Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlaarr geçtiğimiz ağustos ayında k.maraş-g.antep-ş.urfayı gezmiştim ve orda bir sürü fotoğraf çekildim :) O zamanki halimden bir kaç fotoğraf ekledim geçenlerde. Önümdeki hedef ise şubat sonunda ve haziran sonunda tekrar fotoğraf ekleyeceğim. Bakalım aradaki fark nasıl olmuş :)

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller. evde net olmadığı için hafta sonları yazamıyorum. pazartesi görüşürüzzz. pazar annemler memlekete dönüyorr depresyon...

ben alkali su içtim 3 gün tansiyonum yükseldi 10 14 oldu normalde 6 10 falan çıkardı o gnden beri tövbeliyim kimyasal şeylere
ben bi süre içtim ama hiç bi olumlu fayda görmedim hatta iştahımın açıldığını hissettim. karbonatlı su değil ama zencefilli limonlu su deneyebilirim alkali olarak=)

ben monticnag diyeti yapıyorum canım . karataya benziyor ,ama montide ekmeğe izin var ( sadece kahvaltıda ve tam buğday ekmeği )
onu da inceleyim madem=)
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller. evde net olmadığı için hafta sonları yazamıyorum. pazartesi görüşürüzzz. pazar annemler memlekete dönüyorr depresyon...
hafta sonun güzel olsun canım tadını cıkar annenlerle vaktinin=)

Kızlarrr parmesan peynirinin bka adı var mı?nasıl bi şey?pazar günü misafirlerime sezar salata yapıcam parmesan yokmuş hipermarketde...

onu da inceleyim madem=)

hafta sonun güzel olsun canım tadını cıkar annenlerle vaktinin=)
Canım benim diyetleri araşdırdıkca kafan şişecek hiç karar veremeyeceksin,sen şimdi gittiyin yolda ilerle bence gerekirse başka yollar ararsın...ne güzel vermişsin işte.. ama bir yolda sabit ilerlemek çok daha iyi...belki bulursun kendine göre bi şey...

ben ve zeynep karataycıyz çok memnunuz
kaptanımız da son bi kaç kilosunu karatyla veriyor artk .. o da memnun bildiğim kadarıyla

Bugünki menümü yazayım bitti gün benim için zaten :)

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
kavurmalı yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 dilim tb ekmeği

Akşam:
1 kase yoğurt - nesfit

Su ise 1 lt oldu henüz spor yapmadım dışarı çıkıcam şimdi kahve falan içerim büyük ihtimalle :) Gelince de spor yaptım mı tamaamdıırr :)

saol tatlım akşam eve geçince incelerim artık mesai son anları yoğunlaşıyorum
görüşürz akşam =)
haklısın aynurcum zaten hepsinin karmasını kendime uyarlıyorum =)

Kuzummm hedefimiz ayni dedim seni tebrik ettim sanirim gormemissin olsunnnn iyiki varsinnnn

Bugun azmi yemissin kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…