Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin sırf onları kesmen yüzünden baya kilo vermen gerekiyordu ilk başlarda canım.suyunu içiyormusun?
evett içiyorumm. elimde su şişesiyle geziyorum resmen iş yerinde. evde de çok içiyorum hele lesli den sonra nerdeyse 3 bardak birden içiyorum.
yaa biraz ayıp olcak ama ben çok fazla wc ye çıkamıyorum ondan mı olmuo acaba

ola bilir canım...bağırsakların mı çalışmıyor?

Hayatinda baya degisiklik yaptin canim. Sabir ve emekle gidecek o kilolar. Ogle icin de mutlaka etli birseyler tuketmelisin ki uzun sure tok tutsun seni.

annem şimdiden plan program yapıyor. Şunu pişircem şunu pişircem diye...

Yandin o zaman

Ben de yazacaktim. Bugun persembe ama kimse renk vermiyor Durumlar nasil guzeller, yarina birinci olacak misiniz?

Arkadaslar oglana kurabiye yapacagim da benim tarif sert oluyor (bugday unu, irmik ve yulaf unu). Bebekler icin ekmek gibi yumusak dusen meyveli kurabiye tarifi olan var mi?

Valla galiba bende değişim yok gibi aynen senin dediğin gibi vücudumda fark oldu bu hafta ama tartıda olmadı

Olacakmısınız da ne arzum?sen bizden deyilmisin?

Katkim olmayinca kendimi katamadim Yarim kilo verdim ben de

Aynura tarif ariyorum 1 saattir. Var mi sende yumusak bebek kurabiyesi tarifi canim?
Yok canım ben öğle kurabiye tarifi bilmem,hele çocuk için hiç bilmem...bi keresinde bi yerden süte batırılmış ıslak kurabiye tarifi okumuşdum...çok istiyorum onu yapmayı...kek yapsana canım sen de...daha yumşak oluyor

Ufaliyor onu elinde yutmuyor. Kurabiyeyi cok seviyor ama az daha yumusak yapsam daha rahat yiyecek. Bu aksamlik kek yapayim o zaman.

Kuru erik denedin mi canim? Erik&kayisi kurusu rahat cikmani saglar. Meyve olarak elmayi tercih et. Salata ekle menulerine, faydasini gorursun.
benim eriğe karşı tikim varr. kurusunu yiyebilir miyim bilmiyorum ama. onun ismini duymak ya da karşımda birisinin yemesine gerek yok görsem dahi huylanıyorum kötü oluyorum kayısı kurusu yerim ama. çok teşekkürlerrr

Spordan olabilir gulum. Hedef pantolonun var miydi? Eminim kilon degismese de daha kucuk beden kiyafetlere girebiliyorsundur.
Evet özellikle iki haftadır yürüyüşte tayt giyiyoruk alt bacaklarımda incelme oldu gözle görülür derecede hemde. Hedef pantalonum var bakayım akşam bi deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…