- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
gelmiş bu gün ama ben evde yoktum gidip alcam birazdan akşam yazarım nasıl olduğunu :)canım yüğzüm hala şiş bide morardıağrı sızı yok diş etim baya iyileşmiş kapanmaya yakın çekilen yer.
sen nasılsın nasıl gidiyor gördüm 13 parça seti bende onun siparişini vercem sanırım matı nasıl memnun musun gelmişmiydi seninki?
Ben karatay yapmaya çalışıyorumkızlar şimdi bişi sorcam
karatay diyeti düşük gi çok mantıklı ama bazı önerdiği besinler alkali değil alkali diyete ters.
alkali diyet te oldukça mantıklı gözüküyor.
bunun yanı sıra uygulaması en kolay olan benim için de dukan.
hepsini çok detaylı incelemedim ama siz belli bi diyet türünde sabitmisiniz kızlar?
Ben de ilk irem dericiden dinledim :)Ben ilk bu kadından dinlediğim için irem derici bana hiç güzel gelmedi :)
zor kuzum biliyorum bende ayrılalı çok olmadı ve hayatında başka biri olma ihtimali benimde hep aklımdaydı ve biizm aramızda mesafe de vardı yürümedi bitti başlarda evet zordu zorlandım kendimi yemeğe bile verdim ama o gidince ben kendime geldim silkelendim bi şimdi anlıyorum ki iyi ki bitmiş Allah hakkımızda hep hayırlısını versin hep hayılırlı kişiler çıksın karşımıza ve etme bulma dünyası bu herkes kime ne yaptysa karşılığını çekecekÇooook teşekkür ederim canımm benimmm :) Evet gerçekten haklısın önyargılı olmamak gerek çok doğru. Ama bu adamda inanılmaz bir samimiyet var ama hareket yok :) Sanırım yakın zamanda onunda yaşadığı bir yara var. Bu sebeple ona saygıda duyuyorum. Yarasına saygı duyuyorum. Ama maalesef benimde bu kadar umutsuz olmam ve belkide korkularım artması oluşması için zor bir süreç geçirdim. Hayatımda olduğunu düşündüğüm ve 28 yaşındaki bir insan evladı, ikimizinde sık sık beraber vakit geçirdiğimiz 16 yaşındaki küçücük bir kızla benden ayrılır ayrılmaz (ki ben öncesinde de olduğuna inanıyorum) birlikte olduklarını öğrendim. Kaynar kazanlar bile tarif edemezdi bu duyguyu ki Rabbim düşmanımın başına bile vermesin. Bu durum karşısında tek söyleyebildiğim ise şu oldu; Fazlası değil benim yaşadığımı yaşatsın Rabbim dedim sustum.
Bu arada mail adresini gönderebilirsen özelden hemen mail atayım :) Bakın bu tarifleri yapın ama yemeyin ona göre :)))) Yda sağlıklıya çevirelim yağını tuzunu falan :)))
kızlar siz kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz. yoksa sadece iç çamaşırlarıyla mı :)
hep aynı kıyafeti tutturmak zor diye ben çıkarıyorum :) aynı saatte ve tuvaletten sonra tartılmaya çalışıyorum hep daha doğru sonuç alınıyor bence öylekızlar siz kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz. yoksa sadece iç çamaşırlarıyla mı :)
İc camsryla canmkızlar siz kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz. yoksa sadece iç çamaşırlarıyla mı :)
Hiç yazmam mı hayatımmm valla görmedim dur bakıyorum hemen :)
ay hadi bakalım keyifli sporlar=)gelmiş bu gün ama ben evde yoktum gidip alcam birazdan akşam yazarım nasıl olduğunu :)
ayyy yerin onları ya kuzuların annesi olunca ikiz gibi düşündüm ben Allah uzun ömür versin ikisinedeOoOturtleOoO biri 28 aylık biri 7 aylık canım
_Birce_ iç çamaşırlarıyla canım hatta eşim görüp dalga geçmesin diye o yokken tartılıyorum pijamayı bile çıkartıyosun - çıkmak için dicek
Ben karatay yapmaya çalışıyorum
Yapabildiğim kadarıyla tabi birebir değil
Alkali diyet hangisiydi şu karbonatlı su ile olan mı
Ben de ilk irem dericiden dinledim :)
hepimize inşallah :)))ay hadi bakalım keyifli sporlar=)
ben alkali su içtim 3 gün tansiyonum yükseldi 10 14 oldu normalde 6 10 falan çıkardı o gnden beri tövbeliyim kimyasal şeylereaynen karbonatlı su limonlu su gibi =) alkali besinlerle karatayın önerdiği besinler çelişiyo .
kızlar şimdi bişi sorcam
karatay diyeti düşük gi çok mantıklı ama bazı önerdiği besinler alkali değil alkali diyete ters.
alkali diyet te oldukça mantıklı gözüküyor.
bunun yanı sıra uygulaması en kolay olan benim için de dukan.
hepsini çok detaylı incelemedim ama siz belli bi diyet türünde sabitmisiniz kızlar?
Benim annemde sadece 1 defa içti ölüyordu nerdeyse çok zararlı bişey oben alkali su içtim 3 gün tansiyonum yükseldi 10 14 oldu normalde 6 10 falan çıkardı o gnden beri tövbeliyim kimyasal şeylere
Camasirla kuzum
hep aynı kıyafeti tutturmak zor diye ben çıkarıyorum :) aynı saatte ve tuvaletten sonra tartılmaya çalışıyorum hep daha doğru sonuç alınıyor bence öyle
İc camsryla canm
OoOturtleOoO biri 28 aylık biri 7 aylık canım
_Birce_ iç çamaşırlarıyla canım hatta eşim görüp dalga geçmesin diye o yokken tartılıyorum pijamayı bile çıkartıyosun - çıkmak için dicek
Kuzuumm hiç yazmaz olur muyum ? Baktım baktım ama hangi mesajın bana çözemedim ya
zor kuzum biliyorum bende ayrılalı çok olmadı ve hayatında başka biri olma ihtimali benimde hep aklımdaydı ve biizm aramızda mesafe de vardı yürümedi bitti başlarda evet zordu zorlandım kendimi yemeğe bile verdim ama o gidince ben kendime geldim silkelendim bi şimdi anlıyorum ki iyi ki bitmiş Allah hakkımızda hep hayırlısını versin hep hayılırlı kişiler çıksın karşımıza ve etme bulma dünyası bu herkes kime ne yaptysa karşılığını çekecek
herkesin bir yarası var birde acele etme 'sevmek' içinde 'ilişkiye' başlamak içinde vakti var demekki hala başlamadıysa ve tadını çıkar bu güzel anların nazını cilveni yap seni kolay zannetmesin ehehehhe :))))
hemen atıyorum :))
hep aynı kıyafeti tutturmak zor diye ben çıkarıyorum :) aynı saatte ve tuvaletten sonra tartılmaya çalışıyorum hep daha doğru sonuç alınıyor bence öyle
Bende neredeyse 500 gr fark ediyor. Bi pijamam var ayı postu gibiay bende öyle yapayımm barii :) 200-300 gr veririrm heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?