Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında eşini çok daha iyi anlıyorum benim annemde bazen fazla müdahaleci oluyor ilişkime karşı ama niyeti iyi olsada kimi zaman beni bunaltması ilişkime zarar veriyor. yinede anneme kıyamam laf ettirmem ettiremem. gerçi sevgilimde bu konuda bana karşı anlayışlı ama evlendiğimizde bu tutumu sürerse beni çok arada bırakıp yoracak bunu da biliyorum. anneler bazen iyi niyetli olsalarda fark etmeden evlatlarını zor duruma bırakıyorlar. kayın validende belki böyledir kendince iyi niyetlidir verdiği zararı göremiyodur. kendi mantıgına göre gün boyu senin yanında olması rahatsız edici değil sana eşlik ediyo olduğu için kendince iyilik yaptığını düşünüyordur belki.
zor biliyorum ama içinden gelmesede ılımlı tavırlar takın biraz onunda tavırları değişir belki zaman içinde bu şekilde bi deneme yapmanı öneririm.

İyi ablacm oksijen maskesne benzer birseyler grdm ama bn gorunce kaldirdi bronsiti vrdi o azmis cigrlerini usutmus dun biraz gunese cikarttik uyi geldi

İyi canm neyseki yetismissin :)

gecmis olsun Leslie ve yuruyuse basladgmdan beri benm topuklrim batiyor ayaklarim su topluyor sizin ki de mi oyle birsey

Evet evet kesin öğle...ona göre ben bu evde prensesler gibi yaşıyorum zaten...şimdi kalkıp sizinle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum dese şoka girer kadın o derece inanıyor aramızın iyi olduğuna...ben ona kötü davranmıyorum ki lusim...sadece gerektikce konuşur,muhattap olmamaya çalışıyorum o kadar...asla kötü davranmıyorum...tabi bir yere kadar...bi şeyo 10defa söğlediyinde 11inde cevap veriyorum sert bi şekilde...çok dırdırcı çok...

gecmis olsun Leslie ve yuruyuse basladgmdan beri benm topuklrim batiyor ayaklarim su topluyor sizin ki de mi oyle birsey
bende su toplama yok canım ama sağ ayağımda üstüne bastıkça topuk kısmı acıyor.

yüzüm hala şiş ağrım yok ama bu durumu kullanıp yarın izin alsam mı ki
böle yalanlı dolanlı iş yapınca içim huzursuz oluyo gerçi ama bilemedim çalışasımda yok :/

yaa vallaa allah yardımcın olsun cok zor

Aynen yururken farkna varmadan hizli adim atiyorum namazd fln hic zorlanmiyorum onceden kollarim agrirdi vallahi
aynen ayneenn :) namazda zorlanmıyordum ztn ama uzun yol yürüsem azck hemen nefes nefese kalırdım . şimdi çok daha iyi :)

Elif nice mutlu yillara, saglik, sihhat ve pasalarinla beraber canim

Aynura Allah sana sabir versin, kv ni de islah etsin insallah.

Yagmur senin kilon fazla oldugu icin sporu bir sure agirdan al gulum. Zayifladikca daha da kolay yapacaksin, bacak&ayak agrisi kalmayacak. Buyukannene acil sifalar diliyorum.

Sen de mi cumartesi calisiyorsun Lucia. Keske izin alsan. Bir de normal mi sis olmasi acaba. Havva ya da Ezgi olsa ogrenirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…