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?