Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet o da doğru ben en yakın arkadaşımla yapardım aramız bozuldu artık samimi değiliz öyle ondan yapmıyorum doğal olarak

Sago l canm , peki aksam yurumem artik

İste bana ceza verdiler aynurla peri,sonra bende yürüyüşü arttirayim dedim ama kotu oluyor sonra
Olur mu hiç canım böyle bir sağlık sorunu olursa daha farklı ama menüde cısslar olunca tabii :)
Perim kaptan yardimciligin hayirli olsun simdi okudum paylasim alaninda ...
Çok teşekkür ederim
Makarna hiç olmamış canım sabah süper başlamışsında makarnada kaldım ben :)

Menü süper canım su sporda eklendi mi tamamdır
bugün eşimle 12 yılımızı bitirdik
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

bugünkü menüm
sabah çeyrek ekmek zeytin
öğlen yarım kepçe mercimek çorbası cacık 2 kaşık makarna salatası 1 dilim kepek ekmeği
akşam taze fasulye cacık
10 gibi bir meyve.
1 mil leslie
haftaya dr a gidicem o zamana kadar 1 mil yapcam lesliyi.
şimdiye kadar 1,5 litre su akşama 2,5 litreyi geçerr.

Ama canım olmamış ama öğlen.hem makarna hem ekmek

Ben de 3mile lesliemi yaptım şimdi yemek zamanı.kv şeeytanın bacağını kırmış şimdi lor lu gözleme yapıyor hem de yağda kızartıyor...ama bennn yemiycem tabiki...sağlıklı yemeyimi yiycem. Bu arada 60dan 200gram inmişdim.onun için hiçç aklımdan geçmedi yemek...cum.si pazar misafirim var sonra da annemlere oy oy oyyy. ..

benimde annemler geldi allahım annem ne yemekler yapıo, hepsinden az az yiyorum. öncden olsa var yaa doyasıya yerdimm. akşam poğaça yaptı ev mis gibi koktu. hazırlamış sabah iş yerinde yiyin die. bende dedim rejimdeyim yiyeyem öyle diyince ben bi daha taa ne zaman gelcem de sana poğaça yapcam ye bi kereden bişi olmaz dedi. iş yerine getirdim eşim arkadaşlarıyla yedi. tembihledim onu da anneme benim yediğimi söle diye :)

Annenlere gidince dikkat et Aynura

ama çok az aldımm onlardan. ben nasıll vercem bu kiloları yahuuu
Menunuz onceden belli oluyorsa, uygun yemek cikmadigigunlerde evden goturebilirsin canim. Kucuk porsiyon alayim diye karnin da doymamistir senin simdi.

Annenlere gidince dikkat et Aynura

Menunuz onceden belli oluyorsa, uygun yemek cikmadigigunlerde evden goturebilirsin canim. Kucuk porsiyon alayim diye karnin da doymamistir senin simdi.

aynen canım yaa ben zaten öğlen karnımın doyduğunu bilmiyorum ki hep böyle bir iki kaşık yiyorum. eve öyle bi geliyorum bitkin halde yemek yapcam die uğraşıom zaten hep bu yüzden eve gelir gelmez çikolata hazır kek yerdim artık onu yapmıyorum. dayanıyorum yemek olana kadar birşey yemiyorum ya da su içiyorum şimdi annem var da o yapıyor sağolsun.
ben bu kiloları zaten abur cuburdan aldım. öğlen yiyemezdim 3 gibi kantine iniyorum kek çikolata ne bulursam. eve gelince de yine kek çikolata yemek olana kadar.
ama bunları kestim şimdi kesinlikle yemiyorum aralarda.

Haklisin canm ama evde degildm anneannemi ziyarete gittim rhatsizlanmistida,ordada tek dgldm mecbur ydm ama kucuk tbk

Senin sırf onları kesmen yüzünden baya kilo vermen gerekiyordu ilk başlarda canım.suyunu içiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…