Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazlim kiz yakin olsan ben yapicam sana yemek :))))

çok sağol ablam . spordan çıkıp eve gitmem 20:45 oluyor duş al oğluşla ilgilen derken zaten uyku saati geliyor onu uyut et derken benimde uykum geliyor yatıyoruz oğluşla çoğunlukla işyerinde uyan bişeyler oluyordu ama artık oda olmuyor aşçı amca aparttı iyice

bizim evde yoğurt çok tüketilir babam şeker hastası olduğundan. ev yogurdu resmen yetişmiyor eve market yoğurdu bende sevmiyorum senin gibi. 2 litre süte activia yoğurt varya probiyotik onla mayaladım pek bi güzel oldu =) onu yiyorum bol bol .

Canim en hizlisi kofte. Sabah yagsiz tavada 3-5 kofte kizartip yanina salata malzemesi de koyarsan doyurucu bir ogle yemegi olur. Basinda durmana da gerek yok. At tavaya giyin gel diger yuzunu cevir. 5 dk da hazir

aynen öyle zor işler tabiii..
ben de yardım ederim hasta olsa ihtiyacı olsa ..
ama daima girip çıkarlarsa evime olmaz işte o .

ben daha annesiyle tanışmadım ama ablasıyla tanıştm ..

iyi birine benziyo .. bana çok sıcak davrandı sanki yıllardır tanıyo gibi :)

Ama sonradan yani köprüyü geçince kim ne olur bilemeyiz tabii ..

insanları tanımak zor belli olmuyo korkutan da bu =)

bugün eşimle 12 yılımızı bitirdik
Allah nice mutlu saglıklı huzurlu yılları daha nasip etsin inş=)

Luso ve tuba birine asla kötü bi fikir vermek istemem,yani sizi tedirgin etmek istemem,ama ben 2yıl nişanlılık döneminde kv ile saatlerce konuşurdum annem kadar severdim yeminlen.ama iş bir yerde yaşamaya gelince durum bambaşka...o zamanlar bana hadi şimdi büyük konişma evlen de görelim dendiyinde hayır canım kötü biri olsa anlardım,ama o zaman bile kendini belli ediyormuş,sadece ben körmüşüm...hasta,depresyonda olan kızına acımayan,ddır dır kendi doğrularını söğleyen anne nezne olduğumda bana mı acıyacaktı...daha neler neler söğlerdim de şimdi içimdeki külleri alevlemek istemem.ama eğer hakikaten mutlu olmak istiyorsanız onları hayatınızın merkezine koymayın...evet ben nişanlıyken de bana birlikde yiycez falan demişlerdi ama o zaman tanımadığım için hiç bi sorun yoktu...şimdi ise mahv oluyorum ben arkadaşlarım.anlıya biliyormusunuz bunu?kızım olmasa ölürüm ben.. onunla mutluyum...evet kocamı seviyorum ama sevgim beni mutlu etmeye yetmezki..düşünün akşamadek tümden geriliyor ve doluyorum. O gelince de ona patlıyorum çoğu zaman.anlayacağınız onlar benim mutluluğumda tek engel,ama hayatım böğle devam edecek mecburen...

eşin konuşsa annesiyle?

ayrıldığım kilo 70,1di, bu sabah 70,2 ye inmişim. hedefim 1 mayıs öyle yada böyle gitsin bu kilolar istiyorum

_AYNURA_ kaptanım karar tamamen sana ait benim listeye girmem konusunda yarın
Elifimmm bak sen yarın listeye giriyorsun ve 1mayısa kadar 10kilonu verip mezun oluyorsun...hele bi cıss yap hele bi yap...ssen hem listeye girçek istiyorsun hem de kek yapıp yiyorsun...kkesin yükselenin ikizler o zaman...kkarar veremiyorsun...

