aslında eşini çok daha iyi anlıyorum benim annemde bazen fazla müdahaleci oluyor ilişkime karşı ama niyeti iyi olsada kimi zaman beni bunaltması ilişkime zarar veriyor. yinede anneme kıyamam laf ettirmem ettiremem. gerçi sevgilimde bu konuda bana karşı anlayışlı ama evlendiğimizde bu tutumu sürerse beni çok arada bırakıp yoracak bunu da biliyorum. anneler bazen iyi niyetli olsalarda fark etmeden evlatlarını zor duruma bırakıyorlar. kayın validende belki böyledir kendince iyi niyetlidir verdiği zararı göremiyodur. kendi mantıgına göre gün boyu senin yanında olması rahatsız edici değil sana eşlik ediyo olduğu için kendince iyilik yaptığını düşünüyordur belki.Bak elifim babası 10yaşındayken terk edip gitmiş bunları,kv de kendi çok kötü koşuılarda çalışarak bakmış çocuklarına ve bunun için çok seviyor annesini ve onu kırmak istemiyor...kv evdeki dul görümceye nefret ediyor onu çok üzdüyü sinirlendirdiyi için onunla git ayrı yaşa da diyemez anlıyormusun...burrdayken bile kavga ediyorlar habire,ssöğledom ya piskolojik sorunları var ilaç falan alıyor...eevet ben bunları anlıyorum ama ya ben?ççocuklarım?yyaşamak zorundamıyız biz bunları...bben ona bizimle oturmasın demiyorum ki ben ona herşeye karışmasın diyorum.o kadar bıktırmışki kendinden beni ne söölese sinirimi hoplatıyor ne söğlese ne yapsa...kendi herşeyi bu raddeye getirdi
İyi ablacm oksijen maskesne benzer birseyler grdm ama bn gorunce kaldirdiGunaydin guzeller
Aeben abla konuyu ortaya atan editordu kaptanlar degil. Okumussundur onun mesajini da. Performans dusuklugu nedeniyle onermis o da. Diskalifiye olmamali ama eger oy coklugu ile onaylanirsa da hastalik&hamilelik vs nedenlerle uzun sure izin kullanan uyeler icin ayricalik taniyan bir madde illaki eklenir. Uzuldugun gibi olmaz inan. Beni ornek vermissinSuphe ettim iyi birsey mi yaptim yoksa istikrarla verip veremeyenlerin sevkini mi kirdim diye...
Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim, masallah. Buyukannen nasil oldu canim?
Gulru kactir yazacagim sana unutuyorum. Topuk dikeni mi var acaba canim?
Aynura ruyan hayra ciksin canim. Sikma canini. Insallah tez vakitte ise girer de sen de rahat edersin. Ya da kizinin anaokulu zamani gelince sen is basi yapar, cikarsin o ortamdan.
Elifim kesin annen doğduğu günü karıştırmış
tamam kaptanım
yükselenim de oğlak disiplinli bir burçmuşkesin bende bir karışıklık var
İyi canm neyseki yetismissin :)yok canım toplantı vardı şehirdışında ben unuttum toplantı olduğunu şirkete gittim gidecek kişiler eşyalarını dosyalarını almış bekliyorlar ben bi gittim kafama dank etti hemen eve döndüm yarım saat içinde hazırlandım eşyalarımı falan aldım şehirdışına çıktık geç kalsaydım şirket açısından da çok iyi olmazdı ... bir arkadaş yardım etti sağolsun
Elifim kesin annen doğduğu günü karıştırmış
gecmis olsun Leslie ve yuruyuse basladgmdan beri benm topuklrim batiyor ayaklarim su topluyor sizin ki de mi oyle birseycanımm yaa şimdi sen yazınca araştırdımm. topuk dikeni olabilir bende. tabi bu benim kendi kendime okuduklarımdan yola çıkarak söylediğim birşey. ama anlatılanlar bana uyuyor.
diyor ki ; oldukça fazla yürümenizi veya ayakta sert zeminde kalmanızı gerektiren bir işiniz varsa, topuk dikeni durumuna gelmeniz daha fazla muhtemeldir.
