Menun gayet güzelmenüm
sabah kızarmış ekmek, peynir, maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay
öğle fasulye pilaki
ara kakaolu süt
akşam tereyağında yağsız et kavurma, salata (mor ve beyaz lahana,havuç,maydanoz,yeşil soğan)
kac gundur hastaliktan dogru duzgun beslenemiyordum dun canim oyle bir kisir istedi kiiii kendimi zor tuttum gece gece.bugun de aksama kadar toplamda 2 kucuk sut ve 1 kivi yiyebilmistim aksam sooyle bi kisir yaptim doldurdum tabagi enemm tabagin yarisina bile gelmeden okadar sistim ki beeeen beeeen tabagimi oylece biraktim migdem kuculmus Allahim sonundaaaa.ha muhakkak yarina fazla cikacagim ama nerdeyse 1 aydir ekmek bulgur agzima degmemisti hakettigimi dusundum??
Kuzummm hedefimiz ayni dedim seni tebrik ettim sanirim gormemissin olsunnnn iyiki varsinnnn
Aaa öyle mi süpeeer :) inşallah haftaya hedefimizi geçeriizz bileeBugun azmi yemissin kuzucum
menüm
öğle fasulye pilaki
ara kakaolu süt
akşam tereyağında yağsız et kavurma, salata (mor ve beyaz lahana,havuç,maydanoz,yeşil soğan)
canim hastaliktan cok fenaydim yoksa bayadir duzenli yiyorum ac birakmiyorum kendimi ama boye oldu sutu de tutsun diye migdem bulana bulana ictim.neyse bu kisrin ustune toparlarim insallah:)arada sırada olduktan sonra kısır bence yenebilir bir yiyecek
ama sabahtan beri aç olman kötü olmuş
Evvet kuzum bu da o demektir kiii..üüstüne daha çok mesuliyyet düşüyor artıkkk..ağzına cıss bi şey koyarken ilk önce kendini sonra da takımını düşüneceksin...Çok mutluyum artik tescilliyim
Anaam biz ramstore sizin migrosmuymuş...Migros var mı canım orda ? Oralarda olabilir. Büyük marketlerde.. Hatta orda ramstore muş adı :)
Canım akşam hep karbon olmuş amaaaa...Menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı
Aksam
Etli kuru fasulye ,2-3 kaşık pilav,ayran
Su iciyorum ama bugün ölçmedim, bir kayisili form çayı bir de yeşil cay içtim.
Ohhh mis...supersin elifimmm..menüm
öğle fasulye pilaki
ara kakaolu süt
Kısır ne tam bilmiyorum,ama galiba bulgurlu bir şey...olsun canım.afiyet olsun. ..telafi edersin mutlaka..kac gundur hastaliktan dogru duzgun beslenemiyordum dun canim oyle bir kisir istedi kiiii kendimi zor tuttum gece gece.bugun de aksama kadar toplamda 2 kucuk sut ve 1 kivi yiyebilmistim aksam sooyle bi kisir yaptim doldurdum tabagi enemm tabagin yarisina bile gelmeden okadar sistim ki beeeen beeeen tabagimi oylece biraktim migdem kuculmus Allahim sonundaaaa.ha muhakkak yarina fazla cikacagim ama nerdeyse 1 aydir ekmek bulgur agzima degmemisti hakettigimi dusundum??
İkisine de ayrı türlü bayılırım ben...sabah bahar havası vardı şimdi fırtına gökgürültüsü
Kısır ne tam bilmiyorum,ama galiba bulgurlu bir şey...olsun canım.afiyet olsun. ..telafi edersin mutlaka..
İkisine de ayrı türlü bayılırım ben...
evet aynen sadece 1kişi bile takım yüzdesini baya etkiliyor zeynuşum...bak az kalsın mav mav arkadaşın yalnışı yüzünden dereceyi kaçırıyorduk...benim bu takımda kabul edemeditum tek şey kastlı şekilde yemek ve kilo vermemekdir hatta almaktır.çok kızıyorum o zaman gerçekten...Doğru diyorsun bugün aklıma dediğin geldi ,bi kişi yüzünden takimin ortalamasının düşmesi ne kötü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?