Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelmiş bu gün ama ben evde yoktum gidip alcam birazdan akşam yazarım nasıl olduğunu :)

Ben karatay yapmaya çalışıyorum
Yapabildiğim kadarıyla tabi birebir değil
Alkali diyet hangisiydi şu karbonatlı su ile olan mı

Ben ilk bu kadından dinlediğim için irem derici bana hiç güzel gelmedi :)
Ben de ilk irem dericiden dinledim :)

kızlar siz kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz. yoksa sadece iç çamaşırlarıyla mı :)

zor kuzum biliyorum bende ayrılalı çok olmadı ve hayatında başka biri olma ihtimali benimde hep aklımdaydı ve biizm aramızda mesafe de vardı yürümedi bitti başlarda evet zordu zorlandım kendimi yemeğe bile verdim ama o gidince ben kendime geldim silkelendim bi şimdi anlıyorum ki iyi ki bitmiş Allah hakkımızda hep hayırlısını versin hep hayılırlı kişiler çıksın karşımıza ve etme bulma dünyası bu herkes kime ne yaptysa karşılığını çekecek
herkesin bir yarası var birde acele etme 'sevmek' içinde 'ilişkiye' başlamak içinde vakti var demekki hala başlamadıysa ve tadını çıkar bu güzel anların nazını cilveni yap seni kolay zannetmesin ehehehhe :))))
hemen atıyorum :))

ayyy yerin onları ya kuzuların annesi olunca ikiz gibi düşündüm ben Allah uzun ömür versin ikisinede

Ben karatay yapmaya çalışıyorum
Yapabildiğim kadarıyla tabi birebir değil
Alkali diyet hangisiydi şu karbonatlı su ile olan mı

Ben de ilk irem dericiden dinledim :)

aynen karbonatlı su limonlu su gibi =) alkali besinlerle karatayın önerdiği besinler çelişiyo .

ben monticnag diyeti yapıyorum canım . karataya benziyor ,ama montide ekmeğe izin var ( sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği )

hep aynı kıyafeti tutturmak zor diye ben çıkarıyorum :) aynı saatte ve tuvaletten sonra tartılmaya çalışıyorum hep daha doğru sonuç alınıyor bence öyle

İc camsryla canm

ay bende öyle yapayımm barii :) 200-300 gr veririrm heralde :)

perigunlugu
esim benimmm msjima cevap yazmamiss
Kuzuumm hiç yazmaz olur muyum ? Baktım baktım ama hangi mesajın bana çözemedim ya Bana yazdığın herşeye cevap verdim diye hatırlıyorum. Ama yapmamışsamda ayıp bana
Çok haklısın tatlım.. Hemde şöyle birşey var zaten herkesin hayatımıza girmesinde vardır bir hayır. İyi yada kötü farketmez. O yüzden akışına bırakıyorum

hep aynı kıyafeti tutturmak zor diye ben çıkarıyorum :) aynı saatte ve tuvaletten sonra tartılmaya çalışıyorum hep daha doğru sonuç alınıyor bence öyle

Beni bir görsen bugün sabah 9da bir uyandım bi gözüm açık bi gözüm kapalı. Önce wc sonra direk odaya daldım üstümü çıkardım tartıldım ama bi gözüm hala kapalı. Sabitim diye düşünürken yarım kiloyu görünce tabii gözlerim yuvalarından fırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…