ben leslieye başladığımda çıktı bu. ki sert zeminde ve ayakkabısız yapıyorum. off yaa tam kendime göre bi spor buldum derkenn niye böyle oldu yaa. birde eve spor ayakkabısı alıp öyle deneyeyim bakalımama günde 1 mil dahi olsa yapıcamm. leslie grubundan çıkmak istemiyorum
Evet evet kesin öğle...ona göre ben bu evde prensesler gibi yaşıyorum zaten...şimdi kalkıp sizinle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum dese şoka girer kadın o derece inanıyor aramızın iyi olduğuna...ben ona kötü davranmıyorum ki lusim...sadece gerektikce konuşur,muhattap olmamaya çalışıyorum o kadar...asla kötü davranmıyorum...tabi bir yere kadar...bi şeyo 10defa söğlediyinde 11inde cevap veriyorum sert bi şekilde...çok dırdırcı çok...aslında eşini çok daha iyi anlıyorum benim annemde bazen fazla müdahaleci oluyor ilişkime karşı ama niyeti iyi olsada kimi zaman beni bunaltması ilişkime zarar veriyor. yinede anneme kıyamam laf ettirmem ettiremem. gerçi sevgilimde bu konuda bana karşı anlayışlı ama evlendiğimizde bu tutumu sürerse beni çok arada bırakıp yoracak bunu da biliyorum. anneler bazen iyi niyetli olsalarda fark etmeden evlatlarını zor duruma bırakıyorlar. kayın validende belki böyledir kendince iyi niyetlidir verdiği zararı göremiyodur. kendi mantıgına göre gün boyu senin yanında olması rahatsız edici değil sana eşlik ediyo olduğu için kendince iyilik yaptığını düşünüyordur belki.
zor biliyorum ama içinden gelmesede ılımlı tavırlar takın biraz onunda tavırları değişir belki zaman içinde bu şekilde bi deneme yapmanı öneririm.
Kızlar kilo verdiğimi hissediyorum bu bile o kdar güzel ki hareketlerimi kasmadan yapıyorum vücudum alisiyor artik
Aynen yururken farkna varmadan hizli adim atiyorum namazd fln hic zorlanmiyorum onceden kollarim agrirdi vallahiah ben dee yaa :)
2-3 kilo bile çok rahatlattı beni ..
hafifledim hissediyorum :)
bende su toplama yok canım ama sağ ayağımda üstüne bastıkça topuk kısmı acıyor.gecmis olsun Leslie ve yuruyuse basladgmdan beri benm topuklrim batiyor ayaklarim su topluyor sizin ki de mi oyle birsey
yaa vallaa allah yardımcın olsun cok zorTenbel,miskin,mıymıy ondan burada yiyip içmek kolay ya...yemek pişiyor,bulaşıklar yıkanıyor.. oooh ne ala...tam kvye uygun bi ortam...kim istemez.. ben onun sevmediyi şeyi yapma gibi bi lüksüm var mı sanıyorsun gülrum
Peki birseyler cikti mi orda yoksa goruntede degisiklik yok batma mi vr sdce cnmbende su toplama yok canım ama sağ ayağımda üstüne bastıkça topuk kısmı acıyor.
aynen ayneenn :) namazda zorlanmıyordum ztn ama uzun yol yürüsem azck hemen nefes nefese kalırdım . şimdi çok daha iyi :)Aynen yururken farkna varmadan hizli adim atiyorum namazd fln hic zorlanmiyorum onceden kollarim agrirdi vallahi
Gecmis olsun canmyüzüm hala şiş ağrım yok ama bu durumu kullanıp yarın izin alsam mı ki
böle yalanlı dolanlı iş yapınca içim huzursuz oluyo gerçi ama bilemedim çalışasımda yok :/
Benim kilom fazla oldgndn vucudum tasimiyordu artik cnm egilsem agri giriyordu. Ay on kilo vermis gibi konustum haaynen ayneenn :) namazda zorlanmıyordum ztn ama uzun yol yürüsem azck hemen nefes nefese kalırdım . şimdi çok daha iyi :)
hiç birşey çıkmadı. ama sanki birşey varmış da onun üstüne basıp acıomuş gibi bir his veriyor.Peki birseyler cikti mi orda yoksa goruntede degisiklik yok batma mi vr sdce cnm
Topk dikeni olblr gerckten dikkt edinhiç birşey çıkmadı. ama sanki birşey varmış da onun üstüne basıp acıomuş gibi bir his veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?