evett içiyorumm. elimde su şişesiyle geziyorum resmen iş yerinde. evde de çok içiyorum hele lesli den sonra nerdeyse 3 bardak birden içiyorum.Senin sırf onları kesmen yüzünden baya kilo vermen gerekiyordu ilk başlarda canım.suyunu içiyormusun?
ola bilir canım...bağırsakların mı çalışmıyor?evett içiyorumm. elimde su şişesiyle geziyorum resmen iş yerinde. evde de çok içiyorum hele lesli den sonra nerdeyse 3 bardak birden içiyorum.
yaa biraz ayıp olcak ama ben çok fazla wc ye çıkamıyorum ondan mı olmuo acaba
nasılsın canım?iyimisin?sen jillianı bıraktın mı kuzum?Selam canimm
Şu temizlik hiç bitmiyo ya :) yap yap yine aynı
Fazla yorma kendini
aynen canım yaa ben zaten öğlen karnımın doyduğunu bilmiyorum ki hep böyle bir iki kaşık yiyorum. eve öyle bi geliyorum bitkin halde yemek yapcam die uğraşıom zaten hep bu yüzden eve gelir gelmez çikolata hazır kek yerdim artık onu yapmıyorum. dayanıyorum yemek olana kadar birşey yemiyorum ya da su içiyorum şimdi annem var da o yapıyor sağolsun.
ben bu kiloları zaten abur cuburdan aldım. öğlen yiyemezdim 3 gibi kantine iniyorum kek çikolata ne bulursam. eve gelince de yine kek çikolata yemek olana kadar.
ama bunları kestim şimdi kesinlikle yemiyorum aralarda.
annem şimdiden plan program yapıyor. Şunu pişircem şunu pişircem diye...
Valla galiba bende değişim yok gibi aynen senin dediğin gibi vücudumda fark oldu bu hafta ama tartıda olmadıHayatinda baya degisiklik yaptin canim. Sabir ve emekle gidecek o kilolar. Ogle icin de mutlaka etli birseyler tuketmelisin ki uzun sure tok tutsun seni.
Yandin o zaman
Ben de yazacaktim. Bugun persembe ama kimse renk vermiyorDurumlar nasil guzeller, yarina birinci olacak misiniz?
Valla galiba bende değişim yok gibi aynen senin dediğin gibi vücudumda fark oldu bu hafta ama tartıda olmadı
evettola bilir canım...bağırsakların mı çalışmıyor?
Honeyin tavsiyelerine katılıyorum canım...salata gerek mutlaka...
Olacakmısınız da ne arzum?sen bizden deyilmisin?Hayatinda baya degisiklik yaptin canim. Sabir ve emekle gidecek o kilolar. Ogle icin de mutlaka etli birseyler tuketmelisin ki uzun sure tok tutsun seni.
Yandin o zaman
Ben de yazacaktim. Bugun persembe ama kimse renk vermiyorDurumlar nasil guzeller, yarina birinci olacak misiniz?
Olacakmısınız da ne arzum?sen bizden deyilmisin?
Yok canım ben öğle kurabiye tarifi bilmem,hele çocuk için hiç bilmem...bi keresinde bi yerden süte batırılmış ıslak kurabiye tarifi okumuşdum...çok istiyorum onu yapmayı...kek yapsana canım sen de...daha yumşak oluyorKatkim olmayinca kendimi katamadimYarim kilo verdim ben de
Aynura tarif ariyorum 1 saattir. Var mi sende yumusak bebek kurabiyesi tarifi canim?
Yok canım ben öğle kurabiye tarifi bilmem,hele çocuk için hiç bilmem...bi keresinde bi yerden süte batırılmış ıslak kurabiye tarifi okumuşdum...çok istiyorum onu yapmayı...kek yapsana canım sen de...daha yumşak oluyor
yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim eriğe karşı tikim varr. kurusunu yiyebilir miyim bilmiyorum ama. onun ismini duymak ya da karşımda birisinin yemesine gerek yok görsem dahi huylanıyorum kötü oluyorumKuru erik denedin mi canim? Erik&kayisi kurusu rahat cikmani saglar. Meyve olarak elmayi tercih et. Salata ekle menulerine, faydasini gorursun.
Evet özellikle iki haftadır yürüyüşte tayt giyiyoruk alt bacaklarımda incelme oldu gözle görülür derecede hemde. Hedef pantalonum var bakayım akşam bi deneyeceğim :)Spordan olabilir gulum. Hedef pantolonun var miydi? Eminim kilon degismese de daha kucuk beden kiyafetlere girebiliyorsundur.
Bugun ya da yarın sabah lavabo işini halledersem neden olmasın:)Guzel bir surpriz yapacak gibisin Funda
ben dün geldim yoldan iyi beslenemedim onun içinSen ne yaptn dun nlr ydin cnm hic goremedm arka syfda. Kldi herhalde bulamadm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?