geçmiş olsun canım en güzeli al kızını uyu gerçekten hem dinlenmiş olursun uykudan güzel arındırıcı yok pardon bi de duş=)Başım çok ağrıyor yaaa...canım da sıkkın nedense...belki kızlmın uyku saatinde uuurum onunla birlikde...zaten görümcemin oğlu da bizde.o burada olduğunda ıvır zıvır gecesi oluyor.tuzağa düşmemek için en iyisi uyumak...daha 2saat var yaaa
Canım ben akupunktura gidiyorum doktorumun verdiği diyet ve yasak listesi var onu paylaşabilirim istersenkızlar aranızda diyetisyene giden var mı? örnek listeyi paylaşabilirmisiniz?
Ayy siz rüyadan bahsedince iki gündür gördüğüm saçma rüyalar geldi aklıma :)))İyi aksamlar ...
Elifim hayirli ruyami i gordun, ne guzel , rabbim gerceginide tez zamanda nasip etsin insallah ,ah ah banada tekrarini ...
Arzum evet sanirim baharda basakti :))
Aynuram kayin validen diyet yaptigini biliyormu ?:).
Yumusak derken arzum ?Aynura gecmis olsun canim. Erken yatmak iyi fikir, gecer insallah.
Peri o nasil ruya oyle
Aeben abla yumusak kurabiye tarifin var mi? Oglana yapacagim.
Yumusak derken arzum ?
Un kurabiyesi tarzda oglan rahat yer aslinda ..
Birde arzum kuru meyveleri hafifden haslayip robotta cek icine biskui kat istedigin sekli ver . Katiligini kendin ayarlaybilirsin , hemde oglus kuru meyve yemis olur seker yerine
Lucia diyetisyen listeleri genelde hep ayni oluyor . Cok nadir farkli kisiye gore liste gordum .kızlar aranızda diyetisyene giden var mı? örnek listeyi paylaşabilirmisiniz?
Biliyor evet,yyapmayalım dedim ama canı çekmiş kadının bir şey deyemem kki.bi de kastlı bi şekilde kötülük yapmak için yapmaz,o kadar kötü kalpli deyil...kötü kalpli deyil aslında etrafındakı herkese aynı davranıyor.sadece geri kafalı ve bildiklerini de en doğrusu sanıyor...kocam da yok geç gelecekler her halde uyurym ne güzel...İyi aksamlar ...
Elifim hayirli ruyami i gordun, ne guzel , rabbim gerceginide tez zamanda nasip etsin insallah ,ah ah banada tekrarini ...
Arzum evet sanirim baharda basakti :))
Aynuram kayin validen diyet yaptigini biliyormu ?:).
Biliyor evet,yyapmayalım dedim ama canı çekmiş kadının bir şey deyemem kki.bi de kastlı bi şekilde kötülük yapmak için yapmaz,o kadar kötü kalpli deyil...kötü kalpli deyil aslında etrafındakı herkese aynı davranıyor.sadece geri kafalı ve bildiklerini de en doğrusu sanıyor...kocam da yok geç gelecekler her halde uyurym ne güzel...
Valla bende anlamadım çok garip rüyalar görüyorum :)))Aynura gecmis olsun canim. Erken yatmak iyi fikir, gecer insallah.
Peri o nasil ruya oyle
Aynura gecmis olsun canim. Erken yatmak iyi fikir, gecer insallah.
Peri o nasil ruya oyle
Kaymak yahut sut katabilirsin .Ekmek gibi yumusak olsun istiyorum. Seker kullanmiyorum zaten. Normalde yaptigim tam bugday unu, irmik ve yulaf ununda elma puresi ve cevizli kurabiye. Kitir kitir oluyor.
Daha yumusak nasil yapilir?
Ben iki sene kadar önce aşçılık kursuna gitmiştim. Ordan kalma bir sürü tariflerim var bilgisayarda. İstersen onları bir göndereyim bence işe yarayabilir :)Aynura gecmis olsun canim. Erken yatmak iyi fikir, gecer insallah.
Peri o nasil ruya oyle
Kaymak yahut sut katabilirsin .
Bu malzemelerin biraz islanmaya ihtiyaci var elma yetmez kuru kayisiyi islat robottan gecir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?