yaa bende bu beraber yemeyi anlamıyorum. senin kendi evin kendi düzenin varken nasıl böle bişey istersinn. arada olur gelinimizin elinden bi yemek yiyelim falan ama ne o öyle sabah gel akşama kadar ye iç tvni izle sonra hadi bana eyvallah. kendi yapsa neysede heralde hiç birşey yapmıyor. ben olsam dayanamazdım heraldee. aynuraa sende yemekleri kötü yapp onun sevmediği yemekleri yapp :)
bende cadıyım haaa.

aynuram tamam beraber yensin içilsin ama o nedir öyle sabah gel akşam yatmaya git. seni çok çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum . ALLAH kv merhamet versin canım.

tamam kaptanım

yükselenim de oğlak disiplinli bir burçmuş kesin bende bir karışıklık var

eşin konuşsa annesiyle?
Bak elifim babası 10yaşındayken terk edip gitmiş bunları,kv de kendi çok kötü koşuılarda çalışarak bakmış çocuklarına ve bunun için çok seviyor annesini ve onu kırmak istemiyor...kv evdeki dul görümceye nefret ediyor onu çok üzdüyü sinirlendirdiyi için onunla git ayrı yaşa da diyemez anlıyormusun...burrdayken bile kavga ediyorlar habire,ssöğledom ya piskolojik sorunları var ilaç falan alıyor...eevet ben bunları anlıyorum ama ya ben?ççocuklarım?yyaşamak zorundamıyız biz bunları...bben ona bizimle oturmasın demiyorum ki ben ona herşeye karışmasın diyorum.o kadar bıktırmışki kendinden beni ne söölese sinirimi hoplatıyor ne söğlese ne yapsa...kendi herşeyi bu raddeye getirdi

tatlım anlayabiliyorum seni zaten bu yüzden çok korkuyorum. ama dediğin gibi düşünüp kızgınlıgını kırgınlıgını arttırmak sana zarardan başka hıcbısey katmayacak. allah ıslah etsin anlayıs versin kv ye ne diim :/

tamam kaptanım

yükselenim de oğlak disiplinli bir burçmuş kesin bende bir karışıklık var

ya bu burçlar neden etkiler ki bizi bu kadar çok . bende ikizlerim onun tüm dengesizliği kararsızlığı üzerimde maşallah yükselenim aslan ama hiç lider ruhu yok of of azcık aslandan kapaydım iyidi

Tenbel,miskin,mıymıy ondan burada yiyip içmek kolay ya...yemek pişiyor,bulaşıklar yıkanıyor.. oooh ne ala...tam kvye uygun bi ortam...kim istemez.. ben onun sevmediyi şeyi yapma gibi bi lüksüm var mı sanıyorsun gülrum

böyle devam etmez canm .. elbette gececek bugünler imtihan şimdi hepsi .. eşin var kzın var şükret insanlar neler neler çekiyor evlat için ..

baana hiç beraber yenilecek gezilecek fln demediler şimdiye dek ...

inşallah demezler derlerse de değişir fikirlerim çünkü ben seviyorum ama mantk evliliği yapıyorum bi yandan da .. vazgeçmesini bilirim yani öle bi durumda. . .

kesinlikle hayatın merkezinde olmalarına izin vermemek lazım ..
çünkü imsan nasıl başlarsa öyle devam eder. baştan sınır koymak lazım ..

aynuram tamam beraber yensin içilsin ama o nedir öyle sabah gel akşam yatmaya git. seni çok çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum . ALLAH kv merhamet versin canım.
Orasını bende anlamıyorum nazım...kahvaltısını bile bizde yapıyor. ..kendi evinde hiçççç bi şey yok...buzdolabını bile fişten çıkarmış bu kadın...düşün işte...

benim eşimde annesine çok düşkün ayrı eve çıktık ama aklı hep onda kalıyordu . bunu dile getirdiği zamanlarda oluyordu . ama şimdi görümcem ve eşi kv nin yanına taşındılar eşimle rahat şimdi . kv 3 gün bizde diğer günler kendi evinde kalıyor.

senin sakinliğinden kaynaklanıyor tabi. bende aynı olurdum kimseye sesimi çıkaramaz kendimi yer bitirirdim aynı durumda olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…